Οι μπατονέτες ΔΕΝ είναι μόνο για τα αφτιά! Εννέα τρόποι για να τις χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου!

Ήξερες ότι οι μπατονέτες δε χρησιμοποιούνται μόνο για το καθάρισμα των αφτιών; Δες άλλες 9 χρήσεις τους και δώσ’τους πιο ενεργό ρόλο στην καθημερινότητά σου..

1. Ψέκασε τις άκρες από μερικές μπατονέτες με λίγο άρωμα και βάλ’τες σε ένα πλαστικό σακουλάκι που κλείνει. Βάλε το σακουλάκι στην τσάντα σου και βάζε λίγο άρωμα όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου.
2. Με μία μπατονέτα φτιάξε το κόκκινο κραγιόν σου έτσι ώστε να μη ξεφεύγει από τα χείλη σου.
3. Αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι μπορείς να καθαρίσεις τους λεκέδες από το δέρμα σου με μία μπατονέτα στην οποία έχεις βάλει μαγειρική σόδα και λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου.
4. Φτιάξε ένα πεισματάρικο φερμουάρ βάζοντας λίγο σαμπουάν σε μία μπατονέτα και τρίβοντάς λίγο την περιοχή.

5. Βούτα μία μπατονέτα σε λίγο ασετόν και καθάρισε γύρω γύρω τα νύχια σου αφού τα έχεις βάψει.
6. Σπάσε ένα σπυράκι με δύο μπατονέτες και λίγο ζεστό νερό. Έτσι δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις καθόλου τα «βρώμικα» χέρια σου.
7. Αν έχεις ξεμείνει από ξεβαφτικό ματιών βούτα μία μπατονέτα στην ενυδατική σου κρέμα και βγάλε το μακιγιάζ από τα μάτια σου με αυτήν.
8. Πάρε δύο μπατονέτες, βάλ’τους κρέμα ματιών πάνω, τοποθέτησέ τες σε ένα σακουλάκι και βάλε το σακουλάκι στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί βάλε την κρέμα ματιών στα μάτια σου με τις μπατονέτες. Έτσι θα διώξεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου.
9. Βάλε μπόλικη από την αγαπημένη σου σκιά σε 2-3 μπατονέτες και τοποθέτησε τις μπατονέτες σε ένα σακουλάκι που κλείνει. Έτσι δε θα χρειάζεται να παίρνεις σε μίνι διακοπές σου (για 2-3 μερες) ολόκληρο το βαλιτσάκι με τις σκιές σου.

loading...