Μακάριος Λαζαρίδης:«Οι νέοι δεν “τσιμπάνε” από τα 400 ευρώ

«Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη και η πιο ιδεοληπτική, που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Η ανικανότητα της αποδείχθηκε και ως μνημονιακή, αλλά και ως
αντιμνημονιακή Κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν η … περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη – Καμμένου κόστισε ένα τρίτο μνημόνιο και 100 δις ευρώ στην οικονομία». Αυτό τόνισε, μιλώντας, την Κυριακή το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Κόντρα Channel ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.


Αναφερόμενος στα επίδομα της κυρίας Αχτσιόγλου προς τους νέους, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι «προέρχεται από την υπερφορολόγηση των πολιτών. Επίσης, προέρχεται και από το γεγονός ότι το Κράτος δεν πληρώνει τις οφειλές προς τρίτους ενώ 300.000 συντάξεις δεν έχουν εκδοθεί».


Μιλώντας για τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε: «Εμείς έχουμε άλλη φιλοσοφία. Θέλουμε μία πολιτική που θα μειώνει τους φόρους, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα φέρνει επενδύσεις. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».


«Η ανάπτυξη δεν θα έρθει με επιδοματικές πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να έχουν όλοι οι πολίτες ίσες ευκαιρίες , θέλει να τα ισοπεδώνει όλα προς τα κάτω» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης ενώ συμπλήρωσε: «Οι νέοι που έχουν φύγει από τη χώρα δεν τσιμπούν από τα 400 ευρώ. Θέλουν μόνιμες θέσεις εργασίας».


Για τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας, ο κ. Λαζαρίδης είπε: «Η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε 2 χρόνια, η μείωση στο φόρο των επιχειρήσεων από 29% στο 20%, των μερισμάτων από το 15% στο 5% και η υπαγωγή στο καθεστώς Φ.Π.Α. από τα 10.000 ευρώ στα 25.000 ευρώ, δεν συνδέονται με τα πρωτογενή πλεονάσματα».


«Το ζήτημα των πρωτογενών πλεονασμάτων», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης «με το οποίο ο κ. Τσίπρας έχει δεσμεύσει τη χώρα μέχρι το 2023 στο 3,5% και μέχρι το 2060 στο 2% είναι κάτι διαφορετικό». «Εμείς», είπε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «θα παρουσιάσουμε ένα εθνικό σχέδιο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων και πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τους πιστωτές να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα».


Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία μιλάει «για αξιολόγηση στο Δημόσιο και όχι για απολύσεις», ενώ υπογράμμισε ότι, σήμερα, «η μισθοδοσία στο δημόσιο αυξάνεται κατά ένα δις ευρώ μέχρι το 2021 από την Κυβέρνηση γιατί θέλει να δημιουργεί κομματικό στρατό».


Δεν παρέλειψε να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και του Προέδρουτης Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη «για την απώλεια ενός καλού φίλου και συναδέλφου, του Βασίλη Μπεσκένη».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. αλλος βουτυρομπεμπες της ΝΔ μας προεκυψε απο το εργαστηρι του Ροτσιλντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]