ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – Σαμαράς, Καμμένος, Κουντουρά και εσχάτως Παπαγγελόπουλος

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” …

Τελικά εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι, χωρίς τα δεξιά πολύτιμα εργαλεία το Σύστημα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει και να οδηγήσει την Πατρίδα στο σημερινό χάλι, όπου την κυβερνάει μια παρέα αναρχοάπλυτων πολιτικάντηδων!

Από τον Αντώνη Σαμαρά που έριξε το “βρώμικο” ΄93 την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, φέρνοντας στην Εξουσία το ΠΑΣΟΚ για έντεκα (11) χρόνια που προετοίμασε την καταστροφή της Ελλάδος! Αφού είχε προηγηθεί η παραποίηση της ιστορίας, με τη δική του υπογραφή, ως υπουργός της κυβερνήσεως Τζανετάκη, όπου ο συμμοριτοπόλεμος έγινε “Εμφύλιος πόλεμος” και οι συμμορίτες που έστρεψαν τα όπλα κατά του Εθνικού Στρατού, ονομάστηκαν “Δημοκρατικός Στρατός”! Όταν, ο αείμνηστος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τσάτσος – τουλάχιστον – σε βιβλία του αναφέρεται επανειλημμένως με τα πιο αισχρά και υποτιμητικά λόγια για τους συμμορίτες, προδότες της Πατρίδας!

Τα “Δεξιά” εργαλεία της Προδοσίας…

Αυτά τα πολύτιμα δεξιά εργαλεία, συμμετέχουν σήμερα και συγκυβερνούν με τους Μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ που ξεθεμελιώνουν κάθε τι Ελληνικό και Ορθόδοξο! Συνηγορούν και συνεργούν στον ακρωτηριασμό της Πατρίδας, που στηρίζεται στο όμαιμον, το ομόγλωσσο, το ομόθρησκο και το ομότροπο των Ελλήνων!

Μιλάω φυσικά για τον Πάνο Καμμένο που με τις πατριωτικές του κορώνες ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και υφαρπάζοντάς του την ψήφο, κατσικώθηκε στο σβέρκο του!

Μιλάω για τον Δημήτρη Καμμένο, τον πάλαι ποτέ “πόρτα – πόρτα”, που φρόντισε να διαγράψει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του από τα social media μόλις έγινε υπουργός της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης και ακολούθως αντιπρόεδρος της Βουλής!

Όταν γι΄ αυτόν τον “λογαριασμό” του χαρακτηριζόταν από τους σημερινούς συντρόφους του, ως ακραίος και φασίστας!

Μιλάω για την Έλενα Κουντουρά, για το μοντέλο της πασαρέλας, κόρη του Αλέξανδρου Κουντουρά, υποστηριχτή της Βασιλείας και μετέπειτα Προέδρου της Βασιλικής Εθνικής Οργάνωσης (ΒΕΟ)!

Αυτοί και άλλοι πολλοί έκρυψαν τα προδοτικά τους αισθήματα προς την Ελλάδα, πίσω από το ψευδεπίγραφο “Ανεξάρτητοι Έλληνες”!

Έργα και ημέρες Παπαγγελόπουλου…

Μιλάω για τον δεξιούλη Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και θα μου επιτρέψετε σήμερα να ασχοληθώ εκτενέστερα με αυτό το δεξιό εργαλείο του Συστήματος!

Σήμερα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης (προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα), καταγγέλλεται διότι δεν έπραξε όσα όφειλε ως εισαγγελέας στην διερεύνηση της περίεργης υποθέσεως του Κώστα Τσαλικίδη το 2006! Μετά την καταδίκη της Ελλάδος στην προ ημερών απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)!

Τότε, πολλοί είχαν επισημάνει ότι: “τον Τσαλικίδη τον φοβούνται ακόμη και νεκρό”!

Χαρακτηριστικότατα, ο “Ιός” της Ελευθεροτυπίας είχε γράψει στις 7 Φεβρουαρίου 2010: «Η κυβέρνηση διστάζει να προχωρήσει σε Εξεταστική Επιτροπή για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κι ας είναι το μόνο που έχει σημαδευτεί από το θάνατο ενός νέου ανθρώπου… Η Επιτροπή της Βουλής έχει και ένα πρώτο ντοκουμέντο, πάνω στο οποίο μπορεί να στηρίξει την “αναψηλάφηση” της υποθέσεως. Πρόκειται για την ερώτηση 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχε κατατεθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, την τελευταία μέρα, δηλαδή πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές. Με την ερώτηση αυτή, που έμεινε βέβαια αναπάντητη, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τέσσερεις από τους οποίους κατέχουν κυβερνητική θέση (Πεταλωτής, Καρχιμάκης, Μπόλαρης, Τζάκρη), σχολιάζουν την τοποθέτηση ως Διοικητή της ΕΥΠ του κ. Παπαγγελόπουλου, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τη συγκάλυψη της υπόθεσης και θέτουν τα ακόλουθα ερωτήματα….»!

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε εμείς, ότι σήμερα, ο Μπόλαρης και η Τζάκρη είναι κολλητοί του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο Πεταλωτής και ο Καρχιμάκης είναι κολλητοί του Γιώργου Παπανδρέου!

Ο νεκροθάφτης δικαστικών υποθέσεων που έκαιγαν…

Ο οποίος, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χειρίστηκε ως Εισαγγελέας τεράστιες υποθέσεις και τις οποίες περιέργως πως, τις έθεσε στο αρχείο!

Αντιγράφοντας από τη Wikipedia: «…Ως εισαγγελέας είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις όπως τη διερεύνηση των παράνομων χρηματοδοτήσεων προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (υπόθεση MAYO), τη διερεύνηση του τροχαίου ατυχήματος των Κεντέρη – Θάνου, την υπόθεση των υποκλοπών, την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών κ.α. Για τον χειρισμό του σε αυτές τις υποθέσεις έχει κατακριθεί, από μερίδα του τύπου, για απραξία».

Έτσι, αυτός ο Καραμανλικός “δεξιούλης” είναι σήμερα Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης με εντολή του Αλέξη Τσίπρα! Όπως έγινε το 2009 Διοικητής της ΕΥΠ με εντολή του Κώστα Καραμανλή!

Ο …“παμμέγιστος” Παπαγγελόπουλος…

Αυτό λοιπόν το πασπαρτού δεξιάς και αριστεράς είχε πει κατά το παρελθόν!

«Καλώς ή κακώς, τρεις είναι οι Εθνάρχες στην Ελλάδα. Του κέντρου είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα ήρθε η ώρα της αριστεράς να αποκτήσει τον Εθνάρχη της, τον Αλέξη Τσίπρα! Το πόσο μεγάλος είναι το απέδειξε το τελευταίο διάστημα, κόντρα σε όλο το Σύστημα»!

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι τρία πρόσωπα που είναι εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας σε εποχή κρίσης και για την ασφάλεια της χώρας! Ο Κώστας Καραμανλής είναι “πρόεδρος της καρδιάς όλων των νεοδημοκρατών αλλά και χρυσή εφεδρεία της χώρας”»!

Καταλάβατε λοιπόν γιατί έγινε επί Κώστα Καραμανλή, Διοικητής της ΕΥΠ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και επί Αλέξη Τσίπρα Υπουργός Δικαιοσύνης και ακολούθως Αναπληρωτής;

Καταλάβατε πως, δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά, παρά μόνο Προδοσία κατά της Πατρίδος;

Τα έγραφα, τα φώναζα, αλλά ποιος άκουγε;

Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση, μετά και την ευρωπαϊκή καταδίκη, θα ζητήσει την αναψηλάφηση της δίκης Τσαλικίδη!

Και μέχρι να γίνει αυτό, σε σύνδεση με όλα τα παραπάνω, θυμηθείτε που σε άρθρα μου κατά το παρελθόν είχα γράψει πως ο Προκόπης Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά από υπόδειξη του Κώστα Καραμανλή!

Τότε, που είχα φέρει κατ΄ αποκλειστικότητα στην επικαιρότητα, τις μυστικές συναντήσεις των Τσίπρα, Καραμανλή και Παυλόπουλου στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα!

Τότε, που αποκάλεσα αυτές τις συνάξεις ως συνεύρεση της “Αγίας Τριάδος της Ραφήνας”!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...