Ας επιβάλλουμε λοιπον στην Βόρεια Μακεδονία, να γίνει αυτό που πραγματικά ποθεί.

Ας ονομαστούν Μακεδονία σκέτο, αφού αναγνωρίσουν την Ελληνική ως μητρική γλώσσα του κράτους τους. Και ας στείλουμε και 2.000 φιλόλογους με τον μισθό πληρωμένο μισό απο μας και μισό δικό τους να μάθουν Ελληνικά.
Αφού οι άνθρωποι νοιώθουν Μακεδόνες γιατί να τους το αρνηθούμε? Για να μην μας χαλάσουν την φυλετική καθαρότητα? Οι ίδιοι μας δίνουν την ευκαιρία να προσαρτήσουμε αυτά τα εδάφη που διαλέξαμε στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο να εγκαταλέιψουμε για χάρη της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας.  Εδώ και δυόμισι δεκαετίες έχουμε μια απο τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να επεκταθούμε σαν κράτος αναίμακτα. Το μόνο κακό σε αυτό είναι οτι πάει κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα που προτιμούν μικρά πολυδιασπασμένα κρατίδια. τα ίδια συμφέροντα αν μπορούσαν θα έβαζαν την κάθε περιφέρεια της Ελλάδας να μάθει άλλη γλώσσα και να σπάσουμε σε άλλα 8 κομμάτια. Μακεδόνας είναι όποιος μιλάει Ελληνικά. Ας τα μάθουν, ας πάψουν να είναι Σλάβοι, και ας ονομαστούν Μακεδόνες, όπως εγώ ονομάστηκα Θεσσαλός, δηλαδη ‘Ελληνας.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Ας επιβάλλουμε λοιπον στην Βόρεια Μακεδονία, να γίνει αυτό που πραγματικά ποθεί.

  1. "μακεδονισμός" συνώνυμο του εμπορικού label ακροαριστερού αυτοπροσδιορισμού says:

    Eντελώς λάθος το σκεπτικό σου για να μη πω ηλίθιο. Οι "νεομακεδόνες" ή οπως ονομαστεί το συνοθύλευμα των σκοπίων παραμένουν ως κοινότητες Αλβανών, Σλάβων, Βούλγαρων και άλλων κατηγοριών που τους επιβάλουν ενώ ούτε οι ίδιοι θέλουν σε μεγάλο ποσοστό να ονομαστούν "Μακεδόνες". Ακόμα και κάποιοι Ελληνες να υπάρχουν εκεί μέσα, που γνωρίζουμε το ιστορικό, δεν αποδεικνύεται πως είναι φυλετικά κάποιοι καταγώμενοι απευθείας από Μακεδόνες.
    Με αυτή τη λογική υποστηρίζεις την εμβόλιμη ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέσω του προσχήματος, η μη, της εκπαίδευσης ή της εργασίας, φυσικά κάτι εντελώς αποτυχημένο. Ακόμα και την ένωση κάποιων "Ελληνόφωνων" λαθρομεταναστών που θα δήλωναν "μακεδόνες", αντί φιλότούρκοι ισλαμιστές έχοντας καταβατζώσει την Ελληνική Ιθαγένεια.
    Μακεδόνες είναι όποιοι κατάγονται σε γενικές γραμμές από αρχαίους Αργείους, Θράκες, Δωριείς, μπορεί και Δαναούς. Δεν υπάρχουν αλλά ούτε και υπήρξε σαφής φυλετικός προσδιορισμός "μακεδόνες".
    Ο όρος Μακεδονία εξάλλου δεν είναι φυλετικός προσδιορισμός όσον αφορά αρχαία φύλα, αλλά κάποιος προσδιορισμός των Καβείρων, που εν τέλει επικάλυψε τα διάφορα αρχαία φύλα της Θράκης, τους Αργείους, Δωριείς, και της Ηπείρου των Μολοσσών και τελικά το τοπωνύμιο. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν "Μακεδόνας", αλλά Άργειος και Μολοσσός σύμφωνα με την καταγωγή των γονέων του. Ιστορικά μιλούσαν Ελληνικά, δεν είχαν για γραφή το κυριλλικό αλφάβητο, δεν υπάρχουν συσχετίσεις με τον Σλαβισμό σε γλώσσα ή ως προς κάποιο φύλο που καθορίζεται στη σύγχρονη εποχή ως Σλάβικο. Το ίδιο ισχύει για τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους.
    Ο μακεδονισμός ή "μακεδονισμός" έχει γίνει πλέον συνώνυμο κάποιου αυτοπροσδιορισμού ομάδων κυρίως κομμουνιστών, ή "εθνικιστών", ή χριστιανών, ή κραμμάτων νεομακεδόνων με "χριστιανική θρησκεία", χωρίς υπόβαθρο που εξυπηρετούν μόνο γεωπολιτικά συμφέροντα μέσω ενός κρατιδίου με την ακροαριστερή εμπορική μέθοδο του ατομικού αυτοπροσδιορισμού.

  2. Μόνη λύση διάλυση των Σκοπιών και ρεαλιστικός αυτοπροσδιορισμός απουσίας παραγωγων "μακεδονισμού" says:

    Ο "Μακεδονισμός" αποτελεί γεωπολιτικό συνώνυμο της πολυπολιτισμικής Ευρασίας και της παπαριάς ότι είναι ΄Ελληνας όποιος μετέχει της ημετέρας παιδείας μέσω του μακεδονισμού. Οι "μακεδόνες" ήταν μια σύνοψή που δεν αντιστοιχούσε ούτε σε κάποιο φύλο συγκεκριμένα που συγκροτήθηκαν υπό την ηγεσία του Άργειου Φιλίππου ή του Αλέξανδρου, ή της Ολυμπιάδας.
    Ακόμα και αν κάποιος αποδείξει πως κατάγεται απευθείας από το φύλο των Μολοσσών, ή των Δωριέων ή τους Άργειους ή τους Θράκες, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο γενικότερο πλαίσιο του αρχαίου Μακεδονισμού και ακόμα περισσότερο του ασαφούς σύγχρονου "μακεδονισμού" εντός εισαγωγικών. Καθαρά εμπορικής κοινοβουλευτικής και νατοϊκής βεβιασμένης χρησιμότητας. Τουτέστιν γελοίος αυτοπροσδιορισμός της πολιτικής εξουσίας των σκοπίων για να επιβιώσουν τα συμφέροντα όσων δεν θέλουν να διαλυθεί αυτό το κρατίδιο.

    Μόνη διέξοδος και λύση διάλυση των σκοπίων, ποσοτιαίος και ιστορικός διαμοιρασμός στα γειτονικά κράτη βάσει αυτοδιάθεσης πλησίων Αλβανικού Βουλγαρικού, ή σλαβικού, και μόνο Ελληνικού προσδιορισμού και γλώσσας για κάποιους Ελληνες. Για τον σλαβικό πληθυσμό και το μερίδιο τους να μεριμνήσουν άλλα σλαβικά κράτη. Τίποτα δεν πρέπει να περιλαμβάνει ως προς τον γλωσσικό ή φυλετικό αυτοπροσδιορισμό βάσει ασαφών παραγώγων του μακεδονισμού. Ο μακεδονισμός είναι συνώνυμο και της κοσσοβοποίησης.

  3. Αρθογράφε πρόσεχε την υγεία σου κινδυνεύεις άμεσα καθόσον δια της μαλακίας επέρχετε υπέρτασης που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακό επεισόδιο! από εγκεφαλικό δεν κινδυνεύεις σίγουρα λόγω ελείψεως εγκεφάλου εκτός και είσαι μίσθαρνο όργανο των σλάβων και γύφτων βορείων κακή τη μοίρα γειτόνων και των αριστεροαναρχικών εγχώριων προδοτών.Εαν τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει τα αποσύρω καθόσον αρνούμε συνομιλία με βλάκες.

  4. @6:32 μ.μ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΗ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Comments are closed.