Επίθεση αναρχικών με καδρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Γρονθοκόπησαν φοιτητές

Επίθεση με λοστούς και καδρόνια πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη, ομάδα αναρχικών στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας τραυματίζοντας φοιτητές του και προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.

Σύμφωνα με τον Πρύτανη του ιδρύματος Αχιλλέα Ζαπράνη, 15 άτομα μπήκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο πανεπιστήμιο, φόρεσαν κουκούλες και άρχισαν να σπάνε με καδρόνια ότι έβρισκαν μπροστά τους και να χτυπούν με γροθιές όποιον φοιτητή συναντούσαν. Από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι κυνήγησαν στο φουαγιέ του ιδρύματος φοιτητές και άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και καδρόνια. Ένας από τους φοιτητές που δέχθηκε γροθιές αναζητείται προκειμένου να δούμε αν είναι καλά», τόνισε ο κ. Ζαπράνης.

Η καταδρομική επίθεση των νεαρών κράτησε μόλις δύο με τρία λεπτά και εν συνεχεία, αποχώρησαν ανενόχλητοι. «Ήταν άλλη μία συνηθισμένη ημέρα για το ελληνικό πανεπιστήμιο» δήλωσε ο πρύτανης του ιδρύματος.

«Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά και αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι έχουμε εξοικειωθεί με αυτές τις ειδήσεις και τις θεωρούμε πια μέρος της καθημερινότητας μας» λέει ο πρύτανης του Ιδρύματος Αχιλλέας Ζαπράνης. «Επικαλούμαι απλά την κοινή λογική» αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές ζήτησαν τη βοήθεια αστυνομικών οι οποίοι την ώρα της επίθεσης περνούσαν έξω από το Πανεπιστήμιο, για να πάρουν την απάντηση από τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ ότι δεν μπορούν να παρέμβουν επικαλούμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο.

loading...

1 thought on “Επίθεση αναρχικών με καδρόνια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Γρονθοκόπησαν φοιτητές

  1. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΤΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΑΥΡΟΓΛΟΥ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΟΛΗΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΑ. ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΙΣΤΕΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΑ ΑΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ…

Comments are closed.