«Γατάκια» δεξιοί σας τσάκισε ο Τσίπρας

Το δηλώνουμε με κάθε παρρησία. Αυτό το κείμενο είναι το τελευταίο μνημονιακό. Τώρα που ψηφίσαμε τον τελευταίο μνημονιακό προϋπολογισμό και ο Αλέξης μας συγκίνησε (το παλιόπαιδο) με την ομιλία του στη Βουλή, την τελευταία… μνημονιακή, τώρα εμείς τι να πούμε;

Η Ελλάδα αλλάζει από σήμερα. Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήτω ο Σουλτάνος Τσίπρας που άλλαξε τη χώρα. Πήρε την οικονομία σε κατάσταση διάλυσης και την βγάζει από τα μνημόνια. Οι βουλευτές της συμπολίτευσης τελευταία φορά που θα σηκώσουν το χεράκι τους και θα ψηφίσουν μνημονιακό προϋπολογισμό. «Γατάκια» δεξιοί σας τσάκισε ο Τσίπρας.

Έπειτα από τους ύμνους στο έργο της λαοπρόβλητης κυβέρνησης μπορείτε άνετα να κατηγορήσετε το Antinews ότι έκανε στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι…

Ένας άνεμος αλλαγής απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Δεν τον αισθανθήκατε κι εσείς από την ώρα που μίλησε ο Τσίπρας κι από την ώρα που κουτσομίλησε και ο Τσακαλώτος ο οποίος ανέλυσε τις «πλεγές του Φαραώς» που έφερε η Νέα Δημοκρατία και που διόρθωσε αυτός ο μέγιστος οικονομολόγος.

Μπορούμε από σήμερα να πάμε στα μαγαζιά, να ψωνίσουμε, να γιορτάσουμε γιατί το μνημόνιο τέλειωσε αφού δεν θα έχουμε άλλον τέτοιον προϋπολογισμό. Κι όταν θα δείτε τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες να γράφουν με πηχυαίους τίτλους ότι η οικονομία βγήκε από τούνελ, όταν διαβάσετε όσα λένε τα σημειώματα του Μαξίμου να είστε σίγουροι: Οι ψεύτες δεν έχουν τέλος στη χώρα αυτή. Όπως και όσοι δέχονται να είναι αποδέκτες του ψεύδους, δέχονται να είναι σανοφάγοι αλλά μετά να βρίζουν για τις λάθος επιλογές τους.

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς μνημονιακούς νόμους μετά από 8 χρόνια; Είχαμε συνηθίσει να μας κλέβουν τα λεφτά από την τσέπη, είχαμε μάθει και μας άρεσε να παίρνουμε επιδόματα από τη μια και να χάνουμε τα διπλάσια εισοδήματα από την άλλη.

Πώς θα αντέξουμε να μην ξαναδούμε τους τροικανούς; Πώς θα αντέξουμε να δούμε τον Τσίπρα να διώχνει με τις κλωτσιές τους δανειστές;

Ετοιμαστείτε Έλληνες για τη νέα ζωή, αυτή που μας προσφέρει τόσο γαλαντόμα η κυβέρνηση της αριστεράς. Η συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό, τον… τελευταίο, ήταν αυτό που περιμέναμε. Ένα… τίποτε. Ένας Κυριάκος που επιτέθηκε στην κυβέρνηση με επιχειρήματα που έχει διαβάσει στο… Antinews. Μια αντιπολίτευση που αναμασά τα ίδια και τα ίδια και βεβαίως ένας πρωθυπουργός πάντα ψεύτης, πάντα αλαζόνας, πάντα κυνικός, συνεχώς αγράμματος και… ανεπίγνωστος που είπε και ο Βενιζέλος αλλά λίγοι τον κατάλαβαν, κυρίως δε ο Τσακαλώτος.

Η αλήθεια αυτή είναι όμως. Οι πολιτικοί μας είναι ανεπίγνωστοι τόσο όσο και οι πολίτες, οι ψηφοφόροι που συνεχίζουν να δέχονται με ευκολία τα παραμύθια. Όταν θα σταματήσει αυτό το παιχνίδι, τότε θα μπορεί να έχει μια ελπίδα, ένα μέλλον η πατρίδα.

πηγη

loading...

1 thought on “«Γατάκια» δεξιοί σας τσάκισε ο Τσίπρας

  1. Η αριστερά διαφέρει από τη δεξιά, όσο διαφέρει η αριστερή τσέπη από τη δεξιά τσέπη.
    Τη διαφορά την κάνει ο πατριωτισμός.

Comments are closed.