Αθηναΐς Νέγκα: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα»

Η Αθηναΐς Νέγκα διανύει μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της.

Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό γεννάει. Όπως έγραψε, φρόντισε να κρατήσει αυτήν την όμορφη περίοδο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει το δικό της κοινωνικό πείραμα, αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος, λίγο πριν γεννήσει!
«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα», έγραψε χαρακτηριστικά στη στήλη της στα Παραπολιτικά και συμπλήρωσε: «Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».
Η Αθηναΐς Νέγκα είχε παντρευτεί μυστικά το καλοκαίρι τον σύντροφό της και λίγο καιρό αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία στα social media αποκαλύπτοντας τον γάμο της.
«Καλοκαίρι 2017. Ο,τι καταλαβαίνετε. Χωρίς καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ και το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσύζυγος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, φορώντας νυφικό.

loading...

2 thoughts on “Αθηναΐς Νέγκα: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα»

Comments are closed.