Το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της πλουτοκρατίας και η Χρυσή Αυγή

– Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου 

Το 1968 ξεσηκώθηκε ο λαός ενάντια στην κόκκινη τυραννία στην Τσεχοσλοβακία. Ο άνεμος της ελευθερίας ορμητικός φύσηξε στην σκλαβωμένη Πράγα. Οι σοβιετικοί τότε εισέβαλαν στην χώρα,
που ήθελε την ελευθερία της και έλιωσαν έναν ολόκληρο λαό κάτω από τις ερπύστριες των τεθωρακισμένων τους. Σιωπή από τους δημοκράτες της Δύσεως… Σιωπή από ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία. Τότε, λοιπόν, ένας φοιτητής, ο Γιαν Πάλατς, είχε αυτοπυρποληθεί σε μια ύψιστη πράξη αντιστάσεως και διαμαρτυρίας στην πλατεία Βένσεσλας. Ένα σημείο Ιερό για κάθε πατριώτη της χώρας αυτής.

Μπολσεβικισμός και καπιταλισμός: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Πολλά χρόνια αργότερα όταν έπεσε ο μπολσεβικισμός και ήλθε ο καπιταλισμός στην χώρα, ένας φοιτητής ο Ζντένεκ Άνταμετς, ο οποίος δεν είχε γεννηθεί όταν ο Γιαν Πάλατς έδινε την ζωή του για Πατρίδα και ελευθερία, αυτοπυρπολήθηκε τον Μάιο του 2003 στην Πράγα αφήνοντας μία τελευταία επιστολή που έλεγε: “Δεν αντέχω άλλο να ζω σε ένα κατ’ όνομα δημοκρατικό σύστημα, στο οποίο δεν έχει κανένα ρόλο ο άνθρωπος, παρά μόνον το χρήμα και η δύναμή του. Δεν αντέχω να ζω άλλο σε μια κοινωνία που τρέφεται μόνον από φτηνά τηλεοπτικά σόου”.

Θυμήθηκα τα λόγια αυτά της αποχαιρετιστήριας επιστολής του Τσέχου πατριώτη, που θέλησε θυσιάζοντας την ζωή του να καταγγείλει το απάνθρωπο καθεστώς που ονομάζουν σήμερα “δημοκρατία” και είναι στην πραγματικότητα μία αισχρή πλουτοκρατία, ζώντας στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, στην Ελλάδα, την οποία κυβερνούν κομμουνιστές, ασκώντας, όμως, μια σκληρή καπιταλιστική πολιτική!

Στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου, του Μητσοτάκη και της Γεννηματά. Όλων αυτών οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς ταγούς της χώρας και που κανένας τους δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα όραμα, έναν σκοπό εθνικό στον λαό μας! Και έχουν μάλιστα και το θράσος να βγαίνουν και να καταγγέλλουν τα όσα συμβαίνουν την ίδια στιγμή που είναι γνωστό και δεδομένο ότι αυτοί είναι οι μεγάλοι ένοχοι για τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

Παριστάνουν πως κλαίνε για τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα που έφυγαν στο εξωτερικό για να κερδίσουν την ζωή τους, ενώ είναι αυτοί που με τα μνημόνιά τους οδήγησαν τα Ελληνόπουλα σε μία κατ’ ουσίαν εξορία, χωρίζοντας οικογένειες. Και δεν είναι μόνον αυτό… Παριστάνουν και τους… πατριώτες(!), υποτασσόμενοι πλήρως στις επιταγές του σουλτάνου Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την χώρα μας και απέναντι στον οποίο μόνον μία εθνική φωνή ορθώθηκε, αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Οι “ιδιοκτήτες” του κράτους και το πολιτικό κατεστημένο

Από την μια μεριά ένα διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο στην υπηρεσία των πλουτοκρατών, οι οποίοι λειτουργούν σαν… ιδιοκτήτες(!) του κράτους, ένα πολιτικό κατεστημένο με λογής λογής αποχρώσεις, αρχίζοντας από το βαθύ κόκκινο του ΚΚΕ και καταλήγοντας στο λουλακί τουριστικό γαλάζιο ενός νησιώτικου καφενέ της Νέας Δημοκρατίας και απέναντι σε όλους αυτούς, ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων, καταδιωκόμενη, αποκλεισμένη, ευρισκόμενη υπό συνεχή πίεση να δίνει τον υπέροχο Αγώνα της για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

Μας πολέμησαν και μας πολεμούν με κάθε μέσον και παρ’ όλα αυτά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται το κοινοβούλιο για 68 ολόκληρους μήνες και δίνει την μάχη της χωρίς να λογαριάζει το μίσος και τον πόλεμο ενός διεφθαρμένου και αντεθνικού κατεστημένου. Η φύση της οικονομίας είναι δαιμονική και είναι το ίδιο δαιμονική και στον καπιταλισμό και στον μαρξισμό, αφού επίκεντρο και στα δύο φαινομενικά αντίθετα συστήματα, είναι η ύλη, είναι το χρήμα και βασιλείς στα καθεστώτα αυτά αυτοί που το κατέχουν.

Μια μάχη για την Ελλάδα

Κανένα Ιδανικό δεν έχει θέση στο δικέφαλο τέρας αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, η οποία επικρατεί σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Και όμως σε πείσμα των καιρών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι απλά υπάρχει, όχι απλά επιβιώνει, αλλά γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή σε ολόκληρη την χώρα!

Δίνουμε την μάχη για τα εθνικά δίκαια, για να μη περάσει η προδοσία στο ζήτημα του Αιγαίου, της Κύπρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Βορείου Ηπείρου. Δίνουμε μια μάχη για μια Νέα Ελλάδα, που δεν θα προσκυνά τον κάθε Ερντογάν και ούτε θα ανέχεται στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου να καταθέτονται στεφάνια με την… ημισέληνο (!), όπως έγινε με τον Ερντογάν, ο οποίος το κατέθεσε χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν!

Δεν βρέθηκε ούτε ένας να του πει ότι οι μάχες, που είναι χαραγμένες επάνω στα μάρμαρα του Μνημείου, οι περισσότερες μάχες, έχουν δοθεί ενάντια στον τούρκο κατακτητή της Πατρίδας μας για 400 ολόκληρα χρόνια, δεν βρέθηκε κανείς να του πει ότι οι νεκροί, που τιμώνται σε αυτό το Μνημείο έπεσαν πολεμώντας την ημισέληνο, δεν βρέθηκε κανείς να του πει έστω μια λέξη για τους 38 χιλιάδες Έλληνες Στρατιώτες, που έμειναν αγνοούμενοι μετά την Μικρασιατική εκστρατεία και άφησαν την τελευταία τους πνοή σκλάβοι της Τουρκίας ή απάνθρωπα εκτελεσμένοι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του Κεμάλ.

Ούτε μια λέξη στον Ερvτογάν για όλα αυτά στην χώρα των γραικύλων. Οι μόνοι που αντιδράσαμε εμείς και για τον λόγο αυτό οι γενίτσαροι και οι ραγιάδες είχαν το θράσος να μας πουν και… εθνικούς μειοδότες!

Πόλεμος από παντού, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνον αντέχει, αλλά και ανεβαίνει σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Ό,τι και να κάνουν δεν θα μας λυγίσουν! Δεν έμαθαν ποτέ οι κακομοίρηδες ότι η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά και ότι τους Ιδεολόγους δεν μπόρεσαν ποτέ να τους σταματήσουν στο διάβα της Ιστορίας ούτε οι προδότες, ούτε οι σκλάβοι και οι προσκυνημένοι.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

10 thoughts on “Το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της πλουτοκρατίας και η Χρυσή Αυγή

  1. Ποιοι ευθύνονται για το σημερινό κατάντημά μας;

    Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  2. Ερωτήματα για την σημερινή Ελλάδα:
    1) Είναι εθνικά κυρίαρχη;
    2) Οι κυβερνήσεις ψηφίζουν αυτά που τους λένε οι απ' έξω μέσω μνημονίων ή
    ασκούν κυρίαρχη πολιτική;
    3) Η οικονομία βρίσκεται σε ακμή ή είναι χρεοκοπημένη;
    4) Ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία ναι ή όχι;
    5) Υπερβαίνουν το εκατομμύριο οι άνεργοι ναι ή όχι;
    6) Είχε αυτό το απερίγραπτο χάλι η Ελλάδα επί Παπαδόπουλου;

  3. Δεν άκουσα κανένα άλλο κόμμα, πλην Χρυσής Αυγής, να μιλάει με τόση θέρμη για το Έθνος και την Ορθοδοξία. Εσείς ακούσατε; Ποιο κόμμα;

  4. Οι πατριώτες ποτέ δεν πρόδωσαν την πατρίδα.
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.

  5. 10.19
    Πες μας, επιτέλους, ποιο κόμμα της Βουλής είναι αληθινά πατριωτικό κόμμα. Δεν έχεις γλώσσα;
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες γράφουν, όπως εσύ, δηλαδή με ξενόγλωσσους χαρακτήρες και αλαμπουρνέζικα; (pseftoptriothzmos karga)

  6. Εάν κυβερνούσαν πατριώτες, θα είχαμε αυτό το χάλι;;

  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΕΥΑΒΙΚΑ ΤΟ ΓΟΝΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ….ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ….ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ……ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

  8. πωλουνται περικλανιδια ανταλακτικα σουφρας σε τιμες ευκαιριας

    Περικλανιδης ΕΠΕ Πρωκτουπολις οδος Πουστη 44

Comments are closed.