Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο: 82 προαπαιτούμενα για να βγει η Ελλάδα από το πρόγραμμα

Στο κείμενο των 49 σελίδων, που φέρνει στο φως η «Καθημερινή», ορίζεται σαφώς ότι η Αθήνα δεν θα κάνει τίποτα δίχως την έγκριση των δανειστών, ιδίως όσον αφορά στο τραπεζικό σύστημα, τα «κόκκινα δάνεια», το νόμο Κατσέλη και την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ
– Από το 2019 η μείωση του αφορολόγητου – Καμία νέα ρύθμιση ή παράταση ρύθμισης χρεών, δέσμευση της κυβέρνησης για αναγκαστικά μέτρα σε βάρος των οφειλετών

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά… 82 προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης του τρέχοντος προγράμματος πρέπει να υλοποιηθούν στο διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου (όταν θα ζητείται η ελάφρυνση του χρέους), σύμφωνα με το επικαιροποιημένο συμπληρωματικό μνημόνιο, που υπέγραψαν το περασμένο Σάββατο η κυβέρνηση και οι δανειστές και φέρνει σήμερα στο φως η «Καθημερινή».

Απώτερος στόχος, φυσικά, είναι η έξοδος της χώρας από τα προγράμματα προσαρμογής τον Αύγουστο του 2018.

Στο συμπληρωματικό Μνημόνιο (Supplemental Memorandum of Understanding) και στο τεχνικό Μνημόνιο που το συνοδεύει, καθορίζονται λεπτομερώς όχι μόνο όσα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, για να κλείσει η τρέχουσα αξιολόγηση, αλλά και όσα δεσμεύεται να υλοποιήσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση.
Όπως προκύπτει, οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να μην υπάρχει στη λήξη του προγράμματος καμία εκκρεμότητα σε οποιονδήποτε τομέα της κυβερνητικής πολιτικής.

Στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο περιλαμβάνονται όλα όσα έχει να υλοποιήσει η κυβέρνηση για την επενδυτική τράπεζα, τη φορολογική πολιτική, τους νόμους για τις Ανώνυμες Εταιρείες, τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, τη συμμετοχή του ΕΦΚΑ στην αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής, τις νέες περικοπές των συντάξεων, την μείωση του αφορολογήτου ορίου, τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας και τη διαιτησία, τη χρηματοδότηση του ΟΑΣΘ, τα διόδια της Εγνατίας, την πώληση των συμμετοχών του Δημοσίου σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις, το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης στο Ελληνικό, την παραχώρηση του Θριασίου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», κοινός τόπος σε όλα σχεδόν είναι η ρητή αναφορά πως οτιδήποτε γίνει, θα γίνει ύστερα από διαβούλευση και έγκριση από τους θεσμούς, ειδικά σε ό,τι αφορά το τραπεζικό σύστημα, τα «κόκκινα δάνεια», το νόμο Κατσέλη και την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

Μεταξύ άλλων, στο Μνημόνιο ορίζεται ρητώς πως τον Μάιο του 2018 η κυβέρνηση θα επισπεύσει τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ώστε να ισχύσει το 2019 αντί του 2020, εάν το ΔΝΤ, σε συνεργασία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις ελληνικές αρχές, «θεωρεί, στη βάση μιας διαφανούς εκτίμησης, ότι απαιτείται η εμπροσθοβαρής εφαρμογή της, προκειμένου να επιτευχθεί ο συμφωνηθείς στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%…».

Επιπροσθέτως, και αν μετά την εφαρμογή των περικοπών υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο, η κυβέρνηση θα μπορεί να νομοθετήσει τα «αντίμετρα» που είχαν συμφωνηθεί (μεταξύ άλλων μείωση συντελεστών φορολογίας φυσικών προσώπων και εισφοράς αλληλεγγύης, φορολογίας επιχειρήσεων και ΕΝΦΙΑ). Ωστόσο, σημειώνεται πως το ποσό των αντιμέτρων που θα εφαρμοστούν «θα είναι σύμφωνα με την εκτίμηση των θεσμών για την υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου».

Επιπλέον, η κυβέρνηση δεσμεύεται πως δεν θα εισάγει νέες ρυθμίσεις ή άλλα μέτρα αμνήστευσης ή διακανονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών, ούτε θα παρατείνει τις υφιστάμενες και ότι θα προχωρήσει στη λήψη αναγκαστικών μέτρων κατά των οφειλετών που δεν εξυπηρετούν τις τρέχουσες ρυθμίσεις ή τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους εγκαίρως.

loading...

9 thoughts on “Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο: 82 προαπαιτούμενα για να βγει η Ελλάδα από το πρόγραμμα

  1. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  2. πρεπει να ειναι κανεις ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, σταση πληρωμων, σταματας να πληρωνεις τους δωσιλογους, αν τους πληρωνεις τους αναγνωριζεις οτι υπαρχουν και οσο τους πληρωνεις τοσο θα σου ζητανε κιαλλα, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .!!!
    ΚΕΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟ ???????????

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ…!!!!
    ————————————-
    ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??? 😀😀😀

  5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ….!!!!

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ",ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…!!!!

    https://www.facebook.com/alexia.koyziaki/videos/10211351096078512/

  6. Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος‎

    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

    ΜΑΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ……

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
    ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ;

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…….
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…….

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…..

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ

    Υ.Γ.
    το μετεφερα ακριβως οπως το ακουσα πριν μιση ωρα!!!!!!!

  7. ΩΡΗ ΜΠΑΤΗΡΩ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΑ?? ΧΑΧΧΧΑΧΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΕΖΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΩΖΝΥ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΙΑ Ο ΠΑΝΥΛΗΙΘΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΛΗΜΑ ΣΤΟΚΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΜΑ IQ ΚΑΣΤΑΝΟ

  8. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΤΡΥΠΑ,ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ…

    ""ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ"" ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

  9. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΘΕΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ 97% Χ.ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!ΕΣΕΙΣ 500 ΑΘΕΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ???? ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΨΩΡΟΓΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Comments are closed.