Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Νικολόπουλος καταγγέλλει, αναλύει και τεκμηριώνει τον τρόπο με τον οποίο καταλύθηκε το Ελληνικό Σύνταγμα, όπως επίσης αναλύει τι σημαίνει το άρθρο 120 του Συντάγματος (ακροτελεύτια διάταξη).
Είναι όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ιερή υποχρέωση των Ελλήνων να αντισταθούν με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να το καταλύσει με την βία. Κι εδώ, όπως πολύ σωστά τεκμηριώνει ο ανώτατος δικαστής, όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε βία.
Στο άρθρο 3.1 του Συντάγματος ορίζεται η «Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος… τηρεί απαρασάλευτα τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις». Εκκλησία είναι κλήρος και λαός. Και επειδή υπάρχουν Κανόνες της Εκκλησίας, Διατάξεις του Συντάγματος αλλά και το Ποινικό Δίκαιο, μπορούμε οι Έλληνες να δούμε τον τρόπο στη φράση «με κάθε μέσο» (άρθρο 120) και να απαιτήσουμε να αποκατασταθεί το Δίκαιο και η Τάξη στην Ελλάδα.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ως Βασιλεύουσα μπορεί να δικάσει τους πολιτικούς στην προδοσία και παρανομία τους. «Σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία του γένους των ανθρώπων και η αποκατάσταση της Βασιλείας του Θεού επί της γης, της υπό της αμαρτίας διαταραγμένης και η επικράτηση της αγάπης, της χαράς και της ελευθερίας επί γης», Άγιος Νεκτάριος. Και σήμερα η κοινωνία μας διαταράχθηκε με νόμους της ανωμαλίας και της κατάλυσης της φύσεως του Ανθρώπου, αλλά και αλλοίωσης του Έθνους μας.
Ως Έλληνες πολίτες και προστάτες του Συντάγματος των Ελλήνων, αλλά και ως μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας, μπορούμε να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι Νόμοι προς Ανάσταση του Έθνους μας. Είναι ιερή υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε τα αναφαίρετα δικαιώματά μας. «Το αίμα φέρνει αίμα, η αγάπη ειρήνη», για αυτό θέλει προσοχή στον τρόπο («κάθε μέσο») με τον οποίο απαιτούμε. Μην ξεχνάμε ότι θα βόλευε την νέα τάξη να πιάσουμε τα όπλα, για να μας περιμένουν στην γωνία και να μας εξοντώσουν μέσα στον γενικό χαμό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλά όλα αυτά μόνο που πρόυποθέτουν ότι υπάρχουν Ελληνες Χριστιανοί με ήθος ,αγάπη πρός την πατρίδα και πίστη στον Ενα Τριαδικό και αληθινό Θεό των ορθοδόξων χριστιανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]