Νέα επίθεση Κοντονή κατά της απόφασης ΣτΕ: Κοροϊδεύουν την κοινωνία

Σφοδρή επίθεση στην Δικαιοσύνη και στους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας εξαπέλυσε ο Σταύρος Κοντονής από το βήμα της Βουλής μετά την πρόσφατη απόφαση του συμβουλίου που επί της ουσίας ακυρώνει το νόμο του πόθεν έσχες της κυβέρνησης.

Ο κ. Κοντονής έκανε λόγο για αποφάσεις που κοροϊδεύουν την κοινωνία αφού, όπως είπε, όταν σε ένα νόμο εμφιλοχωρούν εξαιρέσεις ο νόμος αυτός παύει να είναι αληθής.

«Η κυβέρνηση τόνισε και το λέει κι απόψε μετά την δημοσιοποίηση της νέας απόφασης του συμβουλίου της επικρατείας ότι επιθυμεί διακαώς διάλογο με όλους αλλά πάνω απ’ όλα θέτει ένα ζήτημα δημοκρατίας και ισονομίας. Δηλαδή τον έλεγχο όλων για όλα» σημείωσε και πρόσθεσε κλιμακώνοντας την κριτική του:

«Αν εμφιλοχωρήσουν εξαιρέσεις όπως διαλαμβάνεται στην προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και σε αυτή που εκδόθηκε απόψε τότε νόμος που υποχρεώνει αληθή δήλωση πόθεν έσχες δεν υπάρχει. Και ας το καταλάβουμε και όποιοι λένε το αντίθετο να γνωρίζουν ότι κοροϊδεύουν την κοινωνία. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό ας το κρατήσουν όλοι. Οταν κάποιος λέει ότι έχεις υποχρέωση να δηλώσεις τις καταθέσεις στην τράπεζα αλλά όχι τα μετρητά στις θυρίδες τότε ο νόμος καταδολιεύεται,ακυρώνεται, ακυρώνεται κάτι πολύ περισσότερο η λαϊκή επιταγή για διαφάνεια και έλεγχο».

Μάλιστα ο κ. Κοντονής επανέλαβε την φράση «Να δούμε ποιος θα κουραστεί» που υπάρχει στο σημερινό non paper της κυβέρνησης στέλνοντας μήνυμα στους δικαστές ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει

«Να δούμε λοιπόν ποιος θα κουραστεί η κυβέρνηση που επιμένει στην διαφάνεια και στον έλεγχο ή όλοι εκείνοι που συντάσσονται πίσω από καθεστώτα αδιαφάνειας και μη ελέγχου και θα λογοδοτήσουν όλοι στο λαό».

Καραγκούνης (ΝΔ): Εχετε κηρύξει πόλεμο κατά της Δικαιοσύνης

Ο αναπληρωτής τομεάρχης δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης από την πλευρά του κατηγόρησε τον κ. Κοντονή ότι η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο με την επίθεση εναντίον των θεσμών και της δικαιοσύνης.

«Μόνο μέλημά τους είναι  να γαντζωθούν στην καρέκλα. Εκτός από ταξικό μίσος που σπέρνουν και φτωχοποίηση έχουν τόσο τυφλωθεί που δεν διστάζουν να ξεπεράσουν κάθε όριο και να επιτεθούν στους θεσμούς και κυρίως στον  εγγυητή του δημοκρατικού πολιτεύματος, τη Δικαιοσύνη. Σήμερα με ψήφισμά της η Ένωση Εισαγγελέων καταγγέλλει την κυβέρνηση για προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης και σας καταγγέλλει ότι φτιάχνετε μια Δικαιοσύνη που νοσεί.

Κάνατε σχόλιο ακόμα και σήμερα για την απόφαση του ΣτΕ για τα πόθεν έσχες. “να δούμε ποιος θα αντέξει” λέτε. Σε τι; Στον πόλεμο; Έχετε κηρύξει πόλεμο στη Δικαιοσύνη. Πείτε το καθαρά» τόνισε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Καραγκούνης.

loading...

3 thoughts on “Νέα επίθεση Κοντονή κατά της απόφασης ΣτΕ: Κοροϊδεύουν την κοινωνία

  1. κύριε Καραγκούνη, είστε τελείως απαράδεκτος να παίρνετε μέρος και να στηρίζετε την ανομία και την Αδιαφάνεια σε ένα κλάδο που είναι υποχρεωμένος να στηρίζει την διαφάνεια και τη νομιμότητα της κοινωνίας, χωρίς καν να αποτελούν εξαίρεση.
    Και από μόνοι τους οι Δικαστές δεν θα έπρεπε να δεχτούν καμία εξαίρεση,
    Αν όχι , ας μας πουν τι είδους Δικαιοσύνη απονέμουν και σε ποιούς;
    Και Μπράβο στον Υπουργό Κύριο Κοντονή όσο για σας κύριε Καραγκούνη να είστε προσεκτικός για το καλό της κοινωνία και της δικής σας παράταξης.
    Εμείς είμαστε οι Κριτές και όχι εσείς,

  2. Κορυφώνεται η αντιπαράθεση

    Πρόεδρος του ΣτΕ: Καταγγέλλω Κοντονή για «ωμή» παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

    «Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από πουθενά. Δεν είναι δυνατόν ορισμένοι να διανοούνται ότι δεν υπάρχουν δικαστήρια. Καλώ για τελευταία φορά σε αυτοσυγκράτηση. Υπάρχουν όρια στα λόγια» είπε ο Νίκος Σακελλαρίου, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης

    http://www.protothema.gr/greece/article/739805/proedros-tou-ste-kataggello-kodoni-gia-omi-paremvasi-sti-dikaiosuni/

  3. Καλημερα Ταλαιπωρημενη Ελλαδα Καλημερα εξαπατηθεντες Ελληνες καλημερα σε ολους οσους την φαγανε απο τον Καταζητουμενο μαυριδερο γυφτο και ηδη κρυπτομενο μεσα στους υπονομους με ενταλμα και μαλιστα διεθνους για την συλληψη του ομου φυσικα μετα της συμβιας του αμφοτεροι καταδικασθεντες σε 9 χρονια φυλακη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ο δε γυφτος επιπροσθετως σε 4 χρονια στερηση πολιτικων δικαιωματων και ειναι καταζητουμενοσ για 4 (τεσσερα) κακουργηματα τα ιποια επισυρον την ισοβια καταδικη οπως λεει το κατηγοριτηριο της εισεγγελειας του Αρειου παγου. Ολοι βλεπουμε τον τσαπελογυφτο τον αδιστακτο κακοποιο τις προσπαθειες που κανει εκει ενω εχει ηδη το ενα ποδι στην φυλακη το δε αλλο στον ταφο γιατι μολις μπει μεσα στην φυλακη οπως λενε και με τα δυο ποδια θα βρεθει στον ταφο δηλαδη τι ταφο μια λακουβιτσα ενα με εναμισυ μετρο εκει να το ριξουν μεσα μια σταλιτσα κουφαρι θα ειαι ο αθλιος τριγωνοκωλος απατεωνας ο ψυχοπαθης αγραμματος ρομα το οργανο των ξενων κεντρων και εκει εξακολουθει ο ψυχοπαθης αποφοιτος της γ' δημοτικου να φερνει εδω τα απατεωνιστικα αλαμπουρνεζικα σχεδια και ο σκοπος του ενα βημα πριν τον θανατο ειναι να ΦΑΕΙ!!! Ναι ακομα να φαει με τα προγουλια του με το βρωμερο του στομα οπως εφαγε τοοοσαα 10αρικα και 150αρικα αυτος με τους απατεωνες συνεργατες του αν και σφαδαζει μεσα στα σκατα κρυπτομενος ακομα κυτταζει πως θα εξαπατησει πως θα αρπαξει απο τους αγραμματους ανθρωπους χωρις να αναλογζετε οτι με την πρωτη μερα κακομοιρε που θα μπεις στην φυλακη ουτε δικη θα προλαβει να γινει θα σε σκισουν σον λουτσο και μεσα σε μια μαξιλαροθηκη θα σε ριξουν σε ενα λακακι να τελειωσουν την εγκληματικη σου δραση μαζι με την ολιγομελη συμμορια που συνεπτηξες και ρημαξες χιλαιδες ανθρωπους κατεφαγες απο το υστερημα τους και εστειλες και αξακολουθεις να στελνεις στον ταφο εκατονταδες απο αυτους οταν βλεπουν να ερχονται τα κατασχετηρια και να τους παιρνουν τα σιτια τα μαγαζια τους τα πλοια τους ναι ναι ακουσον ακουσον ακομα και ενας εφοπλιστης που χρωστουσε 32 εκατ, ευρω εκανε και αυτος τα ''ΧΑΡΤΙΑ'' στην μαυροκυλοτου εδωσε δηλαδη και αυτος το ξακουστο 150αρι που εισεπραξε η μαυροκυλοτου και χλαατσσ τοχωσε κατασαρκα απανω στο μαυρο τησ μ'νι ελπιζοντας οτι ο γυφτος θα του ξεπληρωσει αυτα τα εκατομμυρια που ωφειλε στην εφορια….Ας ειναι καλα αυτη η κορυφη της επιστημης αυτοσ ο τιμιος Επιστημων αυτος ο Οικονομολογος Διεθνους φημης ο Κος Καηγητησς που με τις τεραστιες γνωσεις που εχει επανω στα οικονομικα συμβουλευσε χιλιαδεσ ελληνων συμπολιτων μας και γλυτωσαν απο τα πλοκαμια αυτης της συμμοριας πολλα ωφειλουμε στον επιστημονα μα πανω απο'ολα στον ''Ανθρωπο'' που με την βοιηθεια του ανεγνωρισμενου και καταξιωμενοιυ νομικου Λεπιδα και του ιατρου ρινο να τους οδηγησουν σο σκαμνι της δικαιωσυνησ για να κανουνε Καλαρινο!!!

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΞΙΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ !!!

Comments are closed.