Αρχαίοι Εξωγήινοι: Η Άλλη Γη

Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξοδευτεί στην προσπάθειά μας να βρούμε μια «άλλη Γη».

Από την έναρξη λειτουργίας του Κέπλερ το 2009, οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει χιλιάδες πλανήτες που είναι ικανοί να υποστηρίξουν τη ζωή. Είναι πιθανό ότι η ανακάλυψη αυτή απαντάει τελικά το πανάρχαιο ερώτημα:
«Είμαστε μόνοι στο Σύμπαν;»

Θα μπορούσε ακριβώς όπως εμείς αναζητούμε άλλους κατοικήσιμους πλανήτες, εξωγήινοι από μακρινούς γαλαξίες να έκαναν το ίδιο με τη Γη στο μακρινό παρελθόν;
Τελικά η «άλλη Γη» υπάρχει στους ουρανούς ή βαθιά κάτω από τα πόδια μας ως Κοίλη Γη;
Οι θεωρητικοί Αρχαίων αστροναυτών προτείνουν ότι όχι μόνο ο πλανήτης μας έχει επισκεφτεί από εξωγήινους, αλλά ότι είναι υπεύθυνοι για την ίδια την ύπαρξή μας.

loading...

1 thought on “Αρχαίοι Εξωγήινοι: Η Άλλη Γη

  1. Αντί να ξοδεύουμε δις $ καλό θα ήταν να κοιτάξουμε ( οι προοδευμένοι λαοί )για να εκλείψη η φτώχια και η πείνα στη γη μας. Να βρούνε στέγη όλοι οι άστεγοι της γης και να βασιλέψει η αγάπη και ευημερία σε όλους τους "περαστικούς"της γης. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω (γιατί εμείς έχουμε μόνο ενδείξεις και υποθέσεις για την ύπαρξή τους ) οι εξωγήινοι θα έχουν σίγουρα αναπτύξει τελειώτερο τεχνολογικά πολιτισμό από τον δικό μας την στιγμή που θα μπορούν να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις σε έτη φωτός μακριά από την βάση τους.Και τίθεται το ερώτημα θα είναι ειληκρινείς, θα είναι φιλισυχοι ή πολεμοχαρείς, θα είναι εγκληματίες ,θα είναι αγαθοί; Αν είναι ευκολόπιστοι χωρίς πονηριά "όπως λέμε" οι Αμερικάνοι θα τους βάλουν να καταστρέψουν τους Ρώσους και τουναντίων ανάλογα ποιός θα έχει την επαφή μαζί τους. Αν δεν είναι φιλισιχοι και είναι "εγκληματίες του διαστήματος "ποιός εγγυάται για την συνέχεια του ανθρωπίνου γένους πάνω στη γη. Μήπως να αφήσουμε Όλες αυτές τις άσκοπες αναζητήσεις με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα και να κοιτάξουμε τα του οίκου μας μήπως τελικά οδηγηθούμε στον αφανισμό μας; Θα ήθελα μια επιστημονική άποψη από κάποιον ειδικό.

Comments are closed.