Συνήγορος Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη: Η υγεία τους έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, ειδικά η η ζωή του Νίκου Μαζιώτη αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο


Ανακοίνωση εξέδωσε η συνήγορος των μελών του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, κα. Μαριζάνα Κίκιρη προκειμένου να ενημερώσει για την επιδείνωση της υγείας του Νίκου Μαζιώτη. Σύμφωνα με την κα. Κίκιρη ο Νίκος Μαζιώτης αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο της ζωής του, όπως διέγνωσαν οι γιατροί που τον εξέτασαν.                                                                                               
Συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μετά από 28 ημέρες απεργία πείνας (από 11-11-17) η κατάσταση της υγείας του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης κωφεύει και δεν απαντά στα αιτήματα τα οποία το αφορούν.

Ειδικά, ο Νίκος Μαζιώτης ο οποίος έχει κάνει πολλές και πολυήμερες απεργίες πείνας κατά το παρελθόν όπως την 35ήμερη απεργία το 2015 για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄ και πιο πρόσφατα την 4ήμερη απεργία πείνας και δίψας τον Γενάρη του 2017 (μαζί με την Πόλα Ρούπα) για την παράνομη κράτηση και τον εγκλεισμό του παιδιού τους στη Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων, αντιμετωπίζει πλέον άμεσο κίνδυνο της ζωής του σύμφωνα και με την σημερινή διάγνωση του καρδιολόγου.
  Καλώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης όπως προβεί στην άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους και όπως μεταφερθεί άμεσα από την απομόνωση και τις άθλιες συνθήκες στις οποίες κρατείται».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΣΑΒΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΨΩΦΟΣ ΚΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυο καθάρματα λιγότερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]