Στρατηγός Ταμουρίδης Νικόλαος… ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… Παυλόπουλος και Τσίπρας επικίνδυνοι,, να πάνε σπίτι τους….!!!!

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Πριν λίγο καιρό, είχαμε ένα διαφορετικό ”μοντέλο” γραφής από τον Στρατηγό (εα) κ. Ταμουρίδη Νικόλαο, το οποίο φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά, και δεν μετράνε λίγες ώρες από τα επικίνδυνα συμβάντα που συμβαίνουν στην χώρα μας, και οι δημοσιεύσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είναι εκρηκτικές, χωρίς ίχνος άγνοιας για το τι γράφει και πως το γράφει…

Ως επαγγελματίας Στρατιωτικός, ανώτατος Αξιωματικός, με μερικές δεκαετίες καριέρας, αυτονόητο είναι να τρέφει ”ιδιαίτερη” εκτίμηση σε αυτούς που πρόδωσαν και κατ’ εξακολούθηση προδίδουν την χώρα μας, αλλά και ο ορκισμένος αιώνιος “λυκόφιλος” εχθρός της χώρας μας,,, τον κ. Ερντογάν, που δείχνει να ”λατρεύει”…!!!!!

Βέβαια δεν έχει φορτώσει μόνο με τον κ. Ερντογάν,, αλλά και με τους οικοδεσπότες μας,,, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο,, και τον μίστερ Τσίπρα (Πρωθυπουργό μας),,,, που τους συμβουλεύει να πάνε σπίτια τους γιατί είναι άκρως επικίνδυνοι για την χώρα μας και τα συμφέροντα της…..

Δείτε την ανάρτηση του

Το κλίμα είναι εκρηκτικό από όλες τις πλευρές, και ο Στρατηγός ως μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, (πολιτικό κόμμα που θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές,, με τρανταχτά ονόματα) παλέυει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη για να κάνουν την καταδρομική,,, ως η μόνη απάντηση που αρμόζει στους προδότες….

Εξάλλου ο αγώνας της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ αποδίδει γρήγορα καρπούς, και τα μέλη αυξάνονται καθημερινά από όλες τις γωνιές της Ελλάδος.

Από όσο γνωρίζω, σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακή ομιλία, με πύρινους λόγους,,,, από την διοικούσα επιτροπή,,, όπου θα υπάρχει και η συμμετοχή των ακροατών για ερωτήσεις και απορίες…

Εδώ η σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ >>>>>

Εδώ το προφίλ του Στρατηγού >>>>>

Ας κοιμούνται ήσυχα τα παλικάρια της πολιτικής… Ο Τζοχατζόπουλος είναι o μόνος άραγε που πλήρωσε τα σπασμένα;;;;;

loading...

1 thought on “Στρατηγός Ταμουρίδης Νικόλαος… ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… Παυλόπουλος και Τσίπρας επικίνδυνοι,, να πάνε σπίτι τους….!!!!

  1. ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ?ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΑΙ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΩΝΕΜΕΝΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΜΟΝΟ ΝΕΟΙ -ΝΕΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ Κ.Λ.Π.

Comments are closed.