Απίστευτο: Η απόδειξη της θεωρίας του Δαρβίνου στο σώμα σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Υπολειμματικές δομές” στο ανθρώπινο σώμα, ονομάζονται εκείνα τα μέρη που αποτελούν “περισσεύματα” της εξέλιξης του ανθρώπου.

Καλά το σκεφτήκατε: είναι αποδείξεις της θεωρίας του Δαρβίνου! Πρόκειται επί της ουσίας για μέρη του σώματος που, μέσω της κληρονομικότητας, έχουν καταστεί “αχρείαστα” για τον άνθρωπο, αφού παρήλθε πλέον η ανάγκη για την οποία προέκυψαν εξ αρχής.

Μερικά από αυτά τα σημάδια εξέλιξης του σώματος, είναι κοινά, ή αντίστοιχα με εκείνα της εξέλιξης των άλλων ζώων και αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις της καταγωγής που μοιραζόμαστε με κάποια πρωτεύοντα θηλαστικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε εκείνες τις δομικές/ανατομικές αλλαγές, που φαίνονται ακόμα και στο δικό σας σώμα, οι οποίες αποτελούν μικρές αποδείξεις της εξέλιξης των ειδών, όπως την εμπνεύστηκε ο Κάρολος Δαρβίνος.

loading...

4 thoughts on “Απίστευτο: Η απόδειξη της θεωρίας του Δαρβίνου στο σώμα σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ξερετε τι μαλακας ηταν ο Δαρβινος?

  2. ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

  3. Συνάντησα προχθές ένα πίθηκο και μου είπε το παράπονό του:
    ''Εσείς γίνατε άνθρωποι κι εμείς οι πίθηκοι μείναμε ζώα !
    Δεν είναι άδικο αυτό; Πότε θα γίνουμε κι εμείς άνθρωποι;''

    Αλήθεια, αυτά τα ζώα από τα οποία προήρθαμε, δηλαδή τα πιθηκοειδή, γιατί δεν εξελίχθηκαν σε ανθρώπους;

  4. Το μεγάλο ψέμα ότι δήθεν προήλθε ο άνθρωπος από τα πιθηκοειδή σκοντάφτει σ' αυτό το γεγονός. Εάν πράγματι είμασταν συγγενείς, θα έπρεπε να γεννιέται άνθρωπος μετά από διασταύρωση ανθρώπου με πίθηκο. Από την διασταύρωση πιθήκου με άνθρωπο δεν γεννιέται τίποτε, ούτε πίθηκος ούτε άνθρωπος.
    Ο έχων νουν νοείτω.

Comments are closed.