Η εξομολόγηση μια 54χρονης παρθένας στον...Guardian

Κάτι η πίστη της, κάτι οι κοινωνικές συμβάσεις, κάτι οι αυστηροί ηθικοί κανόνες του σπιτιού που μεγάλωσε, όλα αυτά μαζί τέλος πάντως έχουν κάνει μια γυναίκα να έχει πατήσει τα 54 χρόνια της και να μην έχει παραδοθεί ακόμη σε κανέναν άντρα, σαρκικά τουλάχιστον.


Η 54χρονη παρθένα έστειλε επιστολή στην στήλη "My Life in Sex" του έγκριτου Guardian. Στη στήλη αυτή, φιλοξενούνται εξομολογήσεις αναγνωστών που αφορούν στην σεξουαλική τους ζωή. Απαράβατος κανόνας για την εφημερίδα είναι να προστατεύεται η ταυτότητα όσων επιλέγουν να δημοσιοποιήσουν το θέμα που τους βασανίζει.

Στην επιστολή της μεταξύ άλλων η βασανισμένη γυναίκα αναφέρει ότι δεν κατάφερε να βρει κάποιο ταίρι ως τώρα για να κάνει sex αν και δεν είχε πρόθεση να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.

Περιγράφει πως ήταν πιστή Χριστιανή και πως δεν πίστευε στο σεξ εκτός γάμου μέχρι τουλάχιστον την ημέρα που πάτησε τα 30. Τότε αποφάσισε να συζήσει με έναν σύντροφό της και ενώ μοιράζονταν το ίδιο κρεβάτι, δεν έκαναν ποτέ έρωτα.

Στη δεκαετία των 40 της η γυναίκα προσπάθησε να προσεγγίσει άντρες που την ενδιέφεραν και που απολάμβαναν την παρέα της, ωστόσο όταν ερχόταν η ώρα του σεξ κανείς από αυτούς δεν ενδιαφερόταν να την μυήσει στα μυστικά της μεγαλύτερης χαράς της ζωής.

Πολλοί φίλοι της και γνωστοί της, πίστευαν για εκείνη ότι είναι λεσβία, όμως αυτό το σενάριο αν και το σκέφτηκε, το ξέχασε καθώς συμπέρανε πως δεν την ελκύουν καθόλου οι γυναίκες.

Τώρα πια, όπως εξομολογείται με πικρία η 54χρονη, οι μόνοι που ενδιαφέρονται για αυτήν είναι άντρες που έχουν πατήσει την έκτη δεκαετία της ζωής τους και οι οποίοι θέλουν απλά κάποιον να ζήσει μαζί τους για να ενισχύσουν το εισόδημα που λαμβάνουν από τη σύνταξή τους. Το χειρότερο πάντως είναι πως οι άνθρωποι της λένε πως "φταίει" η ίδια που είναι επιλεκτική.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]