40 αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα που προσφέρουν γέλιο αλλά και προβληματίζουν

Τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα, εκφράζουν το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και προσφέρουν εκτός από γέλιο, γνώση και προβληματισμό.

Παραθέτουμε μερικά από αυτά:
#1. Ο Μ. Αλέξανδρος έστειλε στο Φωκίωνα 100 τάλαντα. Ο Αθηναίος πολιτικός ρώτησε τους ανθρώπους που του έφεραν το μεγάλο αυτό ποσό: “Γιατί ο Αλέξανδρος διάλεξε εμένα απ’ όλους τους Αθηναίους για να μου χαρίσει 100 τάλαντα; “
Οι απεσταλμένοι απάντησαν: «Γιατί μόνο εσένα θεωρεί έντιμο άνθρωπο».
Ο Φωκίωνας αρνήθηκε το δώρο λέγοντας: «Ας μ’ αφήσει λοιπόν και να είμαι και να φαίνομαι έντιμος».

#2. Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται ότι τον αγαπά. Ο Αρίστιππος απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».

#3. Ένας άντρας είπε στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να κάνουμε, να φάμε ή να κάνουμε έρωτα». Εκείνη του είπε: «Ό,τι θέλεις, ψωμί πάντως δεν έχουμε».

#4. Είπε κάποιος στον Διογένη: «Οι συμπολίτες σου σε καταδίκασαν σε εξορία». ο φιλόσοφος απάντησε: «Κι εγώ τους καταδίκασα να μένουν στον τόπο τους».

#5. Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει. Ξέρει ο Διογένης ότι ο Διδύμων είναι τύπος ερωτίλος, κοινώς γυναικάς. Και του λέγει «Πρόσεξε Διδύμωνα, μήπως εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

#6. Επαινούσαν μερικοί μπροστά στον Άγη τους Ηλείους, γιατί ήταν πολύ δίκαιοι κριτές στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Άγης ρώτησε με απορία:
«Και είναι τόσο σπουδαίο το ότι οι Ηλείοι μια φορά στα τέσσερα χρόνια γίνονται δίκαιοι;»

#7. Ένας πατέρας ζήτησε από τον Αρίστιππο να διδάξει τον γιο του. Ο φιλόσοφος ζήτησε αμοιβή 500 δραχμές. Ο πατέρας θεώρησε υπερβολικό το ποσό. «Με τόσα χρήματα», είπε, «θα μπορούσα να αγοράσω ένα ζώο». «Αγόρασε», είπε ο Αρίστιππος, «κι έτσι θα έχεις δύο».

#8. Ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη από ένα άγαλμα. Όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει κάτι τέτοιο απάντησε: «Εξασκούμαι στο να μην απογοητεύομαι από την αναισθησία των ανθρώπων».

#9. Επέστρεφε ο Διογένης από τους Ολυμπιακούς αγώνες και ένας τον ρώτησε, αν ήταν εκεί πολύς κόσμος. Ο Διογένης αποκρίθηκε: «Κόσμος υπήρχε πολύς, άνθρωποι όμως λίγοι».

#10. Παρακινούσαν τον Φίλιππο τον Μακεδόνα να εξορίσει κάποιον που τον κακολογούσε. Ο Φίλιππος απάντησε: «Δεν είστε καλά!! Θέλετε να τον στείλω να με κατηγορεί και σ’ άλλα μέρη;»

#11. Ένας φαλακρός έβριζε τον Διογένη. Ο φιλόσοφος γύρισε και του είπε: «Δεν σου ανταποδίδω τις βρισιές, αλλά θα ήθελα να πω ένα «μπράβο» στις τρίχες σου, γιατί απαλλάχτηκαν από ένα κακορίζικο κεφάλι».

#12. Ρώτησε κάποιος τον Αντισθένη τι είδους γυναίκα θα ήταν κατάλληλη για γάμο. Ο φιλόσοφος του είπε: «Το πράγμα είναι δύσκολο. Αν παντρευτείς ωραία, θα την έχεις με άλλους κοινή, αν άσχημη, θα είναι σαν να σου επέβαλαν ποινή».

#13. Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν».

#14. Ο Διογένης βλέποντας κάποιον να δείχνει ερωτευμένος με μια πλούσια γριά, είπε: «Σ’ αυτήν δεν κάρφωσε τα μάτια του, αλλά τα δόντια του».

#15. Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησε: «Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;»

#16. Ένας μοχθηρός άνθρωπος ήθελε να φυλάξει το σπίτι του από κάθε κακό. Έβαλε στην πόρτα μια επιγραφή που έλεγε: “Κανένα κακό να μη μπει στο σπίτι αυτό”.
Ο Διογένης διάβασε την επιγραφή και απόρησε: «Μα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού από που θα μπει;»

#17. Παρακινούσαν το Φίλιππο της Μακεδονίας να εξορίσει κάποιον που τον κακολογούσε. Ο Φίλιππος απάντησε:
«Δεν είστε καλά! Θέλετε να τον στείλω να με κατηγορεί και σ’ άλλα μέρη;»

#18. Είπαν στον Σωκράτη ότι κάποιος έλεγε άσχημα λόγια γι’ αυτόν. Ο Σωκράτης απάντησε:
«Καθόλου παράδοξο. Ποτέ του δεν έμαθε να λέει καλά λόγια».

#19. Σε κάποιον που έλεγε ότι η ζωή είναι άσχημη, ο Διογένης ο Κυνικός είπε:
«Άσχημη δεν είναι η ζωή. Άσχημη είναι η άσχημη ζωή»
#20. Ρώτησαν τον φιλόσοφο Στίλπωνα, αν υπάρχει κάτι πιο ψυχρό από ένα άγαλμα.
«Ναι» είπε, «ένας αναίσθητος άνθρωπος».

#21. Ένα φίδι τυλίχθηκε γύρω από το κλειδί μιας πόρτας. Οι μάντεις χαρακτήρισαν το γεγονός θαύμα. Ο Λεωτυχίδης όμως, βασιλιάς της Σπάρτης, θεώρησε αδικαιολόγητο τον χαρακτηρισμό.
«Για μένα θαύμα θα ήταν”, είπε “αν τυλιγόταν το κλειδί γύρω από το φίδι και όχι το φίδι γύρω από το κλειδί».

#22. Κάποτε ο Διογένης είδε μια γυναίκα να σκύβει πάρα πολύ μπροστά στα αγάλματα των θεών. Θέλοντας να την απαλλάξει από τη θρησκοληψία, την πλησίασε και της είπε:
«Μη σκύβεις τόσο πολύ κυρά μου, γιατί κάποτε ο θεός θα σταθεί πίσω σου και θα δει άσχημα πράγματα».

#23. Ο φιλόσοφος Στίλπωνας κλήθηκε στον Άρειο Πάγο για να βεβαιώσει αν πραγματικά είπε ότι η Αθηνά δεν είναι θεός..
«Και βέβαια δεν είναι θεός, θεά είναι, αφού είναι γυναίκα», είπε.
Όταν το άκουσε ο Θεόδωρος, ο λεγόμενος “άθεος”, τον ειρωνεύτηκε λέγοντας:
«Από πού το γνώριζε ο Στίλπωνας; Ή μήπως σήκωσε τον χιτώνα της Αθηνάς και είδε τον κήπο της;»

#24. Έδειξαν στον Διαγόρα τον «άθεο» τα πολλά αφιερώματα ανθρώπων που είχαν σωθεί από ναυάγια με τη βοήθεια των θεών. Ο Διαγόρας απάντησε:
«Αν οι θεοί φρόντιζαν να σώσουν και όσους πνίγηκαν, τότε θα βλέπατε πολύ περισσότερα αφιερώματα».

#25. Όταν ο Διογένης είδε έναν νεαρό να φιλοσοφεί του είπε:
«Σου αξίζει έπαινος νεαρέ, γιατί στρέφεις το ενδιαφέρον των εραστών από την ομορφιά του σώματος στην ομορφιά της ψυχής σου».

#26. Ένας φτωχός πλησίασε τον Σωκράτη και του είπε:
«Θέλω να γίνω μαθητής σου, αλλά δεν έχω τίποτε, το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω είναι ο εαυτός μου».
Ο Σωκράτης του απαντά: «Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μου δίνεις το πιο σπουδαίο πράγμα;»

#27. Προσπαθούσε ο Ζήνων ο Ελεάτης να αποδείξει στον Αντισθένη με περίπλοκα και σοφιστικά επιχειρήματα ότι δεν υπάρχει κίνηση. Ο Αντισθένης άρχισε να βαδίζει, ενώ συγχρόνως ρωτούσε τον Ζήνωνα: «Δεν νομίζεις ότι τα γεγονότα είναι πιο ισχυρά από τα επιχειρήματά σου;»

#28. Υπερηφανευόταν κάποιος σε μια παρέα και έλεγε ότι είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις. Στη Ρόδο μάλιστα είχε κάνει ένα μεγάλο άλμα που κανένας Ολυμπιονίκης δεν είχε κάνει ως τότε. Ένας από την παρέα του είπε:
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» (Κι εδώ Ρόδος είναι. Γιατί δεν κάνεις το άλμα σου;)

#29. Ένας Αθηναίος ταξίδευε με πλοίο με πολλούς άλλους. Ξέσπασε όμως δυνατή τρικυμία και το πλοίο ανατράπηκε. Όλοι προσπαθούσαν να σωθούν κολυμπώντας, ο Αθηναίος όμως έχανε τον καιρό του καλώντας τη θεά Αθηνά σε βοήθεια. Ένας από τους ναυαγούς, που κολυμπούσε κοντά του, του είπε:
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει» (Φώναζε την Αθηνά, μα κούνα και τα χέρια σου).

#30. Όταν είδε ο Διογένης κρατικούς ταμίες να έχουν πιάσει κάποιον που είχε κλέψει ένα μπουκάλι, παρατήρησε: «Οι μεγάλοι κλέφτες έχουν συλλάβει το μικρό κλέφτη».

#31. Ρώτησε κάποιος το Διογένη ποιας πόλης είναι πολίτης κι αυτός απάντησε: «Είμαι πολίτης του κόσμου».

#32. Η Ξανθίππη λέει στο Σωκράτη: «Άδικα σε καταδίκασαν σε θάνατο».
Κι ο Σωκράτης:
«Αλίμονο κι αν η καταδίκη μου ήταν δίκαιη».

#33. Ο Πλάτωνας επέπληξε κάποιον γιατί έπαιζε κύβους. Εκείνος δικαιολογήθηκε: «Τα ποσά που παίζω στο παιχνίδι είναι ασήμαντα».
Ο Πλάτωνας του παρατήρησε: «Η συνήθεια όμως να παίζεις δεν είναι καθόλου κάτι ασήμαντο».

#34. Ρώτησαν τον Διογένη: «Γιατί οι αθλητές είναι αναίσθητοι;»
Ο Διογένης τους έδωσε την εξήγηση: «Γιατί τα σώματά τους ξαναφτιάχνονται με κρέατα χοιρινά και βοδινά».

#35. Μια μέρα η Ξανθίππη έβαλε τις φωνές στο Σωκράτη και στη συνέχεια άδειασε πάνω του μια λεκάνη νερό. Ο Σωκράτης ατάραχος είπε:
«Η Ξανθίππη κάνει ό,τι και ο Δίας: πρώτα βροντά και ύστερα βρέχει».

#36. Ένας φλύαρος κουρέας, ρώτησε τον βασιλιά της Μακεδονίας, Αρχέλαο: «Πως θες να σε κουρέψω;» Ο Αρχέλαος απάντησε: «Σιωπηλός»

#37. Κάποιος ρώτησε τον Θεμιστοκλή: «Τι θα ήθελες να ήσουν; Αχιλλέας ή Όμηρος;» Ο Θεμιστοκλής ρωτά κι αυτός: «Εσύ τι θα ήθελες να ήσουν; Νικητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ή αυτός που αναγγέλλει τα ονόματα των νικητών;»

#38. Κάποτε, ο Κράτης, ο κυνικός φιλόσοφος, δεν απάντησε σε μια ερώτηση του φιλόσοφου Στίλπωνα, αλλά άφησε μια πορδή, εκφράζοντας έτσι την περιφρόνησή του. Ο Στίλπωνας αντιμετώπισε αυτή τη στάση, με την παρατήρηση: «Γνώριζα ότι η απάντησή σου θα ήταν εντελώς άσχετη προς την ερώτησή μου»

#39. Ο Δημοσθένης έπιασε έναν να τον κλέβει. Ο κλέφτης προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Δεν ήξερα ότι αυτό που έκλεβα είναι δικό σου…» Κι ο Δημοσθένης του είπε: «Γνώριζες ωστόσο πολύ καλά, ότι δεν ήταν δικό σου»

#40. Ο Πύρρος, ο βασιλιάς της Ηπείρου, νίκησε δυο φορές τους Ρωμαίους, αλλά έχασε πολλούς στρατιώτες και αξιωματικούς. Τότε είπε: «Αν πετύχουμε άλλη μια νίκη σαν και αυτές, καταστραφήκαμε»

loading...

26 thoughts on “40 αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα που προσφέρουν γέλιο αλλά και προβληματίζουν

  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  2. 41 ειναι τα ανεκδοτα φιλε κ οχι 40!Το τελευταιο ανεκδοτοτο των αρχαιων ελλανιων πολεμιστων:ενα παλιοσιχαμα κοντοπουτανος ο μογγολογυφτας απο την Πατρα με καμια 15αρια χρονια φυλακη στην πλατη απο τα πολλα σκαντζοχερια που ετρωγε στο τσαντιρι πουλησε τις κλανιες για διαστημικη τεχνολογια στον Ομπαμα κ του εδωσε 3 τρις!Ασε που ειναι απογονος του Ιπποκρατη κ του Απολλωνα!!!Πουλαει θαλασσινο νερο κ θεραπευει ολες τις αρρωστειες κ τον καρκινο!
    χαχα χα χα χα χ αχ χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΓΙΆΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ?? 👺👺👺
    ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ….

    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ 17/5 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    …..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 30-04-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  4. ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΟΥΣΤΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΣΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΘΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΙΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΝΕΡΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ε ΑΥΤΟΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΖΕΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΕ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ7Σ ΑΡΜΕΓΕ ΤΟ 150αρι ΧΛΑΑΣΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΤΗ ΜΝ'ΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΙΚΑΝΙΖΕ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ….ΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕΣ….

  5. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ…

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ…

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,"Ε Ν Α" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  6. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

  7. Εχει κ το θρασσος να μιλαεει για ελληνισμο ο πληρωμενος χαφιες των εβραιομασωνων!Που πεντε χρονια ΄΄βριζει΄΄ δηθεν τους Εβραιους κ δεν του εχουν κανει ουτε μια απλη μηνυση η επιπληξη,η μια ανακοινωση δια του τυπου ετσι για τα ματια!Εβραιοχαφιεδες αθεοι
    πουσταραδες κ αντιχριστοι της εγκληματικης μασωνοσυμμοριας

  8. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ?

  9. ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ. ΟΧΙ ΑΤΥΧΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΝΕΝΟΙΗΜΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΗ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΕ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΑΖΑΤΕ ΑΗΡ ΑΗΡ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝΕ ΤΡΙΚΥΚΛΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ! ΡΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΧΩΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΟΝ ΕΤΕΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΜΙΣΟΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΛΥΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΦΑΓΕ 45-50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝ 4 ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!! ΑΠΟ ΤΟ 1923 ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ….ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ… ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ…..

  10. Υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων

    Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

    ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».

    Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

    Είναι το βιός του ,είναι ο ιδρώτας μιας ζωής,είναι η γή του ,είναι η πατρίδα του,είναι ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την Θεά Αθηνά , πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς Αθηνάς, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.
    Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τίμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

    Είναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ο ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ ( αυτός που δίνει την μάχη του από μακριά),που με δόλιο τρόπο επιχείρησαν να δολοφονήσουν,δηλαδή να καταδικάσουν την ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ,όπως δόλια σήμερα ξαναεπιχειρούν!

    Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

    Η λέξη μιλά από μόνη της.
    Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

    Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

    Είναι ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα.Είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
    Γι αυτό,μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
    Αν υπήρχαν αυτά το 1821,είναι αμφίβολο αν θα γίνονταν η επανάστασις των Ελλήνων,θα κινδύνευαν να μείνουν καθυποταγμένοι στην πλάνη και την θολούρα της συγχισμένης κρίσης,εξ αιτίας της .

    Και τον σκοτώνει ρίχντοντάς του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ,στο ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που την χρησιμοποιεί ενάντια στη νόηση των ανθρώπων!

    Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
    Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

    Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!Γιατί λειτουργεί κατά το δοκούν.
    Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
    Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!
    Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
    Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

    Οι πρόγονοί μας μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λενε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
    ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

  11. Μιλάει λοιπόν ο Ταχυδρόμος του Βόλου για 400 περιπτώσεις που περιμένουν οι πολίτες τους πλειστηριασμούς.

    Να δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να είχε δίκιο η ρεπόρτερ από τον Βόλο.

    1. Κάποιος πολίτης σταματάει να πληρώνει τα χρέη του και του στέλνει η Τράπεζα Καταγγελία της Σύμβασης και έπειτα διαταγή Πληρωμής.

    2. Αγνοεί και την καταγγελία και την διαταγή και συνεχίζει να είναι από αυτούς που ΄΄δεν πληρώνουν΄΄.

    3. Πηγαίνει η υπόθεση δικαστικως και συνεχίζει να ΄΄μην πληρώνει΄΄.

    4. Καταθέτει οτιδήποτε πλαστό ή αναληθές (σ.σ διώκεται από τον νόμο και συγκεκριμένα από τον ν. 3691/2008 ΦΕΚ166Α)
    Αυτές είναι οι περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να χάσει το σπίτι του ή οτιδήποτε άλλο έχει δεσμεύσει για να λάβει το δάνειο.
    Να δούμε τώρα τι καταθέτει ο πολίτης που κάνει την Εντολή πληρωμής:

    https://www.e-synews.gr/wp/wp-content/uploads/2017/12/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-5-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD-1024×424.jpg

    …..Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτές ;

    • Η εντολή είναι πληρωμής και όχι μη πληρωμής.
    • Η Εντολή έχει την έννοια της επιταγής πληρωμής (σ.σ αυτό γιατί μερικές απαντήσεις σε εξώδικες δηλώσεις πληρωμής γράφουν πως δέχονται μόνο μετρητά αλλά και επιταγές πληρωμής).
    • Κατατίθεται με εξώδικη δια δικαστικου επιμελητου, δηλαδή με την πλέον νόμιμη διαδικασία.
    • Αναφερει συγκεκριμένους λογαριασμούς και εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε οργανισμό-υπηρεσία να πάει και να παραλάβει τα χρήματα που αντιστοιχούνστην οφειλή του για την πλήρη εξωφηση της.
    • Γνωστοποιεί πως το αργότερο μέσα σε 5 μέρες θα πρέπει να απαντηθεί η εντολη-εξουσιοδότηση, αλλως θα θεωρηθεί βάσει του νόμου ως σιωπηρή αποδοχη τηςεντολης.
    • Γνωστοποιεί άρθρα του συντάγματος που έχουν καταπατηθεί.
    • Γνωστοποιεί επίσημα την ιδιότητα του ως πολίτης (ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ) Κάτι που έχουμε απωλέσει από το 2ο κιόλας ΦΕΚ του νεοσύστατου κράτους
    • Αναφέρει τον λόγο της εξουσιοδότησης.
    • Αναφέρει αριθμούς αποφάσεων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων που πιστοποιούν το ένα περιουσιακό στοιχείοπου εξουσιοδοτεί να λάβουν από αυτό.
    • Αναφέρει πως έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις της εσχάτης προδοσίας.

    Και κλείνει με το παρακάτω η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ:
    Με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μας, κοινοποιείται νόμιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες και τον υπουργό Οικονομικών, που κατοικοεδρεύει στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, αρ 10 προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

    Και το γράφω αυτό το τελευταίο για να σας εξηγήσω την διαδικασία αντίθετα τώρα, από την μεριά της Τράπεζας.

    Με τον νόμο 3691/2008 οι τράπεζες αλλά και κάθε άλλη υπηρεσία που ασχολείται με το χρηματοοικονομικό σύστημα, για την διασφάλιση του, είναι υποχρεωμένες να ελέγξουν κάθε χρηματοοικονομικο εργαλειο που κομίζει ένας πολίτης, μια επιχείρηση κ.ο.κ. είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ λοιπόν να ελέγξουν την νομιμότητα, την ύπαρξη αλλά και τις πηγές αυτών που κομίζουν.

    Δεν είναι όπως θα καταλάβατε στην προσωπική τους ευχέρεια, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ λέω ξανά να εξετάσουν ώστε να διασφαλίσουν το σύστημα. Εφόσον ελέγξουν και εξετάσουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά είναι και πάλι είναι υποχρεωμένοι να καλέσουν την αστυνομία για να συλλάβουν τον κομιστή για πλαστότητα, απατη κλπ., σε περιπτωση που υπαρχει ελλειψη γνησιότητος αυτού που κομίζεται στην τραπεζα η στην υπηρεσια.

    Σε αντίθετη περίπτωση θεωρειται αποδεκτή η εντολή και πρέπει να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκταμιεύσουν αλλά και να εξωφλησουν τις οφειλές.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ…
    https://www.e-synews.gr/wp/2017/12/24/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

  12. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ???

  13. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑ 600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20-30 ΕΥΡΩ…

    ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ…

  14. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  15. Μη φας!!!Εχουμε σκαντζοχοιρο σκορδαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0,009 % Ξερεις ποσο ειναι αυτο εβραιομασωνε? Κ η μανα που σας γεννησε σας εχει ξεχασει , δεν σας ψηφιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  17. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ "ΕΛΛΗΝΑ" ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ….

  18. ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΣ ΟΜΩΣ…

    ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ…

    http://www.strawpoll.me/12928813/r

  19. ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΓΕΛΟΙΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΜΕΝΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΝΟΥΜΕΡΑ

  20. ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΠΙΤΟΥΡΑ??

    😀😀😀😀😀😀😀😀😀

  21. Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    *****ΕΡΓΑΣΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=JLaBjW2LaLM

    *****ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=Nuxb5fSKXiw

    *****ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=4oYHA7NScxY

    *****ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=8tapPSq8tLU

    *****ΥΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=54M5NDx0lFg

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ…!!!!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ,ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ…

  22. Το ΧΡΕΟΣ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και όργανο των σκοτεινών τραπεζοπιστωτικών
    κέντρων στο σχέδιο υποδούλωσης των Ελλήνων.
    και ο Σώρρας ήθελε/ θέλει να το σβήσει; ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ;;;;;; Είμαστε
    καλά;
    Aυτό αποτελεί αυτόματη αποδοχή της απάτης των Τραπεζών/ Λεσχών και των
    "πολιτικών" υπαλλήλων τους, σε βάρος των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί
    συνδιαλλαγή με τον εχθρό, μέσα στο γήπεδό του, με τους όρους του εχθρού.
    Και να ήταν γνησια τα τρις του πατρινού καρνάβαλου (που δεν έχει φράγκο)
    , δεν θα έπρεπε να αποπληρώσουμε, το χρέος που αποτελεί προιόν
    συνομωσίας και εγκλήματος κατά της Ανθρωποτητας και κατά της Ελλάδας.
    Απο κει και μόνο καταρρέει όλο το στημένο τσίρκο του Σώρρα.
    Το τσίρκο της ελεεινής εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και ακύρωσης της
    υγιούς πατριωτικής αντίδρασης των Ελλήνων

  23. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  24. ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΥ ΜΟΝΤΑΝΑ ΤΗΣ…

    Δημητρης Καζαμιας ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΣΚΕΤΟΣ..ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ….ΝΑΙ …ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΜΑΛΙΣΥΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΥ……ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ…ΛΕΩ…ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΥ..ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ……ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ……ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΣΑΙ…ΓΑΜΩΚΑΡΦΙ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ..Ε..ΓΑΜΩΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

  25. Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΤΕΑ?

Comments are closed.