ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΦΥΛΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ. ΒΙΝΤΕΟ-“ΒΟΜΒΑ”!

Όταν οι ήρωες του 1821 ελευθέρωσαν την πατρίδα μας από τους οθωμανούς, έκαναν τέσσερεις εθνοσυνελεύσεις και συνέταξαν το σύνταγμα της Επιδαύρου. Ξεκίναγε με την αναφορά στην Αγία Τριάδα, και το άρθρο 1 προσδιόριζε ότι θρησκεία της Ελληνικής επικράτειας είναι…

η Ελληνορθοδοξία. Στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο αναφέρει, ότι όταν ο Πιλάτος έπλυνε τα χέρια του, από το αίμα του αθώου Χριστού, οι εβραίοι από κάτω φώναζαν, το αίμα του να πέση πάνω τους, και πάνω στα παιδιά τους. Η κάστα των Ιουδαίων που κυβερνούσε, είχε ασπαστεί, από τον καιρό της αιχμαλωσίας τους στη Βαβυλώνα, τον Πανθεισμό και επαφή με τους δαίμονες, με τη μορφή των επικλήσεων των μάγων. Η τέχνη αυτή, διατηρήθηκε σαν εσωτερική μυστική παράδοση, πέρασε στους Ναίτες, και όταν το τάγμα των Ναϊτών διαλύθηκε, οι Ναϊτες που διέφυγαν στη Σκωτία, ίδρυσαν την μασωνία. Η λατρεία του Εωσφόρου, και η μυστική παράδοση της επαφής με τους δαίμονες, είναι η κλιφωτική Καμπάλα. Βάση της, είναι η αντινομία, δηλαδή η παραβίαση κάθε ηθικού κανόνα. Στις μέρες μας, διαπιστώνουμε ότι η Ορθοδοξία βρίσκεται υπό διωγμό, και στα σχολεία προωθείται η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, η αιμομιξία, η παιδεραστία, η ανταλλαγή συζύγων και ό,τι άρρωστο, αφύσικο και ανώμαλο υπάρχει. Με μία λέξη προωθείται η ΑΝΤΙΝΟΜΙΑΚΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ, η θρησκεία των σιωνιστών διεθνών τοκογλύφων. Έχουμε καθήκον να αντισταθούμε και να κρατήσουμε, την πίστη μας, τη γλώσσα μας, και την εθνική μας ταυτότητα. Γιά να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας, πρέπει να αποκαλύψουμε σε όλους γύρω μας την πραγματική τους ταυτότητα, και να πάρουμε από τα χέρια τους την κρατική γραφειοκρατία, και την έκδοση χρήματος.

loading...