Ο Τσίπρας ψήλωσε πολύ και ψήλωσε και από το “αριστερό” κι από το ΄”δεξί” πόδι !

Ξεφτίλισε όλους τους πρώην Έλληνες πρωθυπουργούς, σας θυμίζω ότι κανένας τους δεν είχε κουράγιο να πει ότι “το θέμα της Κύπρου είναι πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής” και μάλιστα σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου και στα “μούτρα” του Τούρκου προέδρου !

Ο Τσίπρας ψήλωσε πολύ και
ψήλωσε και από το “αριστερό” κι από το ΄”δεξί” πόδι !

 Μάλλον δεν θα φύγει νωρίς απ’ τα πράγματα……

https://www.facebook.com/filippos1973

loading...

7 thoughts on “Ο Τσίπρας ψήλωσε πολύ και ψήλωσε και από το “αριστερό” κι από το ΄”δεξί” πόδι !

  1. ΝΑΙ- ΝΑΙ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ …" ΝΤΑΗ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 15.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ !

    ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ΝΑ ΞΕΛΑΡΡΥΓΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΕ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ !

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ !

    Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…..

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ !

    ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο μίστερ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΕ ΞΕΝΗ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟ-ΜΑΓΚΑ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ??

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΕ ΠΈΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ, ( ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ !!!), ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Α Π Ο Ζ Η Μ Ι Ω Σ Η ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ !

    ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ Ο ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ !!!

    ΓΙΑ ΠΙΟ " ΚΟΥΡΑΓΙΟ " ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ?

    ΑΠΛΑ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ " ΓΚΟΛ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ " ΠΡΟΦΙΛ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟ- ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ Μ.Ο.Μ.Α ΚΑΙ Δ Ω Ρ Ε Α Ν !

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ !

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕ ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ…

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΨΙΤ, ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "FRAPORT" ??

    ΙΔΟΥ :

    1) Φ.Ε.Κ. A 51 / 07. 04. 2017

    "ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 28

    Περί εγκρίσεως εισαγωγής κεφαλαίων από το εξωτερικό βάσει του ν.δ. 2687/1953 εκ μέρους της εταιρείας με την επωνυμία «FRAPORT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Β ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «FRAPORT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Β Α.Ε »
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ για "Συγχώνευση», και κλείσιμο των Στρατιωτικων Αεροδρομίων της ΕΛΛΑΔΟΣ, Σκατο- Τσίπρα ?

    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ :

    ΝΟΜΟΣ 4389/2016

    1) Συγχώνευση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου με το FOB (Forward Operating Base) που υποστηρίζει τις πτήσεις των ΝΑΤΟϊκών ιπτάμενων ραντάρ (AWACS). Θα μείνει μόνο το FOB ενισχυμένο.

    2) Κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης και ενσωμάτωση ενός σμήνους υποστήριξης της 25ης Μοίρας Patriot που εδρεύει εκεί, δηλαδή το περισσότερο προσωπικό υπό μετάθεση και γίνεται ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ των επιχειρησιακών δυνατοτήτων εκμετάλλευσης του αεροδρομίου.

    Ταυτόχρονα 4 μικρά αεροδρόμια (σχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών), σχεδιάζεται να δοθούν στη γενική αεροπορία (σχολές κ.λπ).

    Το ένα είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα ΜΕ 2 αεροδρόμια και σε λίγο ΚΑΝΕΝΑ, το οποίο προσπαθήσατε να το ενοικιάσετε ανεπιτυχώς 2 φορές μέχρι στιγμής, κόπανε….

    ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ CL-415 :

    3) Μετάπτωση (υποβάθμιση στην ουσία) της 113ΠΜ στη Θεσσαλονίκη από Πτέρυγα σε Σμηναρχία, με εντολή να κατέβουν στην Ελευσίνα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415 (για τρίτη φορά!!!), ενώ η νέα Μονάδα θα μπορεί να υποδέχεται ιπτάμενο ραντάρ, από τα 4 που εδρεύουν στην Ελευσίνα.

    ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ…. ΜΑΛΑΚΟ ??

    Από τα 14 αεροδρόμια που πήρε η Fraport, με το νόμο 4389/2016, τα 5 (Χανιά, Σαντορίνη, Άκτιο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα) είναι κοινής χρήσης με την Πολεμική Αεροπορία.

    ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗΝ "FRAPORT", ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!

    Εσύ όμως ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ, είχες το θράσσος να μας πείς ότι, οι Μονάδες της Αεροπορίας σε Άκτιο, Θεσσαλονίκη και Καβάλα "αναδιοργανώνονται"……

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΨΕΥΤΟ- ΝΤΑΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΨΟΦΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ?

    ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑΓΚΙΑ….

    ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ " ΝΤΑΗΣ" ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΙΒΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ " ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ " ΣΟΥ…

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ !

    ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ρε Συριζαίε αρθρογράφε δεν ντρέπεσαι καθόλου να μας αραδιάζεις ύμνους για τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ???
    Εσείς ρε υπεύθυνοι του Blog δεν ντρέπεστε να βάζετε πρώτη μούρη την ανάρτηση του Συριζαίου ηλίθιου ??? Δεν βλέπετε τι γινεται γυρω σας ???
    Πόσα φράγκα σας έταξαν ρε κίτρινοι δημοσιογραφίσκοιτης πεντάρας ???

  4. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΠΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ…
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝΙΔΕΣ.
    ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΓΥΜΝΟ ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟΓΕΡΟ.

  5. Με τον Ελληνικό λαό,τίγίνεται ρε Τσίπρα; Τί περιμένουν μισθωτοί και συνταξιούχοι στα επόμενα δύο χρόνια; Για ποιό τέλος μνημονίων μας τσαμπουνάς τελευταία; Το ίδιο χάλι έχεις κι εσύ,όπως και οι προηγούμενοι. Το φινάλε της πολιτικής σου καριέρας έρχεται,και όπως δείχνουν τα πράγματα,ούτε κι εσύ θα νοιώθεις ασφαλής στην χώρα σου,αφού φρόντισες να τελειώσεις ότι άρχισαν οι προηγούμενοι,και θα μας δώσεις την χαριστική βολή τα επόμενα δύο χρόνια,με τα μέτρα που έχεις ήδη ψηφίσει.

  6. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙ 10:31 ΟΤΙ ΤΑ blogs ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΤΕ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 2 ΑΤΟΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΕΝΑ). ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ….. ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ (ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΑΡΑΣ (ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ) ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ! ΝΑΙ ΡΕ…. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ, ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…. ΤΑ blogs ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ!!!

  7. αν προσπαθήσεις λιγάκι ακόμη ηλίθιε Συριζαίε θα μπορέσεις να κατατάξεις τον εαυτό σου στην κατηγορία του κολοβακτηρίδιου !!!!
    γενικά όλοι σας οι Συριζαίοι εκει βρίσκεστε αλλά νομίζετε ότι με την πάροδο των χιλιετιών θα εξελιχθείτε σε αμοιβάδες !!!
    κάνε τώρα άλλη μια προσπάθεια και που ξερεις ίσως καταφέρεις να ανέβεις ένα σκαλί στην κλίμακα εξέλιξης και από παν-ηλίθιος να γίνεις σκέτος ηλίθιος

Comments are closed.