ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ημέρες χαράς και γιορτής…. 
Γι αυτό ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε τέτοιες γιορτινές μέρες να κόψει το ΕΚΑΣ σε όλους τους συνταξιούχους αφήνοντάς τους με φιλοδώρημα 35 ευρώ

κι αυτό μόνο αν το ετήσιο εισόδημα τους δεν ξεπερνάει τα 7 χιλιάδες και κάτι ψιλά… μετατρέποντας τα γερόντια σε νεοφτωχους…

Αν όμως είστε από τους τυχερούς που έχουν την δυνατότητα να δαπανήσουν χρήματα για να περάσουν  τις γιορτινές μέρες σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και όπως δίδασκε ο Χριστός Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν, μην ξεχνάτε τους συνανθρώπους μας που σήμερα δεν έχουν όχι να γιορτάσουν αλλά ούτε να φάνε ένα πιάτο φαΐ.
loading...

3 thoughts on “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στο ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ που μας ανέχεται!

  2. Ta vromokumunia 528€eperne I Mitera mu kai tis edo San 440€150 theli farmaka pos tha plirosi fagito Nero dei gamo ta spitia sas lamogia. Ntropi sas erxete I Ora sas paliopseftes.

  3. ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…
    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».

    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/?page_id=66647

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ…σταση πληρωμων, σταματας να πληρωνεις τους δωσιλογους, αν τους πληρωνεις τους αναγνωριζεις οτι υπαρχουν και οσο τους πληρωνεις τοσο θα σου ζητανε κιαλλα.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .!!!
    ΚΕΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

Comments are closed.