Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

51 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΣ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…!!!

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 1944 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 44 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ$(που τα βρηκαμε αφου ειμαστε ακομη υπο κατοχη; δανεισαμε και 3,5 δις$ τον χιτλερ;),ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ,ΕΒΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
    ΤΟ ΦΩΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…
    ===================================================

    Χωλίδης Κωνσταντίνος

    ΗΜΕΡΑ 24η

    "Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΕ;; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ".

    ΑΑΑ ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΑ…!!!
    ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΧΟΖ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Δ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ) ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΤΟΙΒΑΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ (Ε.Σ.Σ.Δ.) ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟ 1944 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.T ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΔΙΣ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ 1,2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1,2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS).

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ 153 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25353796_10214935123394435_296524537790698429_n.jpg?oh=405f47e86668136bb00fb4be5e9884f0&oe=5AC7FAAE

  2. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΟΧΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ,,ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΛΙΝΓΚ (ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ) ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ …ΝΑΙ ΕΛΑ ΕΛΑ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?…..ΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?…ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΝΕ ΠΑΛΙ?…ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΝ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΒΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ 150αρι ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙΔ…ΕΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ….Α ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ Bitcoin?….ΟΟΧΙΙΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ Gyftcoin ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??……ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩΩΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ.ΜΠΑΑΑΑ!!!!……Ε ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΊΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΟΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ GYFTEX ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΤΕ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….salom….salom..

  3. Γαμαω τον τσαπελοφαγο για 4 ωρες συνεχεια μου λεει ευχαριστω και θελει κι'αλλο.
    Οταν τον ρωταω τα 20.000 αρχιδ…εε ευρω ποτε θα τα δωσεις τουρλωνει τα οπισθια του και μου λεει ελα παμε παλι απο την αρχη! ξανα ξανα ξανα …Δεν ξερω τι να κανω γαμησι με μουσικη απο τα μπουρμπουλια πρωτη φορα μου συμβανει…μπα θα ρωτησω τον Κο Καθηγητη να μου δωσει μια συμβουλη…

  4. Απάντηση προς το E LIVE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 11-12-2017

    Και στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12-12-2017

    Απαντώντας στην πάγια τακτική, της λασπολογίας,της ανακρίβειας, του διαποτισμού τρόμου και ανασφάλειας των πολιτών της χώρας μας ,η οποία έχει παραδωσει την Εθνική της κυριαρχία στους δανειστες ιδιωτες από τους κομματικους υπαλληλους της τραπεζοκρατιας, και συγκεκριμένα:

    Στην εκπομπή E LIVE NEWS δημοσιογραφος ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 11-12-17 και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογραφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αναφέρθηκαν γεγονότα που υπέπεσαν ΔΗΘΕΝ στην αντίληψη του κ. Ευαγγελάτου και του κου Παπαδακη, από την εφημερίδα«ταχυδρόμος του Βόλου», όπου, ενώ ο ίδιοι δεν έχουν ιδία αντίληψη του γεγονότος, δεν δισταζουν να αναπαράγουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ερευνήσει, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

    Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι έγιναν 400 κατασχέσειςμόνο στο Βόλο σε πολίτες που είχαν αποστείλει την εξώδικη εντολή – εξουσιοδοτηση και οποία δεν έγινε αποδεκτή από καμία τράπεζα.

    Αυτό είναι ψευδές και ανυπόστατο και ενώ δεν ΕΧΕΙ καμία βάση αληθείας, ταυτοχρόνως ΑΥΤΟΙ συντάσσονται ευθέως με τους μνημονιακούς κυβερνώντες προτρέποντας παράλληλα τον υπόδουλο λαό μας να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους, και ταυτόχρονα να συμβιβαστεί στις παράνομες επιθυμίες των οργάνων τους όπως ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και η ΑΑΔΕ.

    Δηλώνουμε συγχρόνως ότι περιμένουμε να γνωστοποιήσουν με κάθε λεπτομέρεια οι υπαλληλοι Ευαγγελάτος και Παπαδακης αμέσως τα ονόματα των πολιτών που υπέστησαν τα όσα ψευδως και αόριστως αναφέρουν και που τα αναπαραγουν στηριζομενοι σε ανυπαρκτη δημοσιογραφική έρευνα. Αποκλειστικος σκοπός αυτων των αηθων και ψευδων δηλωσεων είναι να δυσφημισουν και να προκαλεσουν βλαβη στον πολιτικο φορεα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», όπως επανειλημενα στο παρελθον εχουν διαπραξει, χρησιμοποιωντας παντα τα ιδια απαραλλακτα μεσα, δηλ. το ψευδος και την δολιοτητα.

    Υπαλληλε (κατ’ επιφασιν δημοσιογραφε) ευαγγελατε, δεν ξεχναμε τις δημοσιες δηλωσεις σου, ότι τα θεματα που ΄΄σερβιρεις΄΄ στον ελληνικο λαο, είναι καθ’ υποδειξιν του εκαστοτε υπουργειου. Τωρα ποιανου υπουργειου δολοφονικες εντολες εκτελεις ???? και εσυ παπαδακη χρονια τωρα ελέγες, διαρρηγνυοντας τα ιματια σου, ότι η ο Σωρρας λεει αληθεια και οι κυβερνωντες μας δουλευουν η ο Σωρρας είναι απατεωνας και πρεπει να τον συλλαβουν.

    Ποτε θα δειξεις επιτελους στους ακροατες σου την αμετακλητη δικαστικη αποφαση 67650/2013 η οποια επικυρωθηκε ξανα στις 15-11-2017 και επαναβεβαιωσε την υπαρξη των 600 δις ??? Τι σε κανει και κρυβεις την αληθεια από τους Ελληνες γινομενος ετσι συνεργος στις αυτοκτονιες τους και στην οικονομικη τους δυστυχια ???

    Καλούμε τον αδούλωτο και υπερήφανο λαό μας να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες των ΜΜΕ και κάθε λογής καλοπληρωμένων Ευαγγελατων και παπαδακηδων, που συντάσσονται με τους τραπεζίτες, και να συσπειρωθεί γύρω από τον φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον δίκαιο ανένδοτο αδιαπραγμάτευτο αγώνα μας, που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απελευθέρωση του Έθνους μας και Εθνική μας παλιγγενεσία.

    Επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμουδικαιώματος να προβούμε στα νόμιμα κατά παντός υπεύθυνου.

    Μαρίνα Λατση

    https://www.e-synews.gr/wp/2017/12/13/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF-11-12-2017-ant1-%CE%B3%CE%B9%CF%89/

  5. Χωλίδης Κωνσταντίνος .

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4444 ΦΕΚ Α 234/14-12-2016 ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΞΑΝΘΙΑ, ΨΑΞ' ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…

    ΕΔΩ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ…

    https://www.youtube.com/watch?v=9asuU7fnklw

  6. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ,115 ΤΡΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ 400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…!!!

    ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟ ΣΑΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s1600/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

  7. Εκει την πατησα ο ερμος εκει….Χλιουτς πεταγε το μισο βυζακι εξω η εκ βαφης ξανθια μια φορα κι'εναν καιρο Ντιζεζ του μαυρου γατου στην τρουμπα βζζιινν βζιιιν βζιιν το γυριζε με χαρη στον αερα ριξτε ενα 10αρικο πολεμιστη και προχωρηστε στο βαθος μα τι ωραια που το στριφογυριζε ποσο ομορφα ηταν αντε ξανα μια βολτα αλλο 10αρικο στο χαρτοκουτι κοντευε να της κοπει στην μεση το βυζακι της κακομοιρης και δεν ημουν μονο εγω να πληθος στην σειρα περιμεναν με τα 10αρικα στο χερι λες και ειχε μελι το ρημαδι για βυζι και τελικα με τετοια ειχες απο διπλα και τον τσαπελοφαγο με τον δισκο γεματο τσαπελες παρτε πολεμιστη μια τσαπελα ελατε παρτε και το νερο του πολεμιστη για να ορκιστειτε εκει την κατσαμε την βαρκα που λενε τι διαολο ειχε βαλει με σα ο μαυριδερος γυφτος που ηλεγχε τα παντα αν και βραχυσωμος μαζευε και τα 150αρια η φερουσα την πασιγνωστη πλεον μαυρη κυλοτα η ξακουστη καθαριστρια δικηγορος με ανοιχτες τις μπουτεσ ανοιγοκλεινε τις ποδαρες της κατω απο το ανοιχτο στο μπροστινο μερος γραφειο ωω ρε αναφωνουσαν τα γεροντακια με μια φωνη μολις εβλεπαν πως εχωνε κατασαρκα το 150αρι χλααατς απανω στο μνι'τς και δωστου μαζευε το χρημα ο καταζητουμενοσ και ηδη τιμωρηθεισ με 9 χροναρες φυλακη και 5 χροναλακια στερηση ακουσον ακουσον πολιτικων δικαιωματων και τωρα διαβιοει στους υπονομους ζει χαριν στισ τσαπελες που του δινει ο Σεβαστος Ραββινος και περιμενει τι εριμενει? να θα τον συλλαβουν με το που θα μπει συον κορυδαλλο ανδρικες αυτος γυναικειες η συμβια του ε εκι θα ειναι η αρχη του τελους…Να τσαπελομαζωματα ανεμοσκορπισματα. το γελιο που εει να πεσει εκει μεσα αλλα και 40 χρονια φυλακη ειναι πολλα παρα πολλα δεν περναν!!!! Καλα ηταν οσα εφαγε οσα ηπιε αντε τωρα να τον μαζεψουν σε μια κουβερτα (μονη) και στην χωματερη να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτο το κοπρανο…

  8. ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩΣΩ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΟΧΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΙΣ 35.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ…

  9. ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΛΕΝΕ…ΕΣΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΟΠΡΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΑΧΥΣΩΜΕ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΡΟΜΑ..ΠΟΤΕ .

  10. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ
    ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΚΙ'ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ

  11. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 150ρια ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 400 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 250…

    ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!!!

  12. ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ…

    Η ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ…

    ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ..

  13. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ" 300 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ;
    ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 2007;
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    The committee of 300
    The World Bank Group
    USA
    Reference no: ASBCL-0330-2012

    INFINITE BANK STATEMENTS
    (Top Secret with Amendments)
    Know to all men these presents…
    636.National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 with account name of White Spiritual Boy and withstanding balances of US$

    and Account no. 77762534AM – 629 with account name of Spiritual Wonder Boy and withstanding balance of US$

    confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances andinterest cannot be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shallbe automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.637.Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 with account name of White Spiritual Boy and with standingbalances US$

    and Account no. 77762534AM – 630 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standingbalance of US$

    confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannotbe touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall beautomatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.638.Proton Bank (Greece) Account no. 864242777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balancesof US$

    and Account no. 77762534AM – 631 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balanceof US$

    confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot betouched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturityand upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automaticallyand forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.639.Bank of Greece (Greece) Account no. 39937177812 with account name of White Spiritual Boy and with standingbalances of US$

    and Account no. 77762534AM – 632 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standingbalance of US$

    confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannotbe touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall beautomatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.640.Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 with account name of White Spiritual Boy and withstanding balances of US$
    …………………………….
    https://www.scribd.com/doc/121752437/The-World-Bank-Group-USA-2012-Final-Audited-Statements

  14. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΤΑ 65 ΕΚΑΤ $ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΚΙΖΕΙΣ ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 62 ΧΡΟΝΙΑ; (1945-2007)
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Γ΄ΔΗΜ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜ. ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΕΝΤΕ

    S= P(1+i)^t
    S= 65.000.000 (1+0.04)^62 = 739.000.000.000.
    ΤΑ 115 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ;

  15. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  16. ΠΟΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;

  17. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  18. αηρ αηρ φωναξε ο Σωρρας ο Σωτηρρρ
    αερακι αερακι φωναξε και το Πατερακη και τραβουσε καζανακι

  19. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ!!! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ….ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟΟΟ

  20. πατερακη μουνακι πατερακη μουνακι
    απο το γαμησι στον κορυδαλλο
    θα σου φυγει το καπακι πατερακη μουνακιιιιιιι!!

  21. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

    ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ…ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

  22. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….

    ΜΑ ΟΟΟΟΛΟΙ ΡΕ ΓΜΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΛΟΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…!!!!

    ΚΙ’ΟΜΩΣ…..ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ…

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ??

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η ΤτΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ…!!!!

    ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ..??

    Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    …….ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΞΩΔΙΚΟΥ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ…. «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$….

    1= ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ υπο την ιδιοτητα του ως Υπουργου Οικονομικων

    2=ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Διοικητη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    3=ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ υπο την ιδιοτητα ως Αν. Γεν. Διευθυντη του Οργανισμου Διαχειρισης Δημοσιου Χρεους (ΟΔΔΗΧ)

    4=ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ υπο την ιδιοτητα της 23ης Διευθυνσης του Γενικου Λογιστηριου του Κρατους

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ….!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=27219

  23. ΑΧΑΧΑ
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ

    Kyriakos Karagiannis
    15 Δεκεμβρίου στις 8:56 μ.μ. ·

    ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑΣΑΣ.
    ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΝΑΜ
    ΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ
    ΕΟΡΤΩΝ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΚΑΣΙΕΣ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΗΡ
    ΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙ ΡΙΓΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣ
    ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ
    ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΛΘΗ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ
    ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑ
    ΝΗΤΗ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΘΟΔΗΓΟ
    ΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ΤΩΝ
    ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ
    ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΑ
    ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΕΛ
    ΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΛΘΗ ΤΙΣ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ 3000 ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΟΛΕ
    ΜΙΣΤΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤ
    ΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ
    ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ
    30.000 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ
    ΕΛΑΒΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.
    Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜ
    ΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ
    ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦ
    ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕ
    ΡΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ
    ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ
    ΠΟΘΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝ
    ΑΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ
    ΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    26 26
    5 κοινοποιήσεις
    Σχόλια
    Antonis Georgiou
    Antonis Georgiou Αδερφέ βλέπω συνέχεια…για πρώτη φορά στα 15 μού…μέσα στο δωμάτιο μού. Η γιαγιά μού είπε ότι ήταν αγγελάκια που με προστατεύουν κι έμεινα Σ αυτό..
    Τώρα ξέρω τι ήταν και ποιοι ήταν…είθε ΝΑ γίνει άμεσα να σωθούν οι ψυχές από την κακία και απανθρωπιά….ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση ·
    5
    · 15 Δεκεμβρίου στις 9:06 μ.μ.
    Διαχείριση
    Sakis Subaru
    Sakis Subaru ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση ·
    4
    · 15 Δεκεμβρίου στις 9:11 μ.μ.

  24. ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΟΥΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ 150ΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
    ΑΧΑΧΑ
    ΣΟΥ ΤΑ 'ΦΑΓΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ Τ' @@ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ…ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ 'ΠΑΙΖΕΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.
    ΑΧΑΧΑ

  25. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΔΩ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ??

    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ??

    ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΧΑΡΙΣΕΙΣ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…

  26. Τα 600 δις κοπανιστού αέρα που γράφτηκαν στον προϋπολογισμό

    Η είδηση που τις τελευταίες ημέρες διακινείται μανιωδώς μεταξύ των οπαδών της οργάνωσης Σώρρα, έχει να κάνει με τα δήθεν 600 δις ευρώ που κατατέθηκαν στο προϋπολογισμό. Σε σχετικό δημοσίευμα διαβάζουμε:

    Τα ίδια βλέπουμε και στο facebook της οργάνωσης γραμμένα από τον αρχηγό.

    Παρακάτω το σχετικό βιντεάκι.
    ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική:

    Αρχικά παρατηρούμε πως η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το έτος 2015, έχει ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2016. Για ποιο λόγο καθυστέρησε τόσο πολύ να μας ενημερώσει σχετικά ο Σώρρας; Μια τέτοια »βόμβα» θα έπρεπε να την είχαμε μάθει πριν σχεδόν 3 μήνες. Η απάντηση είναι πως και ο ίδιος, μόλις πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκε για τα σχετικά νούμερα και έσπευσε να το εκμεταλλευτεί, για να συνεχίσει να εξαπατά. Αν θυμάστε, οι διάφοροι ισχυρισμοί του έχουν καταπέσει. Τα 2,8 τρις από τη διαστημική τεχνολογία που πούλησε στον Ομπάμα, τα 326 τρις του υποτιθέμενου ελληνικού καταπιστεύματος και last but not least, το μετάλιο που του απένειμε ο Πούτιν και που τα Ελληνικά Hoaxes, ανακάλυψαν πως είναι πέτσινο. Για να μπορείς να συντηρείς όμως μια θεωρία συνωμοσίας, ή στη προκειμένη περίπτωση, μια απάτη, θα πρέπει να εξελίσσεσαι για να μένεις πάντα επίκαιρος. Κάπου εδώ έρχεται να »κουμπώσει» ο ισχυρισμός για τα 600 δις που υποτίθεται πως έχουν εγγραφεί στο προϋπολογισμό.

    Τα 740 δισεκατομμύρια είναι τα περίφημα ECPs (Euro Commercial Papers) και repos.

    Τα ECP’s είναι βραχυπρόθεσμοι ανασφάλιστοι τίτλοι εκδιδόμενοι από μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς με περίοδο ωρίμανσης που κυμαίνεται από λίγες ημέρες, έως 1 έτος με πιο συνηθισμένη τη περίοδο των 182 ημερών. Αποτελούν μια ευέλικτη εναλλακτική βραχυχρόνιου δανεισμού με χαμηλό επιτόκιο, συνήθως στα επίπεδα του Euribor.

    Στη πραγματικότητα, πρόκειται για ένα είδος »ανακύκλωσης» (επειδή είναι βραχυπρόθεσμος), με αποτέλεσμα στο τέλος να μας προκύπτει το εκ πρώτης όψεως εξωφρενικό ποσό των 740 δις. Εν ολίγοις, είναι πράξεις ταμειακής διευκόλυνσης μερικών ημερών.

    …………………………..

    http://ellinikahoaxes.gr/2017/01/16/sorras-600-bn/

  27. ΕΓΙΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ,ΕΤΣΙ??

    ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ….!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ???…ΚΑΝΤΟ ΚΙ'ΕΣΥ..!!

    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ,115 ΤΡΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ??

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ 400 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…

    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…!!!

    ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟ ΣΑΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s1600/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

  28. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!!

  29. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ "ΚΥΡΙΕ" ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ…

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ….

    ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ…

  30. ΡΕ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΥΝΔΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ.

  31. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΤΡΑΒΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ…

    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ "ΚΥΡΙΕ" ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ…

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ….

    ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ…

  32. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ……???
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  33. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ;
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ.
    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΗΣΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ..

    ΑΝΤΕ ΜΠΕΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΕ Ο ΓΥΦΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

  34. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες .

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως απαράδεκτη και μιασματική την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις γενοκτονίες τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας οι παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε εφόσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των ελλήνων ως πλαστή και ως καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας.

    Ιστορικά ακόμα και για την κατοχύρωση εδαφικής περιοχής που είχε καταληφθεί μετά από πόλεμο έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση Έλληνα Βασιλέα όπως στην περίπτωση του Μελχισεδέκ. Αυτός ήταν έλληνας βασιλέας της ελληνικής πόλης των Σολύμων και ήταν αυτός που έδωσε στον αλλοεθνή προπάτορα των εβραίων δικαιώματα εδαφικά. Βέβαια το πώς ένας έλληνας βασιλέας έκανε την οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα αλλοεθνή είναι προς διερεύνηση. Ή με οποιονδήποτε τρόπο ή λόγο παραχώρηση κληρονομικών δικαιωμάτων ακόμα και από βασιλέα είναι ή αποστασία ή προδοσία.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πλούτο υπέρ των επικυριάρχων ανθελλήνων από τους παρανόμως εξελληνισθέντες αλλοεθνείς κυβερνήτες του ελληνικού κράτους .
    Και το σημαντικότερο την λεηλασία και την κατάχρηση των δικαιωμάτων του Κυρίαρχου Πανάρχαιου Έθνους μας, το μόνο έθνος πραγματικά αυτοχθόνων ιθαγενών μέσω αλλεπάλληλων προδοσιών.

    Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ ́ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα

    Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο επειδή για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις Αγορές και τους Τραπεζίτες, χρέος ανύπαρκτο τεχνητά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας.

    Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ ́ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε:

    ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    Στην δημιουργία των συνθηκών για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή.

    Στην Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής».

    Την επαναφορά όλων των κληρονομικά δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές , τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ.

    Καλούμε όλους τους ́Ελληνες να ενταχθούν στην δημιουργία στον Δήμο τους, Πολιτικής Οντότητας, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» η οποία είναι η πηγή της εξουσίας της Πολιτείας στην Ελληνική Δημοκρατία για να διεκδικήσουμε ό,τι πραγματικά μας ανήκει.

  35. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» αναγνωρίζει ως μόνο και πραγματικό χρέος αυτό που έχουμε ως Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας, χρέος που έχουμε όχι μόνο προς τον εαυτόν μας αλλά προς ολόκληρο το γένος μας και κυρίως προς τους απογόνου μας, τις νεώτερες και μελλοντικές γενεές.

    Η Ελληνική Δημοκρατία προάγει το Ελληνικό αξιακό σύστημα γιατί μόνο μέσα από αυτό ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει, έτσι ο άνθρωπος είναι Πολίτης ζώντας σε πόλη , παράγοντας πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή.

    https://www.e-synews.gr/wp/2017/12/12/%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b9%cf%82/

  36. Εβραικο ζομπι περα απο κουτσομπολια του φβ δεν εχετε τιποτα αλλο αθεα καθαρματα
    ………….. ….. ……

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  37. -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  38. ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΣΑΠΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΜΗΝ ΣΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΜΕ ΣΚΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ;
    ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ;
    ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.

    06.07.16 ΒΟΛΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=0bynz-GUAQA
    ΟΥΣΤ ΡΕΕ !!! ΗΛΙΘΙΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ

  39. Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού δημοσιου!!!!!!
    Ξερεις τι ειναι αυτο εβραιομασονε???????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    οι ψευτοεντολες σας!!!!!!!!
    σκουπιστειτε 12θεα ζωα

  40. ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ…

    Η ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ…

    ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΜΑ…ΚΑΙΑΔΑΣ…!!!!

  41. ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ…

    Η ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΕΦΙΑΛΤΗΣ…

    ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…

    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΜΗ ΤΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΜΑ…ΚΑΙΑΔΑΣ…!!!!

  42. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΗΣ…

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ,ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ,ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ,ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ,ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ….!!!

    ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ,ΙΣΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ Η ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΜΕΝΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ…😀😀

  43. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΙΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ…!!!!

    ΟΥΤΕ "ΕΝΑΣ" ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ..!!!!

    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  44. γνωστο…
    πηγαινει αυτανδρο για τον βυθο

  45. Με 4 κακουργηματα πατε καλα εβραιομασονε,απο τον κορυδαλλο δεν υπαρχει επιστροφη

  46. -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  47. -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  48. -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  49. .
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΤΑ 65 ΕΚΑΤ $ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΤΟΚΙΖΕΙΣ ΜΕ 4% ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 62 ΧΡΟΝΙΑ; (1945-2007)
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Γ΄ΔΗΜ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜ. ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΕΝΤΕ

    S= P(1+i)^t
    S= 65.000.000 (1+0.04)^62 = 739.000.000.000.
    ΤΑ 115 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ;

  50. Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού δημοσιου!!!!!!
    Ξερεις τι ειναι αυτο εβραιομασονε???????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    οι ψευτοεντολες σας!!!!!!!!
    σκουπιστειτε 12θεα ζωα

Comments are closed.