Σπύρος Μπιμπίλας :Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός».

“Είμαι η πιο αγαπημένη φωνή των παιδιών. Στους δρόμους με σταματάνε να τους κάνω τον Μπαγκς Μπάνι, τον Κέρμιτ, τα Στρουμφάκια”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και για μια φορά ακόμη, όλα όσα είπε μόνο απαρατήρητα δεν περνούν…

«Είμαι η πιο αγαπημένη φωνή των παιδιών. Στους δρόμους με σταματάνε να τους κάνω τον Μπαγκς Μπάνι, τον Κέρμιτ, τα Στρουμφάκια.

Θέλω να χαθώ μέσα στη θάλασσα, να μην υπάρχει κηδεία και να χαθώ σε ένα μεγάλο ταξίδι. Θα ήθελα τα νεκροταφεία να γίνουν δάση μέσα στις πόλεις και όλοι να έχουμε τη στάχτη των δικών μας στα σπίτια μας ή να την βάζουμε εκεί που θα θέλει ο κάθε άνθρωπος. Δεν είναι μακάβριο, το ίδιο μακάβριο είναι να τρώνε τα σκουλήκια τους ανθρώπους.

Μια πικρή μου στιγμή στο θέατρο ήταν όταν άκουσα με τα αφτιά μου να λέει στον παραγωγό «κόψτε του τις σκηνές».

Είμαι άθρησκος, δεν πιστεύω καθόλου στον Θεό. Αν και είμαι πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στα μεταθανάτια.

Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός». Τι λες; Εγώ μπορεί μεγαλώνοντας να θέλω να γίνω κάτι άλλο, γιατί εσύ με βάφτισες Χριστιανό; Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στη θρησκεία του ή στην αθρησκεία του».

zappit.gr

loading...

14 thoughts on “Σπύρος Μπιμπίλας :Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός».

  1. Η διαστροφή της "ορθο"δοξίας πάνω στα αθώα νήπια.

    Πώς πραγματικά θα μπορούσε να αισθανθεί ένας σύγχρονος μορφωμένος άνθρωπος, αν παρευρισκόταν σε μια ορθόδοξη εκκλησία την ώρα της βάπτισης;

    Θα νοιώσει άραγε απορία όταν βλέπει τον παπά της ενορίας, να διατάζει στο όνομα του Κυρίου, να αποβληθεί ο σατανάς από την ψυχή ενός άβουλου νηπίου, την στιγμή που ίδιος αυτός Θεός – που δήθεν διατάζει μέσω του παπά, φέρεται ως ο δημιουργός του;

    Αν είναι φυσιολογικός άνθρωπος, δικαιολογημένα, δεν θα πρέπει ακόμη να θυμώσει – αγανακτήσει για αυτή την διαστροφή;

    Μια ακόμη διαστροφική ανωμαλία της ορθοδοξίας που εμφανίζεται στις εκκλησίες κατά την βάπτιση νηπίων από το παπαδαριό, την στιγμή που ο παπάς αφορίζει τον σατανά που είναι μέσα στην αδιαμόρφωτη ψυχούλα του νηπίου!

    Και αναρωτιέται κανείς, μα καλά…που βρέθηκε ο σατανάς μέσα στο νήπιο;

    Δυο πρέπει να είναι οι λόγοι; ή μπήκε μόνος του – οπότε ο Θεός δεν είναι παντοδύναμος και δεν έστειλε τον σατανά στην κόλαση όπως λέει στους αφορισμούς που ακολουθούν ή τον έβαλε εκεί εκ του πονηρού ο Θεός, για να τα οικονομάνε οι παπάδες!

    Το παράδοξο είναι ότι στα μάτια και στα αυτιά του νεοέλληνα πιστού, αυτό το πράγμα, δυστυχώς περνά εντελώς απαρατήρητο, όπως απαρατήρητο περνά
    και ότι η βάπτιση του ελληνόπουλου γίνεται, όπως λέει ο παπάς, που πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο, "…εις δόξαν λαού Ισραήλ…." (Aρχιραββίνος Συμεών)

  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΜΗΝ.

  3. Το παράδειγμα της βάφτισης μας το έδωσε ο ίδιος ο Χριστός τον οποίο και ακολουθούμε. Όταν ήταν ο ίδιος μωρό τον πήγε η Παναγία στον ιερέα Συμεών για την περιτομή χωρίς να τον ρωτήσει, καθώς αυτή ήταν η βάπτιση της εποχής εκείνης.
    Δε χρειαζόμαστε τον κάθε θρησκευτικά αμόρφωτο και αδαή άθεο να μας υποδείξει τις αθεΐστικες απόψεις του.

  4. Δεν θέλετε κηδεία; Θέλετε να χαθείτε; Ρε άντε να χαθείτε που μας κάνετε και μάθημα.

  5. E AMA EΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΑΦΡΑΤΗ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ''ΣΙΣΑ''
    (2 ΕΥΡΩ Η ΔΟΣΗ) ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΑ….ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ

  6. ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ 10ρικακι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΓΙΑΧΩΒΑ ΤΟΝ ΚΥΡΗΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΕΣΘΛΕ ΡΥΠΑΡΕ ΑΠΛΑ ΒΡΩΜΥΛΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ?…ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΧΩΒΑΣ…ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΕ?

  7. "Όταν ήταν ο ίδιος μωρό τον πήγε η Παναγία στον ιερέα Συμεών για την περιτομή……"

    ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 1/1 ΩΣ…….ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!

    Έξοδος, 12: 29 ΕΔΩ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    Οταν δε ήλθε το μεσονύκτιον της νυκτός εκείνης, εκτύπησεν ο Κυριος δια θανάτου κάθε πρωτότοκον εις την χώραν της Αιγύπτου, από το πρωτότοκον του Φαραώ που κάθεται στον θρόνον, έως το πρωτότοκον της αιχμαλώτου που είναι φυλακισμένη στον λάκκον, μέχρι και του πρωτοτόκου παντός κτήνους.

    Δευτερονόμιον 21: 20-21 Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    Εκεί οι γονείς θα είπουν στους πρεσβυτέρους και δικαστάς της πόλεώς των· Αυτός ο υιός μας είναι απειθής, φιλόνεικος……
    Οι άνδρες της πόλεως θα καταδικάσουν τον απειθή υιόν να εκτελεσθή δια λιθοβολισμού. Κατ' αυτόν τον τρόπον θα βγάλετε τον απειθή υιόν από ανάμεσά σας, οι δε άλλοι υιοί, όταν ακούσουν, θα καταληφθούν από φόβον και θα προσέχουν την συμπεριφοράν των.

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  8. 1. Η βάρβαρη αυτή τελετή που λες καταργήθηκε από τον ίδιο το Χριστό πάλι, όταν θέσπισε πλέον τη βάφτιση με το νερό. Μήπως αμφιβάλλεις;

    2. Για τα πρωτότοκα της Αιγύπτου ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό και δεν το λες επίτηδες, ότι ο Θεός είχε προειδοποιήσει πολλές φορές τους Αιγυπτίους να αφήσουν το λαό Του να φύγει γιατί αλλιώς θα υποστούν τις συνέπειες. Δηλαδή τι ήθελες να μας χιλιοπαρακαλάει ο Θεός κι εμείς να Του ρίχνουμε και τα βάρη από πάνω ότι φταίει για όσα μας έχει προειδοποιήσει;

    3. Το Δευτερονόμιο που επικαλείσαι ανήκει στην Παλαιά Διαθήκη. Όταν ήρθε ο Χριστός όλα αυτά τα κατήργησε και δίδαξε την αγάπη, την υπομονή, την ταπείνωση. Τι από αυτά δε σου ταιριάζει; Ούτε αυτά της διδασκαλίας Του θέλεις;

    Αν δεν τα θέλειες τότε μην τα πράξεις. Πήγαινε στο δικό σου θεό κι άσε μας ήσυχους εμάς που πιστεύουμε στην Ορθοδοξία. Αν όμως θες να κάνεις κριτική στη θρησκεία να μην είσαι μεροληπτικός έναντι του Χριστιανισμού αλλά να κάνεις και στο μουσουλμανισμό και στο βουδισμό και στις άλλες.

    Εκτός αν μέσω της κακής και μεροληπτικής κριτικής σου θες να χτυπήσεις τους προγόνους σου. (μάνα, πατέρα, γιαγιά κλπ)

  9. "Όταν ήρθε ο Χριστός όλα αυτά τα κατήργησε……"

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ

    Ιησούς:

    "…..Μη νομίσετε ότι ήρθα για να καταργήσω τον Νόμο του Μωυσή ή τη διδασκαλία των Προφητών. Δεν ήρθα για να καταργήσω αλλά για να συμπληρώσω. Συνεπώς σας διαβεβαιώ ότι, όσο υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα δεν θα αλλάξει στον νόμο,………."

  10. Ναι πολύ σωστά υπάρχει αυτό στην Αγία Γραφή και το είπε ο Χριστός. Κατά τη γνώμη σου λοιπόν, τι εννοεί;
    Εκεί που υπήρχε ο Μωσαϊκός νόμος οδόντας αντί οδόντος και οφθαλμός αντί οφθαλμού ο Χριστός επέκτεινε το νόμο λέγοντας "γύρνα και το άλλο μάγουλο" και "αγάπα και συγχώρα τον αδερφό σου".
    Αυτά γιατί δεν τα αναφέρεις; Σε βαρυστομαχιάζουν ή δε θέλεις να τα ακολουθήσεις και ψάχνεις δικαιολογίες για το αντίθετο;

    Αν σου αρέσει η ορθοδοξία ακολούθα την ψάχνοντάς τη και σε άλλα σημεία της και αγαπώντας τη, διαφορετικά παράτησέ τη κι αυτή κι εμάς. Δεν κάνουν όλα για όλους, μερικοί είναι φτιαγμένοι για κάποια πράγματα κι άλλοι για άλλα.

  11. 4.47 Έτσι είναι φίλε μου.
    Δυστυχώς κανένας δεν διαβάζει την την αγία γραφή, δεν ερευνά, αλλά όλοι χάφτουν ό,τι ακούνε, από μωρά παιδιά μέχρι τον τάφο, από διαφόρους απατεώνες οι οποίοι εκμεταλλεύονται την άγνοια, τον φόβο, την αδυναμία, τη δυστυχία.
    Ο Χριστιανισμός, είναι ένας μύθος, δηλαδή ένα ψέμα. Προήλθε ως μεσσιανική εσχατολογική και αποκαλυπτική αίρεση από την απάνθρωπη Ιουδαϊκή θρησκεία (π.χ. βαρβαρότητα της περιτομής).
    Οι ανοησίες και τα εγκλήματα του Χριστιανισμού συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία και εξάπλωση της νεώτερης κατά 600 χρόνια Μουσουλμανικής μάστιγας.

  12. βλεπετε τους εμετικους αθεους μασονοπρακτορες που εχει μαζεψει ο τραγομορφος τουρκογυφτας και θελουν το 97%ρων ελληνων που ειναι χ.ο. να ενωθουν με 100 αθεους μασονοπληρωμενους κανιβαλους!
    Ουστ ρε μασονοεφιαλτες σατανολατρες απο δω

  13. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;

    Βρήκαν ανθρώπινο σκελετό που παραπέμπει σε ανθρωποθυσία στο βωμό του Δία στην Αρκαδία. Η ταφή στο Λύκαιο Όρος είναι σε άριστη κατάσταση και ανήκει σε άνδρα εφηβικής ηλικίας που έζησε στο τέλος της μυκηναϊκής εποχής …

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/vrikan-anthropino-skeleto-pou-parapempi-se-anthropothisia-sto-vomo-tou-dia-stin-arkadia-tafi-sto-likeo-oros-ine-se-aristi-katastasi-ke-aniki-se-andra-efivikis-ilikias-pou-ezise-sto-telos-tis-mikina/
    Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑ ΤΟΝ

Comments are closed.