ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ…

Ή ΜΕ ΝΕΝΕΚΟ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Το σκήνωμα του μετά των αγίων Γέρου του Μοριά

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
«Τώρα, ας πούμε και τα σημερινά μας. Τα σχολειά, αν βγάλει κανένας λίγα στην μπάντα, τ΄άλλα όλα δουλεύουν για να βγάλουνε λεβαντίνους κι όχι Έλληνες,

μ΄όλα τα ψευτοελληνικά εξωτερικά πασαλείμματα.

Οι περισσότεροι απ΄αυτούς που διδάσκουνε τα παιδιά μας κινήσανε από το χωριό  και πέσανε με τα μούτρα στα “μοντέρνα”. Γινήκανε θεριακλήδες του μοντερνισμού. 
Ο νούς και ο λογισμός τους, μέρα-νύχτα, στριφογυρίζει στις μοντέρνες ανοησίες. Την Ελλάδα δεν θέλουνε μηδέ να την ακούσουνε, την “Ψωροκώσταινα”! Δεν υπάρχει πιο αντιπαθητικό και πιο μικρόμυαλο πλάσμα από τον ξιππασμένο άνθρωπο, που αρνήθηκε το γάλα της μάνας του και ρεμπεύεται (=καμαρώνει) κιόλας  γι΄ αυτό το κατόρθωμα. 
Λοιπόν, από τέτοιους δασκάλους τι θα μάθουνε τα παιδιά μας, τα κακόμοιρα τα παιδιά μας; Θα μάθουνε, πως για να γίνει κανένας σπουδαίος και για να φαίνεται πως είναι έξυπνος, πρέπει να μην έχει τίποτα ελληνικό απάνω του…».
Όντως δεν υπάρχει πιο μικρόμυαλο και γελοίο πλάσμα, όπως γράφει ο Κόντογλου στα «Μυστικά Άνθη» του,  από αυτόν που αρνείται και φτύνει το γάλα της μάνας του. Μάνα είναι η πατρίδα μας, η Ελλάδα, όχι το κράτος το σημερινό των Γραικύλων και προσκυνημένων. 
Αυτό το κράτος επιτίθεται με λύσσα κατά την Παιδείας, θέλει να μετατρέψει τα σχολεία σε στρατόπεδα γενιτσάρων και τους δασκάλους σε πειθήνια όργανα αφελληνισμού και αθεΐας. Έλεγε ο Καποδίστριας «φιλήκοος των ξένων είναι προδότης».
Άρα και “ο φιλήκοος των φιλήκοων των ξένων είναι προδότης”.
Έχω διαγραφεί εδώ και 10-15 χρόνια από μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ). Το έπραξα, υπακούοντας στη συνείδησή μου, διότι τότε κάποιος πρόεδρος της ΔΟΕ, συμφώνησε να κατεβούν οι εικόνες του Χριστού από τις αίθουσες διδασκαλίας. 
Θεωρούσα και θεωρώ ντροπή να με εκπροσωπεί ένα συνδικαλιστικό όργανο πλήρως ευθυγραμμισμένο και ταυτισμένο με τους εχθρούς της πίστεως και της πατρίδος. Και με το εμετικό, προπαγανδιστικό καρύκευμα της Ρεπούση, που μαγάριζε την ιστορία μας, τότε που και οι λίθοι έκραζαν για την ιεροσυλία, και πάλι η ΔΟΕ έβαζε πλάτες.
 Καμμία αντίδραση, αλλά, αν θυμάμαι καλά, επικροτούσε το βδέλυγμα. Καταργήθηκε η έπαρση της σημαίας και η απαγγελία του Εθνικού Ύμνου μια φορά τον μήνα στα δημοτικά σχολεία; Ουδέν σχόλιον. Αφωνότεροι των ιχθύων και απραγέστεροι των βατράχων οι συνδικαλιστές της ΔΟΕ. 
Οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες και συνεργάζονται και συναλλάσσονται με την εκάστοτε εξουσία, αναμένοντες το νεύμα για να μεταπηδήσουν στους… έχοντας κοχλιάριον.
Παρένθεση. Ο Εμ. Ροΐδης με τον γνωστό δηκτικό του τρόπο εξεικόνισε παραστατικά την εν Ελλάδι περιρρέουσα ατμόσφαιρα. 
Έγραφε:
«Οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας.
Πρώτον: Εις συμπολιτευομένους ήτοι (=δηλαδή) έχοντας κοχλιάριον να βυθίζωσιν εις την χύτρα του προϋπολογισμού.
Δεύτερον: Εις αντιπολιτευομένους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον και ζητούντας παντί τρόπω να λάβωσι τοιούτον.
Τρίτον: Εις εργαζομένους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντας αλλ΄επιφορτισμένους να γεμίζωσι την χύτραν διά του ιδρώτος αυτών». (Άπαντα, τ.Β΄, σελ. 33-34).





loading...

9 thoughts on “ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ…

  1. Πρεπει να το καταλαβουμε επιτελους…
    Επενδύσαμε σε μια πολιτικη και σε μερικους πολιτικους, και αυτα πλεον πεθαναν, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    Ας έχουμε λοιπον την ΕΥΦΥΙΑ, αλλα πανω απολα ας εχουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ, να υπογράψουμε το πιστοποιητικό θανάτου, να τους στειλουμε στο διαολο, και να επενδύσουμε σε νεους πολιτικους που έχουν μέλλον, για να χουμε κιεμεις.
    Δε μπορούμε όμως λεει ο ελλην. Δε μπορούμε, γιατί έχουμε ευθύνη προς τους πολιτικους μας, ευθύνη προς την βουλη. Τι θα τους συμβεί;
    Δυο λέξεις: Ποιος νοιάζεται;
    Να νοιαστούμε γι' αυτούς;
    Γιατί; Δε νοιάστηκαν αυτοί για μας.
    Μας άδειασαν εντελώς. Μας στεγνωσαν, μας ξεβρακωσαν, μας ξεπουλησαν, σαν ένα σακι πατατες, και μαλιστα χωρις να νοιαστουν καν την τιμη.!!
    Δεν έχουμε καμία απολυτως ευθύνη γι' αυτούς.
    Τα τελευταία 40 χρόνια η βουλη και οι πολιτικοι εκει μεσα μας κατακλεβανε τα χρήματά μας.
    Είπε ποτέ αυτή η βουλη, "Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Θα μειώσουμε τους φόρους, κ.λπ ";
    Ελέγξτε το. Πληρώνουμε τριπλάσια απ' όσα πληρώναμε 10 χρόνια πριν.
    Και οι “αφοσιωμένοι” μας πολιτικοι αμοίβονται τουλαχιστον με ποσά διπλάσια απ' όσα παίρνανε πριν 10 χρόνια.
    Σε τι λοιπον τους εχουμε αναγκη; Για να μας κατακλεβουν, να μας πουλανε στους ξενους απλα και μονο επειδη ετσι γουσταρουν;
    Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ..!!!

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    4=ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΟΡΜΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ,ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΩΝΟΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ….

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

  4. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

    3 Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ 2 Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ 5 ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ
    ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ
    ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟΥ ΨΩΝΑΡΑ

  5. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??

  6. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

  7. ΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;
    ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;
    Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ;

  8. Markos Stagakis ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 4 Δεκεμβρίου στις 11:31 π.μ.
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Σε οποιο μπλογκ και να γραψουμε μας παιρνουν στο ψιλο συνελληνα Μαρκο.
    Φταιει και ο αρχηγος μας που ειναι παραμυθας και δεν μας πιστευουν.
    Καλυτερα να δουλευομαστε μεταξυ μας.

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατέχει χειρόγραφα του Μ.Αλεξάνδρου !
    15 Νοε 2014

    Το τερμάτισε ή έχει κι άλλο, πιο κάτω;
    "Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν….
    το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.
    Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι."
    ___________________________________________________
    ___________________________________________________
    Ακριβώς αυτά δήλωσε ο ….τρισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του ! Κατά λέξη!
    Ότι οι ….Μαορί της …Νέας Ζηλανδίας (!) έκαναν γραπτά συμβόλαια με τον Μ.Αλέξανδρο (που δεν σταμάτησε στην Ινδία όπως ….διαδίδουν οι σιωνιστές, αλλά κατέκτησε την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία) και τα έχει -τα πρωτότυπα μάλιστα!- ο Σώρρας.

    Κι αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη ηλίθιους οπαδούς που πιστεύουν ότι μπορεί "να σώσει την Ελλάδα", αλλά "τον εμποδίζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί" και "τα τσιράκια του συστήματος οι δημοσιογράφοι" κι εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον παραμυθά, είμαστε "προδότες ανθέλληνες" !
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ??..ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠ…Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Τα πηνια απο τις αρχαιες τριηρεις, που βρηκαν οι φιλοι του οι δυτες στην Β. Θαλασσα, τα εχει φυλαξει ή τα εχει πουλησει για χαλκο
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ….ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ??…ΟΜΩΣ ΑΥΤ…Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει!
    Μου αρέσει!
    Τέλειο!
    Χαχα
    Ουάου!
    Λυπάμαι…
    Έλεος!
    · Απάντηση · 2 ώρες

  9. Markos Stagakis ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 4 Δεκεμβρίου στις 11:31 π.μ.
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Σε οποιο μπλογκ και να γραψουμε μας παιρνουν στο ψιλο συνελληνα Μαρκο.
    Φταιει και ο αρχηγος μας που ειναι παραμυθας και δεν μας πιστευουν.
    Καλυτερα να δουλευομαστε μεταξυ μας.

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατέχει χειρόγραφα του Μ.Αλεξάνδρου !
    15 Νοε 2014

    Το τερμάτισε ή έχει κι άλλο, πιο κάτω;
    "Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν….
    το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.
    Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι."
    ___________________________________________________
    ___________________________________________________
    Ακριβώς αυτά δήλωσε ο ….τρισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του ! Κατά λέξη!
    Ότι οι ….Μαορί της …Νέας Ζηλανδίας (!) έκαναν γραπτά συμβόλαια με τον Μ.Αλέξανδρο (που δεν σταμάτησε στην Ινδία όπως ….διαδίδουν οι σιωνιστές, αλλά κατέκτησε την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία) και τα έχει -τα πρωτότυπα μάλιστα!- ο Σώρρας.

    Κι αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη ηλίθιους οπαδούς που πιστεύουν ότι μπορεί "να σώσει την Ελλάδα", αλλά "τον εμποδίζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί" και "τα τσιράκια του συστήματος οι δημοσιογράφοι" κι εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον παραμυθά, είμαστε "προδότες ανθέλληνες" !
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ??..ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠ…Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Τα πηνια απο τις αρχαιες τριηρεις, που βρηκαν οι φιλοι του οι δυτες στην Β. Θαλασσα, τα εχει φυλαξει ή τα εχει πουλησει για χαλκο
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ….ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ??…ΟΜΩΣ ΑΥΤ…Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει!
    Μου αρέσει!
    Τέλειο!
    Χαχα
    Ουάου!
    Λυπάμαι…
    Έλεος!
    · Απάντηση · 2 ώρες

Comments are closed.