Έλληνες ή κοσμοπολίτες;

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μαρξιστές και φιλελεύθεροι στην υπηρεσία της Παγκοσμιοποίησης

«Του Aντιόχου του ευεργέτου βασιλέως
να υμνηθεί επαξίως, ω Κομμαγηνοί, το κλέος.
Ήταν της χώρας κυβερνήτης προνοητικός.
Υπήρξε δίκαιος, σοφός, γενναίος.
Υπήρξεν έτι το άριστον εκείνο, Ελληνικός-
ιδιότητα δεν έχ’ η ανθρωπότης τιμιοτέραν·
εις τους θεούς ευρίσκονται τα πέραν.»

Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ

Το Έθνος και το κράτος είναι έννοιες σαφώς διακεκριμένες από την ίδια την ουσία τους, αλλά και από τον τρόπο που βλέπει κανείς την ζωή, από τις ιδέες του και την κοσμοθεωρία του.

Για εμάς Έθνος είναι η Φυλή και ο Πολιτισμός της στην διαδρομή της Ιστορίας, η παράδοση ή άλλως εάν θέλετε η Φυλετική Ψυχή. Και μόνο υπ’ αυτήν την έννοια και με αυτό το περιεχόμενο πιστεύουμε στο Έθνος. Κράτος μπορεί να υπάρξει ακόμη και εάν το Έθνος ευρίσκεται σε καθεστώς δουλείας ή υπό διωγμόν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

Είναι προφανές ότι η γνώση της Ιστορίας είναι το απαραίτητο στοιχείο μιας αληθινά εθνικής συνειδήσεως. Υπάρχει όμως αυτή η γνώση; Μας απαντά ένας μεγάλος λησμονημένος σήμερα Έλληνας:

Περικλής Γιαννόπουλος: Εφημερίς “Ακρόπολις” 11 Μαρτίου 1903: “Δια να ομιλήση κανείς λογικά δι’ ένα ζήτημα ελληνικόν, είτε γλωσσικόν, είτε εθνικόν, είτε κοινωνικόν, ανάγκη να ανατρέξη εις το παρελθόν, να συμβουλευθή την Ιστορίαν. Και Ελληνική Ιστορία δεν υπάρχει…”. Όσο και εάν ακούγεται παράξενο αυτό ΠΛΗΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ των Ελλήνων δεν υπάρχει. Ακόμη και η Ιστορία του Παπαρρηγόπουλου, η οποία προσεγγίζει κατά πολύ την εθνική Ιστορία δεν είναι Εθνική-Φυλετική Ιστορία.

Το κράτος και το Έθνος δεν αποκλείεται να ευρίσκονται σε κατάσταση συγκρούσεως, σε διαμάχη έντονη και συνεχή. Εάν κάποιος το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η ύπαρξή του και η δραστηριοποίησή του ως ατόμου μέσα σε μία οικονομική κοινότητα τότε ασφαλώς μέριμνα έχει αποκλειστικά και μόνο για την λειτουργία του κράτους, αδιαφορώντας εάν χρειαστεί για τα συμφέροντα του Έθνους. Ένα παράδειγμα: Ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία και κερδίζει δισεκατομμύρια και φέρνει δισεκατομμύρια και στο “ελληνικό” κράτος γιατί να μη είναι θερμός υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής “φιλίας” ακόμη και εάν αυτό είναι εις βάρος του Έθνους;

Γράφει για το θέμα αυτό ο Ίων Δραγούμης:”Ας λείψη το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνη την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενάχωρη το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό.”

“Οι Έλληνες της Ελλάδος νομίζουν ότι το ελληνικό κράτος είναι η πραγματικότης. Ενώ η πραγματικότης είναι κάθε άλλο, είναι ο Ελληνισμός, το Πανελλήνιον, το Γένος, το Έθνος. Και αν υποδουλωθή πάλι η Ελλάς, η ελληνική όμως πραγματικότης θα υπαρχή, γιατί δεν είναι βέβαια το ελληνικό κράτος. Σε λεν “μην κουνηθής πουθενά, μη γέννησης ζήτημα, γιατί βάζεις σε κίνδυνο το κράτος το ελληνικό”. Ε! και ποιος τον μέλει για το ελληνικό κράτος;”

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σημείο αυτό πρέπει να περάσουμε σε ένα άλλο ζήτημα σημαίνον για τις σχέσεις Έθνους και κράτους. Δηλαδή, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το κράτος, ο οποίος δεν είναι άλλος από το πολίτευμα και πάλι οι Ίων Δραγούμης δίδει την απάντηση: “Αν είμαστε ζωντανό γένος, δε θα κολλήσωμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστια.”. ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ “Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Αλλά και ο Περικλής Γιαννόπουλος με τον δικό του τρόπο περιγράφει το νεοελληνικό κράτος που δεν άλλαξε και πολύ από τότε που έγραφε τούτα τα λόγια: “Παντού τιποτένιος άνθρωποι κάμνοντες τις δουλίτσες των, μισθοτρωκτικοί, βιβλιοκαπηλικοί, δούλοι οικτρότατοι του βουλευτού, γυαλισταί των παπουτσιών του κόμματος, τρέχοντες διαρκώς λαχανιασμένοι δια τα συμφέροντα του κόμματος που τους έπλασε, τους ενοικίασε, τους διατηρεί. Άκαρδοι, άλαλοι, άμυαλοι, δηλητηριάζοντες, αφιονίζοντες και σαβανώνοντες τη Νεότητα…”.

Ένας άλλος ξεχωριστός πολιτικός νους, ο οποίος προσεγγίζει την κατάσταση από μία εντελώς διαφορετική οπτική, ένας σύγχρονος διανοούμενος μας περιγράφει πως και γιατί η Ελλάδα απέκτησε αυτές τις πολιτικές δομές. Έγινε το κράτος που ξέρουμε.

“Όπως η εξ αντικειμένου ένταξη της Ελλάδας στο διεθνές καπιταλιστικό σύστημα είχε ουσιώδεις επιπτώσεις στην οικονομία της, έτσι και η παράλληλη ένταξή της στο διεθνές πολιτικό σύστημα και μάλιστα σε εποχή συνεχούς όξυνσης του ανατολικού ζητήματος, επέδρασε αποφασιστικά πάνω στην διαμόρφωση των πολιτικών της δομών. Η εισαγωγή του βασιλευόμενου κοινοβουλευτισμού στην χώρα και μάλιστα πάνω στη βάση της καθολικής ψηφοφορίας, δεν υπήρξε αναγκαία κι αναπόδραστη απόρροια εσωτερικών διεργασιών, αλλά κατά πρώτο λόγο η απάντηση των Δυτικών Δυνάμεων στην ανυπακοή των οθωνικής κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής (υποστήριξη των αλύτρωτων κ.λπ.) και συνάμα το μέσο με το οποίο οι Δυνάμεις αυτές φαντάζονταν ότι στο εξής θα μπορούσαν να ασκήσουν πιο τελεσφόρα την επιρροή τους”. Παναγιώτης Κονδύλης “ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”.

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σύμφωνα λοιπόν με τον αείμνηστο Παναγιώτη Κονδύλη, η επιβολή του κοινοβουλευτισμού στην χώρα μας δεν είχε άλλο σκοπό από το να ελέγξει την Ελλάδα στα ζητήματα της εξωτερικής της πολιτικής. Να την καταστήσει, δηλαδή, μέσω αυτού πειθήνιο όργανο των μεγάλων δυνάμεων. Στην περίπτωση αυτή είναι σαφές ότι ζούμε για σχεδόν 150 χρόνια μία διαρκή σύγκρουση μεταξύ Έθνους και κράτους, μεταξύ των ανθρώπων εκείνων του λαού μας, που ζουν και αναπνέουν και δρουν με βάση την πίστη τους στο Έθνος και μεταξύ εκείνων που υπηρετούν τις δομές ενός πολιτικο-οικονομικού μορφώματος, το οποίο υπάρχει μόνο και μόνο για τον λόγο να ελέγχεται εθνικά η Πατρίδα μας!

Ήδη ευρισκόμεθα στην εποχή της “παγκοσμιοποίησης”, εποχή κατά την οποία τα σύνορα πέφτουν και ίσως ακόμη και τα κράτη καταργούνται… Γίνονται πολτός μέσα σε έναν παγκόσμιο μηχανισμό. Εάν όμως, τα κράτη το κάθε κράτος είναι εύκολο να διαλυθεί, το Έθνος είναι εξαιρετικά δύσκολο και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα αφεντικά της “παγκοσμιοποίησης”.

Η μεγάλη μορφή του Ελληνισμού, ένας βλαστός υπέροχος που δεν πρόκαμε να ανθίσει με όλα του τα λαμπερά χρώματα στον Ελληνικό ήλιο, ο Ίων Δραγούμης, ωσάν προφήτης γράφει για τα χρόνια που ζούμε: “Τόσο αγαπώ την ελληνική ύπαρξη, που αν ήταν να γίνωμε όλοι άνθρωποι κοσμοπολίτες ή Εβραίοι, θα έλεγα να μην ονομαζώμαστε Έλληνες. Δεν χρειάζεται η λέξη Έλληνες, όταν όλοι οι άνθρωποι της γης γίνουν κοσμοπολίτες μιας απέραντης δημοκρατίας”.

Καιρός λοιπόν να αποφασίσουμε ο καθένας τι του πρέπει: να είναι Έλληνας ή “κοσμοπολίτης” μιας απέραντης “δημοκρατίας”;

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

35 thoughts on “Έλληνες ή κοσμοπολίτες;

  1. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πατριώτες.

  2. Οι λαοί δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι συνέπειες θα έχει η επικράτηση της Παγκοσμιοποίησης (διεθνιστικού καπιταλισμού).
    Όταν το καταλάβουν θα είναι πολύ αργά.

  3. ετσι μπραβο καλα τους τη λες φιλε δηθεν δεξιοι πατριωτες και χριστιανοι τα χρυσαυγουλα
    ουστ κοπροσκυλα δεν ξερετε τι σας γινεται εχετε καπηλευτει τη δεξια εθνικη ανεξαρτητη παραταξη και δεν αφηνετε να αναπνευσει ο ελληνας καθαρο και αμολυντο αερα
    παλιοκοπριες

  4. Πατριώτες χρυσαυγήτες καλείσθε αύριο ημέρα Κυριακή 24-12-2017 και ώρα 10.00'στην συναγωγή Μπέθ Σαλώμ(בית כנסת בית שלום) επί της οδού Μελιδώνη 8 Θησείο να παραστείτε στον ετήσιο εορτασμό Χανουκά.Πλούσιος μπουφές,μελομακάρονα,κουραμπιέδες,κρασί,αναψυκτικά,κωλοδάχτυλα και επικύψεις στα τέσσερα με φωτό.

  5. Βρε εσύ, αυτό το τραγούδι είναι μια αηδία και μισή και ο τραγουδιστής δεν αρθρώνει καμία λέξη. Αντί να τα βάζεις με τον ατάλαντο τραγουδιστή, εναντιώνεσαι στη Χρυσή Αυγή;
    Από πού προκύπτει ότι ο τραγουδιστής αυτός συμμετείχε σε ''διαβολικό φεστιβάλ'' ;
    Από πού προκύπτει ότι στο τραγούδι αυτό που δεν αρθρώνει καμιά λέξη, υμνεί τον σατανά; Το αυθαίρετο συμπέρασμα το βγάζεις εσύ, σου το είπε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ή στο σφύριξε κάποιος προπαγανδιστής, που δεν συμπαθεί τη Χρυσή Αυγή ;
    Καλόν θα ήταν να μας διαφωτίσεις.
    Περιμένω.

  6. Εσείς που δεν συμπαθείτε τη Χρυσή Αυγή πέφτετε πολύ εύκολα στα δίχτυα της προπαγάνδας. Πώς υμνεί τον σατανά, αφού δεν λέει ούτε μια λέξη για τον σατανά;
    Εάν εγώ πω ότι υβρίζει τον σατανά και βάζει φωτιά στα σύμβολα του σατανά, γιατί η δική μου άποψη δεν θα είναι σωστή; Μπορείς να με εξηγήσεις;

  7. Άκουσε κανείς αυτόν τον τραγουδιστή να καταφέρεται εναντίον του Χριστιανισμού ή να υμνεί τον σατανά;

  8. Είχα ακούσει στο παρελθόν ότι συμμετείχε σε ένα συγκρότημα με ξένη μουσική και τραγούδια, ως μουσικός οργάνου, όχι ως τραγουδιστής. Είναι αληθές αυτό;

  9. Εάν υπήρχε ένας προοδευτικός κουλτουριάρης, θα μας έλεγε ότι η τέχνη δεν έχει όρια κι ότι μπορείς να λες στην τέχνη ή να παριστάνεις οτιδήποτε, ακόμη και βλάσφημο.
    Εγώ βεβαίως δεν συμφωνώ με αυτούς τους κουλτουριάρηδες, γιατί η τέχνη είναι εκδήλωση της κοινωνικής ζωής και η κοινωνία στην συμπεριφορά της έχει όρια και κανόνες.

  10. Αυτός που εμφανίζεται με τις μουτζούρες στο πρόσωπο είναι ο Καιάδας;

  11. Μπορεί αυτός που υπέδειξε το βίντεο να μας πει σε ποιο λεπτό του βίντεο ο τραγουδιστής υμνεί τον σατανά; Πολύ θα τον παρακαλούσα να με πληροφορήσει, γιατί το άκουσα 4 φορές και δεν κατάλαβα τίποτε. Μήπως τραγουδάει στα κινέζικα;

  12. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙΑΔΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  13. Ανώνυμος23 Δεκεμβρίου 2017 – 7:09 μ.μ.
    καλα μουλεγε ο πατερας μου μεχρι προηγουμενα ημουν κοκαλο χρυση αυγη μεχρι που ειδα την αναρτησου πω πω κιγω που νομιζα πατριωτες χριστιανοι αμ δε ολα ψεματα 2χρονια φεβγω απο τον συνδεσμο αυριο κι ολας ντροπησας αυριο θα παρω τη σημαια μου και φεβγω ανεξαρτητοσ

  14. ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΠΕΤΟΝΟΒΛΑΚΑΣ

  15. Πάλι ακαταλαβίστικα διαβάζουμε. Ποιος παριστάνει τον βλάκα; Γιατί είναι πονηρός μπετονόβλακας; Ποια εξωφρενική ή παράλογη γνώμη εξέφρασε, ώστε να χαρακτηρίζεται έτσι;

  16. ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  17. Γιατί ανεξάρτητος; Όλα τα άλλα κόμματα δεν υποστηρίζουν με φανατισμό την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; Δεν την υμνούν καθημερινά;

  18. Σταγακη βλεπω την ξερεις την διευθυνση της συναγωγης ε????απο εκει πληρωνεσαι μασονοσκυλο?
    χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα

  19. Είδες εσύ ο ίδιος
    ή άκουσες αυτά που λένε για τον Γερμενή;
    Εάν αυτά που λένε είναι αληθή, καλώς φεύγεις.
    Το συγκεκριμένο βίντεο τι δείχνει; Το ερμηνεύεις μόνος σου ή σου υποβάλλουν άλλοι την ερμηνεία;
    Πάντως οι νέοι ακούνε ξένη μουσική χωρίς να γνωρίζουν ότι τα λόγια πολλών τραγουδιών υμνούν τον σατανά.
    Υπάρχει εδώ ένα λίαν διαφωτιστικό βίντεο για τη ροκ μουσική.
    Εσύ άκουσες ποτέ ροκ μουσική;
    https://www.youtube.com/watch?v=daYLIzAGQC0

  20. Όσοι φεύγετε από τη Χρυσή Αυγή, επειδή δεν είναι, όπως λέτε χριστιανικό κόμμα, προφανώς θα ψηφίσετε τα άλλα όντως χριστιανικά κόμματα, τα οποία ψηφίζει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού (= 94%).

  21. 7.22
    Ο λαός αναπνέει αμόλυντο αέρα. Ψηφίζει χριστιανικά και πατριωτικά κόμματα στην συντριπτική πλειονότητα. Τα άλλα κόμματα της Βουλής δεν είναι χριστιανικά και πατριωτικά; Ε;;

  22. Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν
    ΟΥΖΕ ΟΥΖΕ ΟΥΖΕ

  23. Ο τραγουδιστής βουλευτής δηλώνει ότι εκπροσωπεί το κόμμα του στο μουσικό συγκρότημα και ότι το συγκρότημα εκφράζει τις ιδέες και τις αντιλήψεις αυτού του κόμματος;

  24. Ο Νικος Χατζηνικολαου χρωσταει 9.500.000€.Αλλα κυκλοφορει με Βολβο CX 90,εχει βιλλαρα με εσωτερικη πισινα και οι τραπεζικοι λογαριασμοι του ειναι ακατασχετοι!!!
    Μπογιοπουλε κομμουνισταρα γιατι δεν βγαζεις ουτε κιχ για τον πλουτοκρατη ιδιοκτητη ΜΜΕ που εχει απληρωτους πρωην εργαζομενους του; Ουτε κουβεντα το κομμουνι δεν τολμαει να αρθρωσει για τα απληρωτα δεδουλευμενα συναδελφων του!Αλλα μπαινει στα μπλογκς για να γραφει για την Χ.Α.!
    Ουστ ξεφτιλα κομμουνα υπαλληλε!

  25. Ο Παλαμάς έχει γράψει το ποίημα ''Η απόκριση'', στο οποίο επανείται ο Μέγας Παν. Τι έχεις να πεις για τον Παλαμά που υπογράφει ο ίδιος αυτό το ποίημα; Ο Παλαμάς είναι σατανιστής;

    Σου παραθέτω έναν στίχο του ποιήματος
    ''ὁ μέγας Πᾶν ἐχώρεσε στὴν ἀγκαλιά μου, ὦ θάμπη!''
    Το υπόλοιπο ποίημα διάβασέ το εδώ:

    http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/kwsths_palamas/poihmata.htm

    Σε πληροφορώ ότι αυτός που παραθέτει στην ιστοσελίδα του τη συλλογή των ποιημάτων του Παλαμά είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.

    Μια και είσαι τόσο έξυπνος, μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα για τον Παλαμά;

  26. Το κόμμα της Χρυσής Αυγης τάσσεται ενεργά υπέρ της Ορθοδοξίας. Αυτό βγήκε κανένας προπαγανδιστής που αντιπαθεί τη Χρυσή Αυγή να σας το πει; Γιατί δεν το λέει; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhro-mhnuma-ekatontadwn-ethnikistwn-katw-ta-cheria-apo-thn-orthodojia-prw

  27. @10:35
    Σε ποιους απευθυνεσαι; Στους υπαλληλους του Χατζη-χρωσταΟΥ ή στους γελωτοποιους κυδωνιατες του ΛΑγΟΣ;

  28. Εσύ που κατηγορείς τη Χρυσή Αυγή ως μη πατριωτικό κόμμα και ως μη χριστιανικό κόμμα, ποιο κόμμα ψηφίζεις; Τα άλλα κόμματα είναι πατριωτικά και χριστιανικά;

  29. Όλοι σχεδόν εναντιώνονται στην Χρυσή Αυγή. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν ευθύνεται για την εξαθλίωση της Ελλάδος;

  30. Εγώ έφυγα από την χρυσή αυγή μόλις είδα ότι έκανε φιλανθρωπικό έργο, τότε που έδινε συσσίτια σε εξαθλιωμένους οικονομικά Έλληνες. Δεν μπορούσα να την βλέπω να κάνει φιλανθρωπικό έργο.
    Από κει και πέρα ψηφίζω ένα κόμμα του συνταγματικού τόξου.
    Σωστά δεν έκανα;

  31. Περιοδικο Ζενιθ συνεντευξη Γ.Καρατζαφερηs!
    Μα μεσα στο κομμα μαs υπαρχουν καθολικοι!Μεσα στο κομμα και στιs τελευταιεs εκλογεs ητανε μουσουλμανοι!Επομενωs λοιπον εχουμε ανθρωπουs οι οποιοι δεν ειναι Ορθοδοξοι!Εχουμε παρα πολλουs απο την πεντηκοστη!Εγω σου λεω τωρα για τουs αφρικανουs που ερχονται κατω σε ενοχλουν εσενα οι αφρικανοι που πουλαν τα CD;Εμενα δεν με ενοχλουν καθολου!Και να σου πω και κατι;Οταν βλεπω και ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ!αλλα σε αυτον παιρνω εχω εχω μια συμπαθεια!!!
    Ο καλυτεροs φιλοs τηs οικογενειαs μου και ο μονοs που εχει κλειδια του σπιτιου μου τωρα που μιλαμε που λειπω εγω ειναι μουσουλμανοs!!!
    Η εκτοs γαμου τεκνοποιηση δεν με ενοχλει ισα ισα η ανυπαντρη μητερα για εμενα ειναι ιερο!Πρεπει να ειναι παντρεμενοι οι αλλοι για να κανουν παιδι;;;Θελουν να κανουν οι αλλοι παιδι και θα τουs το απαγορευσω;;;;;
    Κουιζ:ΚΟΥΡΑΔΟΑΜΦΙΘΕΑΣ ΧΑΧΟΛΟΣ ΚΟΜΦΕΡΑΝΣΙΕ-ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!
    α)το καροχτυπημενο του αγωγιατη;
    β)ο πλανωδιοs γαλαταs-σανοπωληs;
    γ)ο κοπρολαγνοs πατατοκλανοs;

Comments are closed.