Αυτά είναι τα 5 μυστικά που η CIA δεν θέλει ποτέ να μάθετε!

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (Central Intelligence Agency – CIA) των ΗΠΑ είναι η κύρια κρατική υπηρεσία συλλογής, επεξεργασίας και ανάλυσης πληροφοριών που μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε, οτιδήποτε και οπουδήποτε εκτός της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πρόκειται για τη σημαντικότερη υπηρεσία του είδους της στον κόσμο με το μεγαλύτερο υφιστάμενο δίκτυο συλλογής πληροφοριών.

Η βασική αποστολή της υπηρεσίας είναι η συλλογή, ανάλυση και διακόμιση ξένων πληροφοριών βοηθώντας τον Πρόεδρο και ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης να λάβουν αποφάσεις για την εθνική ασφάλεια της χώρας και όχι μόνο.

Η CIA δεν ασκεί πολιτική, είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία που ως δεξαμενή προηγουμένως πλήθους πληροφοριών καθίσταται στη συνέχεια πηγή αυτών δίνοντας την ορθότερη δυνατή κατεύθυνση σ’ αυτούς που ασκούν εξωτερική πολιτική με το μέγιστο δυνατό όφελος.

Επίσης, η CIA μπορεί να αναλάβει μυστικές συγκαλυμμένες αποστολές μόνο με την υπόδειξη του Προέδρου και σύμφωνα με αποφάσεις του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ στο οποίο και συμμετέχει ο εκάστοτε διευθυντής της CIA. Η CIA έχει δικαιοδοσία μόνο εκτός των συνόρων των ΗΠΑ και όχι εντός.

Αντίστοιχες υπηρεσίες είναι η SIS (MI6) του Ηνωμένου Βασιλείου, η Mossad του Ισραήλ, η KGB της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η ελληνική Ε.Υ.Π και η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ).

Όλοι όμως ξέρουμε ότι η CIA είναι ένας οργανισμός που αδιαφορεί παγερά για την νομοθεσία και συχνά την καταπατά.

Συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις με σκοπό να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρες περιοχές και κράτη για την προάσπιση των αμερικανικών συμφερόντων αλλά και του προσωπικού τους οφέλους.

Δείτε στο βίντεο 5 μυστικά που η CIA δεν θέλει ποτέ να μάθετε για τις επιχειρήσεις της:

loading...

2 thoughts on “Αυτά είναι τα 5 μυστικά που η CIA δεν θέλει ποτέ να μάθετε!

  1. ε αφου δεν θελει εσυ πως τα εμαθες ρε τραχανα?

  2. H CIA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ(ΡΟΥΦΙΑΝΟ) ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩ ΗΠΑ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!

Comments are closed.