Την παραίτηση του Δ.Αβραμόπουλου ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φ.Κρανιδιώτης

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. κ. Αβραμόπουλος, με άρθρο του στην ιστοσελίδα politico.eu, ανακοίνωσε σήμερα την
αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκρούσει τα μεταναστευτικά ρεύματα και προτείνει την ένταξη και ενσωμάτωση των μεταναστών μέσω της ανάπτυξης ανάλογων πολιτικών.

Στη συνδιάσκεψη των κομμάτων του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας (E.N.F.), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της Νέας Δεξιάς, συμφωνήθηκε ότι ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών αλλά και η αυστηροποίηση του πλαισίου χορήγησης ασύλου είναι μονόδρομος για την αποθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών.

Εφόσον ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί εαυτόν ανίκανο να αντεπεξέλθει στην αρμοδιότητά του, καλά θα κάνει να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν και να δώσει χώρο σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.»

loading...

5 thoughts on “Την παραίτηση του Δ.Αβραμόπουλου ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φ.Κρανιδιώτης

  1. ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.

  2. "Ο Προεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαηλος Κρανιδιωτης αναφερομενος στον βανδαλισμο που δεχτηκε το μνημειο των Ελληνων Εβραιων της Καβαλας εκανε την ακολουθη δηλωση:"Ο βανδαλισμος του μνημειου των Ελληνων Εβραιων της Καβαλας ειναι μια απεχθης πραξη που δεν προσβαλει μονον την μνημη των συμπολιτων μας που δολοφονηθηκαν απο τους Ναζι στα πλαισια της Εβραικης Γενοκτονιας αλλα και την διαχρονικη σταση σεβασμου του Εθνους μας απεναντι στους νεκρους.Οι ενοχοι πρεπει να συλληφθουν και να τιμωρηθουν παραδειγματικα."
    http://kis.gr

    Την επομενη φορα θα παει στη συναγωγη φορωντας κιπα.Ουστ!!!!Ουστ!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

  3. Τελικά άν δέν είναι εβραίοι ελέγχονται όλοι από τούς εβραίους δυστυχώς.
    Όσο γιά τόν Αβραμόπουλο αυτός είναι αρχηεβραίος μέ εντολή νά γεμίσει μέ μουσουλμάνους όχι μόνο τήν Ελλάδα αλλά όλη τήν Ευρώπη.

  4. O FAILOS KRANIDIOTIS OS MOGOLOEVREOMASONOS EX AMERIKIS STALMENOS APO TIN ILLUMINATI!!! NA MIN ANAFERI ELLINOEVREUS DIOTI POTE DEN IPIRXAN PARA MONO LEO! MONO MOGOLOEVREOMASONI MULI STIN ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KE MONON MULI MOGOLOEVREOMASONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ME TO STIGMA TIS LEPRAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. μαρκος σταγακης:εβραιομασονος αθεος χαφιες των εβραιων κολληταρι του μασονου καλοπουλου και της ιδιας σχολης των αθεων ανθελληνων πληρωμενων ζωων

Comments are closed.