Βόμβα Λοβέρδου: Φέρνουν τροπολογία για να εκδώσουν τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Την νέα κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την τροπολογία της κυβέρνησης, με βάση την οποία ανοίγει πλέον ο δρόμος της έκδοσης των 8 Τούρκων αξιωματικών.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, και ενώπιον του Τούρκου προέδρου, δήλωνε ότι είναι θέμα της δικαιοσύνης η απόφαση της έκθεσης των 8 Τούρκων αξιωματικών και ότι στην Ελλάδα υπάρχει διάκριση εξουσιών και ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στα θέματα δικαιοσύνης, τελικά αποφάσισε να του κάνει το χατίρι.

Όπως αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος για το περιεχόμενο της τροπολογίας:

«Ακούω με πάρα πολύ προσοχή εκείνη τη φήμη που λέει ότι μπορεί να έρθει μια τροπολογία η οποία μπορεί να συνδέει τα θέματα του ασύλου με τα θέματα της έκδοσης ενόψει των 8 Τούρκων για τους οποίους, η ελληνική δικαιοσύνη, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε να μην εκδοθούν» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Λοβέρδου.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/loverdos-kivernisi-anigi-to-dromo-tis-ekdosis-ton-8-tourkon-axiomatikon

loading...