Όλγα Γεροβασίλη «Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εναγκαλισμό»…

Την άποψη ότι «σύντομα θα μπουν οριστικά τίτλοι τέλους στη μνημονιακή περιπέτεια» εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία και…
το ΠΑΣΟΚ δείχνουν να
μη μπορούν να ξεπεράσουν τον εναγκαλισμό που τους έφερε στην αντιπολίτευση» εκφράζει.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης περιέγραψε τα βασικά συστατικά του «ψηφιακού Δημόσιου», στα οποία αναφέρθηκε σε πρόσφατη ομιλία της στη Βουλή, τονίζοντας ότι «ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του κράτους, προς όφελος των πολιτών και υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, αποτελεί διαχρονικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας».

Όταν ρωτήθηκε για το «σύνθημα του αντικρατισμού που ήταν από τα βασικά στην ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της Ν.Δ.» η κ. Γεροβάσιλη απάντησε: «Ο αντικρατισμός του κ. Μητσοτάκη είναι η προσκόλληση στο βαθύ κράτος, οι κληρονομικές σχέσεις με τις χειρότερες παραδόσεις του κράτους.

“Το μόνο κράτος που θέλουν να καταργήσουν οι νεοφιλελεύθεροι “αντικρατιστές” είναι το κοινωνικό, αφήνοντας το πελατειακό στη θέση του, προκειμένου τα ιδιωτικά συμφέροντα που εκπροσωπούν και εξυπηρετούν να παραμείνουν κράτος εν κράτει.”

Μιλώντας για την «επόμενη αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά τον επόμενο χρόνο» η αρμόδια υπουργός υποστήριξε το εξής:

«Αν παλιότερα υπήρχαν ενδοιασμοί εξαιτίας της προηγούμενης κακής εμπειρίας των τιμωρητικών αξιολογήσεων του κ. Μητσοτάκη, σήμερα αυτοί οι φόβοι δεν δικαιολογούνται».

Πρόσθεσε πως «η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ολοένα και περισσότεροι κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα εργαλείο αναβάθμισης της δημόσιας διοίκησης, του προσωπικού και των δομών της».

Σύμφωνα με την ίδια, «η κυβέρνηση προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και βάζει κανόνες στη λειτουργία του κράτους» και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση αντιμετωπίζεται εχθρικά απ’ όλους όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα».

Τέλος, η υπουργός εμφανίστηκε βέβαιη ότι το κόμμα της θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές λέγοντας ότι η «λαϊκή εντολή που λάβαμε τον Σεπτέμβρη του 2015, να είστε σίγουροι ότι θα ανανεωθεί».

loading...

3 thoughts on “Όλγα Γεροβασίλη «Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον εναγκαλισμό»…

  1. Ζαμαν φου καραχωριάτα τι κάνει η μπαταχτσού νδ και το κλεφτοπασοκ. Το μόνο σίγουρο είναι πως εσένα πρησμένη, κανείς δεν σε ξεπερνάει στον τραχανά, τα κουσκούσια και τα γιουφκάδια που κάνεις με βουβαλίσιο γάλα !

  2. πιαστον σφιχτα και γλυφτονε

  3. ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ φυσιολογικός εναγκαλισμός ; άρα ρε καραγκούνα τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη από σας τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ , ΛΑΜΟΓΙΑ ………..

Comments are closed.