Κοινωνικό μέρισμα: Ινδοί, Πακιστανοί, Αλβανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Γεωργιανοί κ.α. οι δικαιούχοι!

Σε πολίτες με 172 υπηκοότητες θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα. Ανάμεσα τους… ¨πρόσφυγες” από την  Ινδία, το Πακιστάν, την Αίγυπτο τις Φιλιππίνες, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και ακόμη 167 χώρες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία προκύπτει πως:

9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.

97.000 από τους δικαιούχους είναι από Αλβανία, Βουλγαρία, Γεωργία Ρουμανία και η λίστα δεν έχει τέλος.

1.500 δικαιούχοι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

loading...

12 thoughts on “Κοινωνικό μέρισμα: Ινδοί, Πακιστανοί, Αλβανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Γεωργιανοί κ.α. οι δικαιούχοι!

  1. Τα τέλη αυτοκινήτου, ο ΕΝΦΙΑ, ο φόρος αλληλεγγύης κ.λ.π. που πληρώνουμε πού πηγαίνει;

  2. Και βέβαια σε αυτούς πάει…και στους δανειστές…

  3. "Αϊντε θύμα, άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο
    Αν ξυπνήσεις, μονομιάς θα΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς".

  4. λοιπον ο πολεμος στην Συρια τελειωσε,το ΙΣΙΣ ητηθηκε οικτρα και οι παθοντες απο τον πολεμο γυρνανε σιγα σιγα στα σπιτια τους,οποτε και οι προσφυγες δεν ειναι πια προσφυγες εκλειπουν οι λογοι πλεον με το τελειωμα του πολεμου.

    Τον πουλο απαντες στα σπιτακια τους τωρα.

  5. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική. Όλα αποσκοπούν κάπου.
    Ο έχων νουν νοείτω.

  6. Ειναι τα ματωμένα χρήματα του Ελληνικού Λαού, που δυστυχώς τα στερούν από τους Έλληνες φορολογούμενους γιατί κάποιος μπορεί να έχει ένα σπίτι, αυτοκίνητο, οικόπεδο και ούτω καθεξής. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα, όπου η πολιτική νομενκλατούρα του τόπου αδιαφορώντας για τις συνεπειες γεμίζει τη χώρα με παντός είδους αποβράσματα, κυρίως μουσουλμανικά, δολοφονώντας τα παιδιά της Ελλάδας μας.

  7. ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΨΥΧΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩΜΕΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩΜΕΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

  8. Θυμήσου τα ψευταρά αυτά, όταν θα μας λες τις παπαριές σου τις προεκλογικές για να ξαναρπάξεις για τρίτη φορά την εξουσία…! Από τέτοια θα κριθείς. Και σ΄αυτά δεν χωράει πια μπαλαμούτι ! Είσαι από τώρα ξοφλημένος.

  9. Αντί για κοινωνικό μέρισμα πήρα τα αρχίδια σας, στη φορολοτταρια τα ίδια. Γι αυτο στις εκλογές θα πάρετε και εσείς τα δικά μου αλλά μαζί με τον πούτσο!!!!!!!!

  10. Μας τιμωρούν γιατί δουλέψαμε τ'οσα χρόνια και αποκτήσαμε την μικρή ή μεγάλη μας περιουσία

  11. Τα δικαιουνταν και τα πηραν ανθρωποι ειναι κι αυτοι πρεπει να ζησουν.Πολυ ευστοχη η οικονομικη πολιτικη του Αλεξη.Στα μεσα του 18 βγαινουμε στις αγορες με λιγη υπομονη θα γινουμε το καλυτερο ευρωπαικο κρατος.

  12. Φτιάχνουμε τους νέους ψηφοφόρους του Αλέξη. Το σπιτάκι σου έγινε κοινωνικό επίδομα…. Δεν θέλω δάκρυα, δεν θέλω μουρμούρα, μη ξεχνάς ότι είσαι Δημοκράτης, αν είσαι κάτω από τα εξήντα σήκω

Comments are closed.