Το χάσαμε το νόημα πατριώτη… Ο Μπουτάρης για τις γιορτές φώτισε γερανό!

Καλά Δεινοσαυρούγεννα σε όλους!

Μέρες που είναι, στην Θεσσαλονίκη στολίσαμε τον πατροπαράδοτο γερανό μας. Μετά τις σκαλωσιές του απίθανου δημάρχου Ιωαννίνων, και του πλήρους γελοιότητας Ξάνθης, ο μουχτάρης της καρδιάς μας Μεχμέτ Μπουτάρ αγάς άναψε τα λαμπάκια του πατροπαράδοτου (από φέτος) γερανού φωτίζοντας έτσι τις καρδιές σε όλο το millet και τα νεύρα μας φυσικά.
Χθες βράδυ γύρω στις 8 η ώρα, στην γωνία Αγίας Σοφίας με Εγνατία και συνοδεία δεκάδων (αποκλειστικά και μόνον!) νταουλτζήδων οι οποίοι χαλούσαν τον κόσμο, άναψαν τον πανύψηλο γερανό και ευθύς συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες ελλαδιτών να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν!

Τον χορό της καρακιτσαρίας άνοιξε πρώτος ο γιδοβοσκός Ιωαννίνων, ο οποίος λίγες ημέρες πριν εγκαινίασε ένα φανταστικό δημιούργημα από χρωματιστές σκαλωσιές, παλιοσίδερα και σπασμένες κλίμακες.

Αμέσως μετά, ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος (μάλλον πατροπαράδοτη πηγαίνει η μουχταρία στην Ξάνθη), μιμούμενος το κλίμα πολιτιστικής ακαλαισθησίας στην Ελλάδα είπε να πρωτοτυπήσει κι αυτός με την σειρά του κάνοντας μια φάτνη δίχως τον μικρό Χριστό (!!!) Όταν τον ρώτησαν οι πολίτες «που είναι ο Χριστός δήμαρχε Δημαρχόπουλε;», επικαλέστηκε ότι, «επειδή πέρσι κάποιοι αναρχικοί έκλεψαν το ομοίωμα του Χριστού του Χριστού από την φάτνη, για να το αποφύγουμε φέτος είπαμε να το αφαιρέσουμε μόνοι μας». Τους την έφερε τους αναρχικούς ο Δημαρχόπουλος, ο οποίος μάλιστα στο περσινό ή προπέρσινο καρναβάλι είχε ως τιμώμενο *Σύμβολο τον Καραγκιόζη …το λες και προφητική αυτογνωσία!

Βέβαια, οι δύο αυτοί μουχταρίσκοι δεν παύουν να είναι απλοί μιμητές του ενός και μοναδικού, του τρισμέγιστου και τιτάνα της πρωτοπορίας σε θέματα καραγκιόζη, μέγα Μουχτάρη του Σελανικίου, Μεχμέτ Μπουτάρ αγά.
Για όσους θυμούνται, ή καλύτερα για όσους δεν ξεχνούν, ο κυρ Γιάννης της καρδιάς μας πριν χρόνια ακόμη ήταν ο πρώτος ο οποίος δεν στόλισε δένδρο, παρά στην θέση του έδωσε έναν σκασμό λεφτά κι έφτιαξε πλωτούς και αυτοβυθιζόμενους** σκατζόχοιρους! Μόλις πέρσι δε, αντί της Παναγίας με τον μικρό Χριστούλη στην φάτνη είχε βάλει στην ίδια θέση μια λαθρομετανάστρια με το λαθρομεταναστάκι της (καρα-sic λέμε και ξαναλέμε!!)

Φέτος δε, απαντώντας άμεσα και κατάφατσα σε όλους αυτούς τους δήθεν πρωτοπόρους της κακιάς ώρας, και των ψηφοφόρων τους φυσικά, ο Μουχτάρης Σελανικίου και μπεηλέρμπεης πασών των μουχταρίων το τερμάτισε. Αντί για την κλασική φάτνη με τον Χριστό, μας έκανε ένα απίθανο πάρκο δεινοσαύρων (…)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι μοχθούν ολημερίς να μας πείσουν ότι μισούν κάθε τι ελληνικό και ό,τι έχει να κάνει με πολιτισμό! Άξιος ο μισθός τους από τον μαρμπα-Σόρος, τον σκατόγερο που δεν λέει να ψοφήσει.

Αναστάσιος

* http://www.ellinoistorin.gr/?p=7043 2. http://www.ellinoistorin.gr/?p=7126
** http://farosthermaikou.blogspot.gr/20…/…/blog-post_4625.html


Στολίσαμε τον γερανό!
Διώξαμε τον Χριστούλη…
Κι αντί για δέντρο βάλαμε
ενθύμιο του… “πατερούλη”!

Καλά Δεινοσαυρούγεννα σε όλους!

loading...

2 thoughts on “Το χάσαμε το νόημα πατριώτη… Ο Μπουτάρης για τις γιορτές φώτισε γερανό!

  1. παλι καλα που δεν στολισε κανενα ιπταμενο πεος υπερθεν της συμπρωτευουσης!!!!χαχχαχαχαχα

  2. Σήμερα 17/12 στις 15.30 καμάρωσα τον καραγκιόζη δήμαρχο να ψωνίζει από τους παράνομους μαυρούκους του ( που είχαν καταλάβει τα πεζοδρόμια της Τσιμισκή και μεγάλο μέρος της πλατείας Αριστοτέλους ,εκεί που είχαν μπουζουριάσει τον καστανά επειδή ήταν Ελληνας) δυό πλαστικά σπαθιά και περνώντας με κόκκινο γιά τους πεζούς το φανάρι(παράδειγμα προς μίμηση να σου τύχει) να εξορμά ακάθεκτος ως νέος Δον Κιχώτης. Γιατί το αναφέρω ? ως ένα απτό παράδειγμα μαζί με τα τόσα άλλα που που κάνουν τους σαλονικιούς τους πιό ξερνοβόλους πολίτες της χώρας λόγω της αηδίας που προκαλεί ο ανεκδιήγητος πρώτος πολίτης(τρομάρα τουά) της πόλεως μας, να τον χαιρόμαστε!!!

Comments are closed.