Αυτό το Σκυλί Γάβγιζε άγρια στην Babysitter. Μέχρι που ο Πατέρας του Μωρού έβαλε Κρυφή Κάμερα και Ανακάλυψε κάτι ΤΡΑΓΙΚΟ!

Όσοι έχουν μεγαλώσει με σκυλιά, ξέρουν πως το ένστικτό τους είναι αλάνθαστο. Αγαπάνε την οικογένεια με την οποία ζουν μαζί και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

Αυτή η αδυναμία τους στα παιδιά, έσωσε την ζωή ενός 7 μηνών μωρού στην Αμερική.

Όπως οι περισσότερες οικογένειες στις μέρες μας, μια οικογένεια, αναζήτησε baby sitter για την φροντίδα του μωρού τους καθώς η μητέρα, έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά της σύντομα.
Έλεγξαν εξονυχιστικά τα βιογραφικά, έκαναν έλεγχο στο παρελθόν και τις προηγούμενες εργασίες διάφορων γυναικών από τις οποίες πήραν συνέντευξη και κατέληξαν στην 22χρονη Alexis Khan.

Το μόνο μέλος της οικογένειας που έδειξε από την αρχή την επιφυλακτικότητά του παρά το τέλειο βιογραφικό και τις ιδανικές συστατικές, ήταν ο σκύλος του σπιτιού!

“Από την αρχή παρατηρήσαμε μια επιθετικότητα και μια επιφυλακτικότητα του σκυλιού όταν η Alexis ήταν στο χώρο. Γρύλιζε, στεκόταν απέναντί της και την κοίταζε επίμονα και δεν την άφηνε να κρατάει το γιο μας στα χέρια της.” λέει ο πατέρας.

Η Alexis, ήταν ήδη 5 μήνες baby sitter του παιδιού, όταν άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τότε αποφάσισαν να το ψάξουν όσο περισσότερο μπορούσαν αφού φαινομενικά όλα έδειχναν καλά.

Ο μπαμπάς, έκρυψε ένα iPhone κάτω από τον καναπέ και το άφησε σε λειτουργία καταγραφής ήχου. Το βράδυ, όταν άκουσαν τι είχε καταγράψει, έπαθαν σοκ!

Η Alexis, καταριόταν το παιδί, το έβριζε και το χαστούκιζε, με το βρέφος να σπαράζει στο κλάμα!

“Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε” λέει ο πατέρας.

Άμεσα πήγαν το παιδί σε γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάποια περαιτέρω βλάβη και στην συνέχεια υπέβαλλαν μήνυση στην 22χρονη, η οποία ομολόγησε τις πράξεις της.

Ο λατρεμένος σκύλος της οικογένειας, ήταν ο φύλακας άγγελος του παιδιού!
Το ένστικτό του οδήγησε την οικογένεια να ψάξει την baby sitter, να αναζητήσει τους λόγους της εχθρικότητας του σκυλιού για να αποδειχθεί το πόσο δίκιο είχε!

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την ανεκτίμητη αξία της παρουσίας των σκυλιών μέσα στην οικογένεια.. και σε αυτή την περίπτωση, ήταν σωτήρια!!

loading...