Μετά τον Γεωργίου (της ΕΛΣΤΑΤ), η Μιράντα Ξαφά θα ξεκινήσει… έρανο και για τον (μοιραίο) Παπακωνσταντίνου

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Κάθε θέαμα που προσφέρει διασκέδαση, ειδικά στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές της εποχής των Μνημονίων, στα οποία μας οδήγησαν με την
άφρονα πολιτική τους μετά τις εκλογές του 2009, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η υπόλοιπη παλιοπαρέα, έχει και τους… κομπάρσους του.
Εκείνους που έρχονται πίσω από την κουρτίνα, από τα παρασκήνια, για να χειροκροτήσουν, να ενθαρρύνουν, να ανυψώσουν το ηθικό. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές.Ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και ο (μοιραίος) Γιώργος Παπακωνσταντίνου περνούν το τελευταίο διάστημα τέτοιες δύσκολες στιγμές.
Ο δεύτερος τις βιώνει πολύ πρόσφατα, στον απόηχο της σκληρής πραγματικότητας που συνοδεύει τα στοιχεία του βιβλίου του Γιάννη Παπαθανασίου, για τις τραγικές επιλογές στις οποίες συμμετείχε ο Υπουργός Οικονομικών του Γιώργου Παπανδρέου.
 Από το “λεφτά υπάρχουν”, μέχρι τον “Τιτανικό”, την κρίση δανεισμού της χώρας, και την άγαρμπη ένταξή στους μηχανισμούς στήριξης των Μνημονίων.Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μόνος και ξεχασμένος από την υπόλοιπη… παλιοπαρέα, επιχειρεί να αρθρώσει έναν στοιχειώδη αντίλογο.
Συμπαθής και κατανοητή η προσπάθειά του. Ποτέ άλλωστε δεν πρέπει να χτυπάμε έναν πεσμένο. Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι, προς υπεράσπιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου προσέτρεξε η Μιράντα Ξαφά.
Πιθανόν να έχει στο μυαλό της, όπως έκανε με τον Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ έναν… έρανο συλλογής υπογραφών για να τον στηρίξει. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και οι τραγωδίες χρειάζονται… τσιρλίντερ, για να αποφορτίζεται η οργή μιας κοινωνίας που κανιβαλίστηκε από την ψευδο-ελίτ.

πηγη

loading...

2 thoughts on “Μετά τον Γεωργίου (της ΕΛΣΤΑΤ), η Μιράντα Ξαφά θα ξεκινήσει… έρανο και για τον (μοιραίο) Παπακωνσταντίνου

  1. ΜΑΣΟΝΟΠΑΡΕΑ ΜΑΖΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ , ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ

  2. το σύστημα τους ευνοεί, γιαυτό κυκλοφορούν , ειρωνικά χαμογελαστοί αναμεσά μας, είναι τυχεροί γιατι στην Κίνα θα τους είχαν εξαφανίσει για να το σκέπτονται οι επόμενοι, Εδώ βλέπετε το νόμο τον βγάζουν οι ίδιοι, βλέπε περί ευθύνης Υπουργών, που δεν τολμά ούτε ο Τσίπρας να τον καταργήσει, Γιαυτό η χώρα αυτή δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης,

Comments are closed.