«Ο Κατακλυσμός του Νώε, ξεκίνησε από το Αιγαίο»

Ο Κατακλυσμός του Νώε, έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο έρευνας των επιστημόνων, οι οποίοι αναζητούν μία επιστημονική εξήγηση για τα όσα περιγράφονται στο Βιβλίο της Γενέσεως.

Μία από τις πιο πρόσφατες θεωρίες, είναι αυτή που σας παρουσιάζει το pyles.tv και ανήκει στους ερευνητές του φημισμένου ωκεανογραφικού ινστιτούτου Woos Hole, με έδρα στη Μασαχουσέτη. Το 2007 η ερευνητική ομάδα του Ινστιτούτου είχε υποστηρίξει ότι ο Κατακλυσμός του Νώε άρχισε από το Αιγαίο αλλά ήταν μικρότερης έντασης….
απ΄ ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα!

«Το λειώσιμο των πάγων, έφερε τον Κατακλυσμό»

Μετά από πολύχρονες έρευνες, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα νερά του Αιγαίου πριν από 9.500 χρόνια, κάλυψαν μια έκταση 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην παράκτια ζώνη της Μαύρης Θάλασσας! Αυτό συνέβη την Τελευταία Παγετώδη Περίοδο, κατά την οποία τεράστιοι όγκοι πάγου που είχαν καλύψει την Ευρώπη και ολόκληρο το Βόρειο Ημισφαίριο μέχρι και πριν από 11.000 χρόνια, άρχισαν να λειώνουν και η στάθμη της θάλασσας να ανεβαίνει

Ακριβώς τότε, λένε οι ερευνητές, έγινε αυτό που έμεινε στην ιστορία ως «ο μεγάλος Κατακλυσμός» και προκάλεσε τεράστιες γεωλογικές αλλαγές. «Μπορεί να έγινε ένας μεγάλος σεισμός, μπορεί όμως και να κατέρρευσε ένα «φυσικό φράγμα» στον Βόσπορο. Οποια κι αν ήταν η αιτία που τα νερά «όρμησαν» στην κλειστή έως τότε λίμνη της Μαύρης Θάλασσας, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέσα σε λίγα μόλις χρόνια η στάθμη της ανέβηκε μέχρι και κατά 10 μέτρα», περιγράφει δρ Λίβιου Γιοσάν, θαλάσσιος γεωλόγος του Ινστιτούτου.

«Μικρότερης έντασης από ό,τι πιστεύαμε»

Όταν άρχισε ο Κατακλυσμός, οι εκβολές του ποταμού Δούναβη, καλύφθηκαν από τη θάλασσα και με τα χρόνια ο ποταμός απέκτησε το σημερινό Δέλτα. Σε αυτήν την περιοχή επικέντρωσαν τις έρυενς τους οι γεωλόγοι, ψάχνοντας τις αρχαίες εκβολές του Δούναβη που θα τους βοηθούσαν να προσδιορίσουν κατά πόσον αυξήθηκε η στάθμη των υδάτων στη Μαύρη Θάλασσα από το 10.000 π.Χ εως σήμερα.

«Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι η στάθμη τότε, ήταν περίπου 30 μέτρα κάτω από τη σημερινή και όχι 80 μέτρα όπως λεγόταν μέχρι σήμερα! Ο Κατακλυσμός ξεκίνησε όταν η στάθμη των υδάτων του Αιγαίου έφθασε το ύψος των Στενών του Βοσπόρου και μέσα σε λίγα χρόνια εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό στην πράξη, μεταφράζεται ως εξής: για κάθε χρόνο που διαρκούσε ο Κατακλυσμός, καλύπτονταν από τα νερά του Αιγαίου μερικές δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα ενδοχώρας στην περιοχή της της Μαύρης Θάλασσας», λένε.

«Διαδόθηκε από στόμα σε στόμα!»

Ο Κατακλυσμός, μεταξύ των άλλων συνεπειών του, προκάλεσε και τη βύθιση μίας απέραντης έκτασης που ήταν γεμάτη από νεολιθικούς οικισμούς! Οι άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τρομαγμένοι τις περιοχές όπου ζούσαν, προσπαθώντας να σωθούν! Προφανώς, λένε οι επιστήμονες, αναζήτησαν καταφύγιο σε νέες εκτάσεις, όπου μετέφεραν από στόμα σε στόμα τις δραματικές εμπειρίες τους από τον Κατακλυσμό!

loading...

11 thoughts on “«Ο Κατακλυσμός του Νώε, ξεκίνησε από το Αιγαίο»

  1. ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ,ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΣΑΣ??

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ…

    ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

    ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

  2. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ….

    ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ…

    ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

    ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ….

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ….!!!

  3. Το καινουργιο παραμυθι το ξςρεις εβραικο πτωμα?????
    οτι ενας αγραμματος γυφτος εχει 3 τρις??????????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  4. Giannis Paterakis
    ""ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….ΔΥΟ ΣΚΑΤΖΟΧΕΡΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ"
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΑ ΣΤΑΓΑΚΕΝΑ?

  5. ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΩΕ,ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..

    ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….

    ΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ….

  6. Giannis Paterakis
    ""ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….ΔΥΟ ΣΚΑΤΖΟΧΕΡΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ"
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΑ ΣΤΑΓΑΚΕΝΑ?

  7. οτι εισαι ενα αθεο εβραικο αποβρασμα μαρκο σταγακη το ξερουμε.οτι εισαι ενας χαφιες δωσιλογος μαζι με τον γυφτοσκατζοχοιρο ψωρρα που κλανει και πουλαει κλανιες για διαστημικα καυσιμα το ξερουμε
    οτι εισαι ενα αποτυχημενο κορμι που περιμενεις απο απατες να ζησεις το ξερουμε.εκεινο που δεν ξερεις εσυ ρε εβραικο ζομπι ειναι οτι ελληνας να σας σωσει δεν υπαρχει ρε αθεο ψοφημι απογονε τουρκομογγολων

  8. ΚΑΛΑΑΑ… ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΙΝΕ
    ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΕΣΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΡΚΟ ΠΑΠΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ;
    ΕΣΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ '17.

  9. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ «ΚΛΙΣΕ» ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ.

    ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΟΜΟΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ..

    ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…

  10. ΤΕΛΟΣ ΕΡΠΕΤΟ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ…

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ…

    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗ ΓΙΝΩ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΩΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ…

  11. που να σας πλησιασουμε ρε εβραικο ζομπι εσας σε ανωτεροτητα????
    εμεις δεν εχουμε τα χειρογραφα του μ.αλεξανδρου ουτε ειμαστε απογονοι του απολλωνα ουτε κλανουμε και εχουμε τρις!αλλα ουτε ειμαστε σεσημασμενοι αρχαιοκαπηλοι πλαστογραφοι εκβιαστες φυγοδικοι φυγοποινοικλπ κλπ κλπ.
    τετοια ανωτεροτητα ουτε οι βαρυποινιτες δεν σας φτανουν ρε αθεα εβραικα χαφιεδοπρακτορια

Comments are closed.