Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στις δηλώσεις Ερντογάν

Οι ανθελληνικές θέσεις του σουλτάνου των νεοθωμανών Ερντογάν ήταν γνωστές και πριν ακόμη την επίσκεψή του στην χώρα μας. Για το λόγο αυτό αυτό η Χρυσή Αυγή δημόσια έχει διακηρύξει ότι είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα.

Αυτοί που κάλεσαν τον Ερντογάν φέρουν ακεραία την ευθύνη για τις προκλήσεις μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των Ελλήνων. Ευθύνη φέρει βεβαίως και η Νέα Δημοκρατία, η οποία δημόσια συμφώνησε με την επίσκεψη Ερντογάν.
Μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν καλούμε την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου να πράξει το ιστορικό καθήκον της, να απαγορεύσει την θριαμβευτική περιοδεία του Ερντογάν στην Θράκη.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

7 thoughts on “Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στις δηλώσεις Ερντογάν

  1. Γιατί κάλεσαν τον Ερντογάν; Δεν άκουσαν ποτέ τις θέσεις που εκφράζει σχετικά με τα σύνορα της Ελλάδος;

  2. Τα γεγονότα στα Ίμια δεν μας έβαλαν μυαλό;

  3. Η μάχη των Θερμοπυλών εναντίον των Περσών μας δίδαξε ότι υπάρχουν πατριώτες που αγαπούν την πατρίδα και θυσιάζονται γι' αυτήν, αλλά υπάρχουν και Εφιάλτες, που δρουν ενάντια στην πατρίδα και στον λαό.

  4. 'ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΡΗΓΑΔΕΣ'…ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΟΔΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ …ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  5. ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ?????
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!!ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΓΑΚΗ?????????

  6. σωστος 8.05
    τα αθεα σουργελα του γυφτου που θελουν να ελευθερωσουν την ελλαδα απο τους εβραιους με τα εβραικα λεφτα του αρχαιοκαπηλου εκαναν τουμπεκι διοτι δεν τους εενδιαφερει! τα διποδα ζωα ασχολουνται μονο πως θα κλεψουν τον φτωχο ελληνα

Comments are closed.