Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.

Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως. Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα
τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη. Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών. Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.

Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες! Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.

Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος «Μεσσίας» υπεσχέθη ότι θα ηγηθή των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί… Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ. Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.

Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του »ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ». Πρώτη πηγή.

Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.

Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του «Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο «Δίκη» («Trial») του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων «Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
Ιδού η περικοπή.

«Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.
Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.
Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.

Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…»
Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος «αντισημιτισμού» (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)

loading...

21 thoughts on “Η μεγάλη σφαγή των Ελλήνων από τους Εβραίους 38-116 μ.Χ.

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ…

    Ο Ι Φ Ο Υ Ρ Ν Ο Ι Τ Ω Ν Ε Β Ρ Α Ι Ω Ν

    Αυτό το Ολοκαύτωμα τών Εβραίων εις βάρος τών Ελλήνων, πότε θα το αναγνωρίσουν οι ίδιοι και οι υποτακτικοί τους;

    << Kαι συνήγαγε Δαυίδ πάντα τον λαόν και επορεύθη εις Ραββάθ και επολέμησεν εν αυτή και κατελάβετο αυτήν… Και τον λαόν τον όντα εν αυτή, εξήγαγε και έθηκε εν τω πρίονι και εν τοις τριβόλοις τοίς σιδηροίς και υποτομεύσι σιδηροίς και διήγαγεν αυτούς ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΙΝΘΕΙΟΥ και ούτως εποίησε ΠΑΣΑΙΣ ΤΑΙΣ ΠΟΛΕΣΙΝ υιών Αμμών >>
    (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ – "BAΣΙΛΕΙΩΝ Β΄" – Κεφ. ΙΒ, στίχοι 29-31)

    Είναι γνωστό πώς, ολόκληρη η περιοχή τής Παλαιστίνης εκατοικείτο τότε αποκλειστικά από ΄Ελληνες. ΄Ενα από τα πλέον αξιόλογα βιβλία που αναλυτικά και με στοιχεία αποδεικνύει την Ελληνικότητα τής περιοχής, είναι και τού Γ. Ιεροδιακόνου "Η μεθοδευμένη δολοφονία τού Πολιτισμού",Σελίδες 25 – 103, όπου (σελ. 25) αναφέρει μεταξύ άλλων:

    << ΄Ολοι εκείνοι οι λαοί που η Παλαιά Διαθήκη ονομάζει Φιλισταίους, Αμοραίους, Χαναναίους, Χετταίους, Μαδιαμίτες, Βασαναίους κ.λ.π. ήσαν όλοι ΄Ελληνες Πελασγοί. Η ευρύτερη περιοχή τής Παλαιστίνης και τής Υπεριορδανίας, εκείνη την εποχή, ήσαν ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στην αλήθεια αυτήν συνηγορούν πλείστοι αρχαίοι συγγραφείς… >>

    Γιατί λοιπόν εμείς, οι απόγονοι αυτών που ο Δαυίδ "έθηκεν εν τώ πρίονι", εν τοις "σιδηροίς τριβόλοις" και διήγαγεν "διά τού πλινθείου" ( ΠΛΙΝΘΕΙΟΝ = ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΟΥ ), πρέπει να λυπώμαστε γιά ό,τι έπαθαν οι απόγονοι αυτών τών ειδεχθών εγκληματιών από τον Χίτλερ; Δεν είναι προφανές πώς και εκείνος την "συνταγή τών φούρνων" τήν είχε διαβάσει στο συγκεκριμένο χωρίο τής Π.Δ.;

  2. Ο Ιησους δεν ηταν απλα Εβραιος, αλλα φανατικος Ιουδαιος.

    Ο Ιησους στην "Επί του Όρους Ομιλία" (Ματθαίος 5 – 17, 18) επικυρωνει την σπουδαιοτητα του ιερου βιβλιου του ιουδαισμου, δηλαδη της Π. Διαθηκης.

    Επισης στο κατα Ιωαννη κεφ. 5 – 39 προτρεπει τους πιστους στην μελετη
    της Π. Διαθηκης.

    Ματθαιος 5 Επι του Ορους Ομιλια

    17 Μη νομίσετε ότι ήλθα να καταλύσω τον νόμον του Μωϋσέως ή την διδασκαλίαν των προφητών. Δεν ήλθα να καταλύσω αυτά, αλλά να τα τηρήσω, να τα εκπληρώσω και να τα ολοκληρώσω εις ένα τέλειον νόμον.

    18 Διότι σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχη ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, δεν θα παραπέση από τον νόμον, μέχρι την στιγμήν που όλα θα επαληθεύσουν και θα πραγματοποιηθούν εις την ζωήν και το έργον μου.

    Ιωαννης κεφ. 5
    39 Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς και να συλλαμβάνετε τα βαθύτερα αυτών νοήματα, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι με την έρευναν και την πίστιν εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ.

    (Προφανώς εννοει ο Ιησους τα εβραϊκα ιερα κειμενα, την Π. Διαθήκη, αφου η Καινη δεν ειχε ακομα γραφει.)

    Απο τα παραπανω αποσπασματα της Αγιας Γραφης (τα λογια δηλαδη του Ιησου),
    αποδεικνυεται η πληρης και ανεπιφυλακτη αποδοχη απο τον Ιησου της ιουδαικης θρησκειας.

    Αλλωστε ο Ιησους, ως πιστος Ιουδαιος, προσευχοταν στην Συναγωγη
    και υπεστη περιτομη, την οποια οι Χριστιανοι αναγνωριζουν και εορταζουν ως πνευματικο γεγονος την 1η Ιανουαριου.

    Ο Χριστιανισμος, μεσα απο την Π. Διαθηκη, διεδωσε την ιστορια και μυθολογια των Εβραιων στα περατα του κοσμου.
    Τους εκανε κοσμοκρατορες.

  3. ΖΑΓΚΛΑΡΑ Ν' ΑΝΑΨΩ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ;
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΦΑΞΑΝ 1.000.0000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ… !!!!
    ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΙΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ. ΚΙ ΑΥΤΟΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΣΝ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ–ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μχΙ!!! "
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ–ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μχΙ!!!

    ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
    http://estamede.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B9%CE%BD/

  4. Είναι αλήθεια ότι έγιναν μεγάλες σφαγές και διωγμοί από τον ιουδαιοχριστιανισμό και
    η Σκυθόπολη ήταν το αισχρότερο που έχει συμβεί σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας
    έναντι του ευγενικότερου λαού από τους παραφρονεσ ιουδαιοχριστιανούς.

    Όσο για τους αριθμούς, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι το έτος 0 οι Έλληνες
    από καύκασο, συρία, Αίγυπτο κλπ κλπ, ήταν πάνω από 20 εκτ και στο τέλος,
    μείναμε 1,5 εκτ όταν μας ήρθαν 1,5 εκτ πρόσφυγες 50/50 Έλληνες.

    Δεν σφαγιάσθηκαν όλοι, πολλοί έγιναν μουσουλμάνοι και πολέμησαν με
    τους τούρκους κατά την αθλειότητα του βυζαντίου.

    Δεν ζητώ φούρνους, αποκατάσταση ζητώ και την αλήθεια
    για την βαρβαρότητα του χριστιανισμού κατά του Ελληνισμού.

  5. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΚΑΤΑΚΡΟΥΡΓΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗ ΘΩΜΑΙΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΔΡΑΚΟ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    Giannis Paterakis

  6. ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΟΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    *****************************************
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ή ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ

    Ο Ξενοφάνης εξορίστηκε, ο Πυθαγόρας έγινε σκλάβος στην Βαβυλώνα, δικάστηκε για αθεΐα και διαφθορά των νέων, αργότερα εξορίστηκε και οι οπαδοί του κάηκαν μέσα στην σχολή τους ζωντανοί, ο Ίππασος εκδιώχθηκε επειδή κοινοποίησε τα απόρρητα της Πυθαγόρειας σχολής και θανατώθηκε με πνιγμό από τους ιερείς και συμπολίτες του, ο Διογένης ο Απολλωνιάτης εκδιώχθηκε στην Αθήνα με την κατηγορία της αθεΐας [ο Φαληρεύς ( Παρ. Διογ. Λαερτ. IX57) μας λέει ότι ο Διογένης κινδύνευσε να διωχθεί στην Αθήνα, διότι θεωρούσε τον αέρα αρχή του παντός, αυτός όμως ο αέρας ήταν πνευματική δύναμη κατ΄ αυτόν που τον ταύτιζε με τον Θεό (Diels. Frg. 51 B 5 – ει του περί φύσεως βλ. 51 Α 8). Ο αέρας του Διογένη είχε νόηση (Αριστο. Ρητορ. 11, 16, σ. 1391 Α’ 10)], ο Ζήνωνας ο Ελεάτης καταδικάστηκε σε θάνατο από τον τύραννο της πατρίδας του, ο Σωκράτης καταδικάστηκε δια ασέβεια διότι κατά την κατηγορία δίδασκε νέες θεότητες στην πόλη της Αθήνας, ο Πλάτωνας αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα μετά τον θάνατο του Σωκράτη εφόσον το κλίμα ήταν βαρύ ενώ πουλήθηκε και ως σκλάβος από τους Σπαρτιάτες, ο Φιλόλαος εκδιώχθηκε μαζί με άλλους Πυθαγόρειους της Μεγάλης Ελλάδας κατά τον διωγμό τους το 430 π.Χ., ο Ανάξαρχος ο Αβδηρίτης θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο, ο Διογένης ο Κυνικός εξορίστηκε και πουλήθηκε ως δούλος, ο Σπεύσιππος χαρακτηρίστηκε άθεος, ο Αριστοτέλης έφυγε από την Αθήνα διότι κινδύνεψε να κατηγορηθεί για ασέβεια, ο Καλλισθένης ο Ολύνθιος θανατώθηκε από τον Μ. Αλέξανδρο ως συνωμότης, ο Μενέδημος ο Ερετριεύς εξορίστηκε ως ύποπτος για προδοσία, ο Αρίσταρχος ο Σάμιος κατηγορήθηκε για ασέβεια επειδή υποστήριξε το ηλιοκεντρικό σύστημα, ο Ηγησίας εκδιώχθηκε από την Αλεξάνδρεια διότι η διδασκαλία του είχε ολέθρια επίδραση στους νέους, ο Βίων ο Βορυσθενίτης πουλήθηκε ως σκλάβος, Κατά τα ρωμαϊκά χρόνια ο Φίγουλος Πόπλιος Νιγίδιος εξορίστηκε, ο φιλόσοφος Άτταλος διδάσκαλος του Σενέκα εξορίστηκε, ενώ ο διδάσκαλός του κατηγορήθηκε για το ήθος του και εξαναγκάστηκε σε αυτοκτονία, ο Δημήτριος ο Κυνικός εξορίστηκε ένεκα της εχθρικής του στάσης ενάντια στο αυτοκρατορικό καθεστώς, ο Μουσώνιος Ρούφος εξορίστηκε στην Γυάρο και μετά εξαναγκάστηκε σε καταναγκαστική εργασία κατά την προσπάθεια ανοίγματος της διώρυγας της Κορίνθου, ο Επίκτητος πουλήθηκε ως δούλος στην ρώμη και αφού απελευθερώθηκε εξορίστηκε μαζί με άλλους σοφούς από τον αυτοκράτορα Δομιτιανό, ο σοφιστής Θεόδοτος ο Σάμιος θανατώθηκε από τον Βρούτο, ο νεοπλατωνιστής Κλήμης ο Αλεξανδρεύς εκδιώχθηκε από τον Σεπτήμο Σεβήρο μαζί με άλλους χριστιανούς το θρήσκευμα, Ο πλατωνιστής χριστιανός Ωριγένης , αφού ο πατέρας του πέθανε κατά τον διωγμό του Σεπτίμου Σεβήρου, διώκεται και ο ίδιος, φυλακίζεται κατά τον διωγμό του Δεκίου και βασανίζεται ενώ αργότερα πεθαίνει από αυτές τις κακουχίες, ,ο χριστιανός Πάμφιλος , οπαδός του νεοπλατωνικού Ωριγένη φυλακίσθηκε και θανατώθηκε και τέλος ο Λογγίνος ο Κάσσιος, νεοπλατωνικός φιλόσοφος θανατώθηκε άγρια και με αδυσώπητη βαναυσότητα.

  7. Το λίκνο του πολιτισμού δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από 12θεϊστές,
    ο απόλυτος σκοταδισμός όπου άνθρωποι ρίχνονταν στην πυρά γιατί
    έλεγαν η γη είναι στρογγυλή, ήταν στην κατοχή του βυζαντίου
    από παράφρονες ιουδαιοχριστιανούς.

    Πάντοτε, σε όλους του πολιτισμούς, σε όλα τα έθνη, ακόμη και σήμερα,
    άνθρωποι δικάζονταν, φυλακίζονταν και εκτελούνταν άδικα για
    πολιτικούς, θρησκευτικούς και άλλους λόγους.

    Όλη η υφήλιος θαυμάζει τα έργα των Ελλήνων της κλασική Ελλάδας και
    του 12θεϊσμού, ο χριστιανισμός επιβλήθηκε με απέραντη βία σε όλα
    τα κράτη, σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, όλοι πληροφορούντε
    για το τι εστί χριστιανισμός και οι γελειότητες που κατά καιρούς
    ξερνουν σατανοπαρμένοι άπλυτοι και άπληστοι εχτροί της εξέλιξης και
    φίλιοι της αιματοχυσίας των λαών για την επικράτηση τους στην εξουσία.

  8. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ!!!

    το 1600, καίγεται στην πυρά ο «αιρετικός» Τζορντάνο Μπρούνo, ένας φιλόσοφος, κοσμολόγος και αποκρυφιστής που αρνείται να αποκηρύξει τη δική του θρησκεία, την επιστήμη και τη φιλοσοφία. Το επικίνδυνο – για την Καθολική Εκκλησία και τον ίδιο- έργο του, συνδυάζει αστρονομικές ιδέες για ένα άπειρο και ομοιογενές σύμπαν, πανθεϊστικά πιστεύω, καθώς και την τέχνη της απομνημόνευσης.

    Το 1616 εκδίδεται ο «Κατάλογος των Απαγορευμένων», ο οποίος μεταξύ άλλων απαγορεύει οποιαδήποτε νύξη ή υποστήριξη της ηλιοκεντρικής θεωρίας του Κοπέρνικου, σύμφωνα με την οποία δε γυρίζει ο ήλιος γύρω από τη γη, αλλά η γη και οι υπόλοιποι πλανήτες γύρω από τον ήλιο.

    Ακόμη φοράει τα ράσα του ο παιδεραστής παπάς. Ο Μακαριότατος δεν βιάζεται, εξού και δεν έκρινε σκόπιμο να συγκαλέσει εκτάκτως την Ιερά Σύνοδο για να καθαιρέσει τον εν λόγω κληρικό που δικάστηκε και καταδικάστηκε από λαϊκό δικαστήριο, όχι όμως από το εκκλησιαστικό δικαστήριο που τον αθώωσε. Τον Πιτσιλλίδη, όμως, Μακαριότατε τον καθαιρέσατε στο πι και φι επειδή ενοχλούσαν τα λεγόμενά του. Όπως φαίνεται, ούτε οι παπάδες που το παίζουν εραστές δεν ενοχλούν τον Μακαριότατο. Ο ερωτύλος παπάς εκ Πάφου ορμώμενος πιάστηκε στα πράσα να απατά την πρεσβυτέρα εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, ενημερώθηκε σχετικά και ο οικείος μητροπολίτης Γεώργιος. Παρόλο που σύμφωνα με τους Εκκλησιαστικούς Κανόνες η μοιχεία τιμωρείται με καθαίρεση, εντούτοις, ο εν λόγω κληρικός συνεχίζει να φοράει τα ράσα του.

    Μετά τις άθλιες δηλώσεις του, για να δικαιολογήσει την παιδεραστία στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, το Βατικανό τον έπαυσε από τα καθήκοντα του

    Ο 75χρονος καθολικός ιερέας Τζίνο Φλάιμς, από την πόλη Τρέντο της βορειοανατολικής Ιταλίας, παύθηκε των καθηκόντων του έπειτα από μια τηλεοπτική συνέντευξη με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τους κληρικούς που κατηγορούνται για παιδεραστία.

    Μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La 7, ο πατέρας Φλάιμς τόνισε ότι «μπορεί να κατανοήσει την παιδεραστία, αλλά όχι την ομοφυλοφιλία», προσθέτοντας: «υπάρχουν δυστυχώς, παιδάκια τα οποία αναζητούν στοργή διότι δεν την βρίσκουν στην οικογένειά τους, και μπορεί και να συναντήσουν κάποιο παπά που να ενδώσει. Το καταλαβαίνω».

  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!!!

    ο ιερέας προσέγγισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω του Facebook αρχικά με ένα αίτημα φιλίας. Αφού η επικοινωνία συνεχίστηκε με πρόσχημα τα κοινά ενδιαφέροντα, εκείνος άρχισε να προσεγγίζει την ανήλικη ερωτικά, να της εκδηλώνει τον έρωτα του και να της στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου εμπλουτισμένα με φωτογραφικό υλικό. Ο φερόμενος δράστης, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, ταξίδεψε στη Λάρισα όπου διέμενε η 15χρονη για να τη συναντήσει και της πρότεινε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να τον ακολουθήσει. Οι γονείς της ανήλικης παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους και η ίδια τους ενημέρωσε για τις διαστάσεις που είχαν πάρει οι συνομιλίες της με τον ιερέα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας.

    Το 2013, άλλος ένας 65χρονος είχε συλληφθεί όταν έκλεισε ραντεβού με ένα δεκατριάχρονο κορίτσι μετά από μήνες διαδικτυακής επικοινωνίας. Μόνο που εκείνος εμφανιζόταν σαν δεκαπεντάχρονος μαθητής σε chat rooms.

    Το 2010, ο ιερέας Σωτ. Παπαδόπουλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 24 ετών επειδή εξέδιδε και βασάνιζε δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 11 και 13 ετών μαζί με τη μητέρα τους και τον σύντροφο της.

    Το 2000, ο 82χρονος Πέτρος Παπουτσάκης, άλλος ένας ιερέας, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα βιασμού και βιασμό 6 ανήλικων κοριτσιών που έμεναν στο ίδρυμα για ορφανά και άπορα, που διηύθυνε ο ιερωμένος στην Αγία Παρασκευή. Αν και οδηγήθηκε στις φυλακές, αφέθηκε ελεύθερος σχετικά σύντομα όταν επικαλέστηκε λόγους υγείας. Είχε ασκήσει έφεση, όμως η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

    Το 2009, ο αρχιμανδρίτης Φώτης Μακρυστάθης συνελήφθη μαζί με άλλα άτομα να κάνει διακινεί υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Το σκληρότερο υλικό μάλιστα, είχε βρεθεί στην κατοχή του και περιλάμβανε βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, να είναι δεμένα στους αγκώνες και να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες.

    το 2015, ένας Κύπριος ιερέας καταδικάστηκε μόνο 18 μήνες για παιδεραστία και όταν επέστρεψε μετά την αποφυλάκιση του, τοποθετήθηκε σε γυναικείο μοναστήρι και του δόθηκε σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Ακόμη και μετά την έφεση που είχε κάνει το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου έκρινε ότι ορθώς καταδικάστηκε και επικύρωσε την ποινή. Παρόλα αυτά, η εκκλησία αμφισβήτησε τις δικαστικές αποφάσεις και έκρινε ότι είναι αθώος.

    Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για τη συγκάλυψη βιασμού του 7χρονου στο Παπάφειο ίδρυμα που διοικεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Παρά τις καταγγελίες του ανήλικου και την ενημέρωση προς τη διοίκηση του ιδρύματος, ο τότε 7χρονος παρέμεινε απροστάτευτος.

  10. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ
    ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΠΟΤΕ!!
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    Υπόθεση Πέτρου Παπουτσάκη, Ιανουάριος 2000: Με την κατηγορία ότι βίαζε ανήλικα κορίτσια τα οποία είχαν αναζητήσει στέγη στο ίδρυμα για ορφανά και άπορα παιδιά, που διηύθυνε ο υπερήλικας ιερωμένος στην Αγία Παρασκευή. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα κορίτσια αποκάλυψε σε μία από τις παιδαγωγούς το συμβάν το 1995. Ακολούθησαν πέντε ακόμα αποκαλύψεις κοριτσιών που διατύπωσαν την ίδια κατηγορία. Σύντομα, το θέμα απασχόλησε τη Δικαιοσύνη και ο κληρικός βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού εις βάρος των έξι κοριτσιών. Στη διάρκεια της πρωτόδικης δίκης, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο Παπουτσάκης άκουσε ατάραχος τις καταθέσεις των έξι κοριτσιών. Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι «όλα τα έχουν φανταστεί, με πληρώνουν με αυτό το φρικτό νόμισμα για όσα καλά έχω κάνει για αυτά τα παιδιά». Οι δικαστές καταδίκασαν τον ιερέα σε κάθειρξη 30 ετών, η οποία έγινε 20 έτη. Ο «ιερέας», οδηγήθηκε στη φυλακή, λίγο καιρό μετά όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας. Είχε ασκήσει έφεση μάλιστα. Η δίκη στον δεύτερο βαθμό, δύο χρόνια αργότερα, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Επικαλέστηκε ανήκεστο βλάβη της υγείας του που συντελέστηκε το διάστημα της κράτησής του, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ η διαδικασία της δίκης.

    Υπόθεση Αρχιμανδρίτη που εκδιδόταν στο διαδίκτυο 2006, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Φανάρι. Πλέον υπηρετεί σε εκκλησία του εξωτερικού.

    Υπόθεση Σωτήρη Παπαδόπουλου, Ίλιον 2007: Η Ειρήνη Τσοπανοπούλου, μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Σουχλέρη, 42 ετών, εξέδιδαν επ΄ αμοιβή τα τρία παιδιά της πρώτης, καθώς και δύο ακόμη ανηλίκους. Ανάμεσα σε εκείνους που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν στα παιδιά είναι και ο 65χρονος ιερέας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον «παγίδευσαν» καθώς είχε σταματήσει την βοήθεια προς την οικογένεια. Οι καταθέσεις των θυμάτων όμως τον διέψευσαν.

    Υπόθεση Ανδρέα Παπαϊωάννου 2008, για τον βιασμό δύο αγοριών. Ο «ιερέας» στα μέσα της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε εκδρομή στο Κάιρο και στην Ιερουσαλήμ, που είχε διοργανωθεί από το πνευματικό κέντρο στο οποίο εκτελούσε χρέη συμβούλου. Στην ίδια εκδρομή είχαν πάρει μέρος και τα δύο αγόρια, αδέλφια μεταξύ τους, ηλικίας τότε 11 και 10 ετών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των δύο παιδιών, ο ιερέας τα είχε βιάσει στη διάρκεια αυτής της εκδρομής. Ο ίδιος ο Παπαϊωάννου είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, χωρίς όμως να πείσει τους δικαστές. Μάλιστα, είχε προξενήσει εντύπωση ότι ο κατηγορούμενος ιερωμένος είχε εμφανιστεί στη διάρκεια της δεύτερης δίκης, μόνο για να απολογηθεί, χωρίς να παρακολουθήσει την υπόλοιπη ακροαματική διαδικασία

  11. Εξωτερικό:

    Υπόθεση Η.Π.Α μεταξύ 1950 και 2002: 4.400 καθολικοί ιερείς κατηγορήθηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση 11.000 παιδιών.

    Υπόθεση Γαλλίας 2000 – 2001: Τρεις καθολικοί ιερείς καταδικάστηκαν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

    Υπόθεση Ιρλανδίας 2006: Ένα από τα σοβαρότερα σκάνδαλα παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας της Ιρλανδίας, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες παιδιών και γονέων, η ιρλανδική κυβέρνηση διέταξε το 2006 έρευνα που αφορά στις δεκαετίες 1960 έως 1990. Οι αποκαλύψεις έδειξαν ότι 46 ιερείς ασελγούσαν συστηματικά σε βάρος εκατοντάδων παιδιών. Ένας κατηγορούμενος ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει τουλάχιστον 100 παιδιά και ένας άλλος ότι έκανε το ίδιο συστηματικά επί 25 χρόνια.

    Υπόθεση Μόναχο, 13 Μαρτίου 2010: Σύμφωνα με την αρχιεπισκοπή Μονάχου και Φράιζινγκ, ένας ιερέας που είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση αγοριών, εστάλη για «θεραπεία» και επέστρεψε στα ιερατικά του καθήκοντα, για να επιδοθεί εκ νέου σε ασελγείς πράξεις. Επικεφαλής της αρχιεπισκοπής ήταν τότε ο Πάπας Βενέδικτος, ο οποίος ενέκρινε τη μεταφορά του «αμαρτωλού» ιερέα για «θεραπεία».

    Υπόθεση Βελγίου, 28 Αυγούστου 2010: Δύο ηχητικά ντοκουμέντα απέδειξαν την προσπάθεια του πρώην αρχιεπίσκοπου του Βελγίου, Καρδινάλιου Γκόντφριντ Ντάνεελς, να συγκαλύψει τον επίσκοπο Ροζέ Βανγκελούβε, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. Στα δύο ηχητικά ντοκουμέντα καταγράφονται οι συνομιλίες του θύματος του Ροζέ Βανγκελούβε να εκλιπαρεί για βοήθεια.

    Υπόθεση Γερμανίας 2011: 300 ενήλικοι κατήγγειλαν ότι υπέστησαν ως παιδιά σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση από καθολικούς ιερείς.

    Υπόθεση Αυστραλίας: 107 καθολικοί ιερείς έχουν ήδη καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

    Υπόθεση Αυστρίας 2011: Στις 8 Μαρτίου, ο επικεφαλής του Αβαείου του Αγίου Πέτρου στο Σάλτσμπουργκ παραιτήθηκε, αφού πρώτα ομολόγησε πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί το 1969.

    Υπόθεση Βραζιλίας 2011: Σάλο είχε προκαλέσει η κυκλοφορία βίντεο που φέρεται να δείχνει έναν 82χρονο καθολικό ιερέα να κάνει σεξ με ένα 19χρονο παπαδοπαίδι.

  12. Υπόθεση Η.Π.Α., Οκτώβριος 2015: Αποκαλύψεις για ομαδικούς βιασμούς, ακόμη και ανήλικων κοριτσιών, από άτομα που ανήκουν σε παρακλάδι της εκκλησίας των Μορμόνων. Η υπόθεση ήρθε στο φως, μετά από καταγγελία γυναίκας που ήταν μέλος της οργάνωσης, μαζί με τον σύζυγό της. Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι κατά την διάρκεια τελετουργικών γονιμοποιήσεων γίνονταν ομαδικοί βιασμοί γυναικών, ακόμη και δεκατετράχρονων κοριτσιών.

    Η κακοποίηση ανηλίκων από θύτες κληρικούς δεν είναι πρωτόγνωρη υπόθεση ούτε στην ορθόδοξη, ούτε στην καθολική εκκλησία. Οι υποθέσεις είναι χιλιάδες ανά τον κόσμο. Οι «ιερείς» και οι ανώμαλοι θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους. Η ουσία είναι να υπάρξει ενημέρωση και εκπαίδευση στα παιδιά σε μικρές ηλικίες, ώστε να μην γίνουν ποτέ θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και να μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια παραβίασης και να αποκαλύπτουν αμέσως το γεγονός.

    Ταυτόχρονα, το σύστημα δικαιοσύνης πρέπει επιτέλους να ασκεί πράγματι δικαιοσύνη. Η εκκλησία λόγω της ισχύουσας θέσης της απολαμβάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης και επιείκειας για να μην κλονιστεί η δύναμή της. Όσο συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, τόσο θα μετράμε την πληγωμένη αθωότητα χιλιάδων παιδιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, κάποιοι γνώριζαν, αλλά σιωπούσαν και συγκάλυπταν την κακοποίηση.

  13. ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ"

    Η Καθολική Εκκλησία της Γερμανίας ήξερε αλλά κρατούσε το στόμα της κλειστό – Σύμφωνα με έρευνα τουλάχιστον 3.677 παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών και κυρίως αγόρια κακοποιήθηκαν σεξουαλικά

    Έχουν γίνει καταγγελίες σε βάρος σχεδόν 700 ρωμαιοκαθολικών ιερέων για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανηλίκων στις αρχιεπισκοπές του Ιλινόι κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, αποκάλυψε την Τετάρτη εισαγγελέας της Πολιτείας αυτής των βόρειων ΗΠΑ.

    Η ρωμαιοκαθολική ιεραρχία του Ιλινόι έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα 185 ιερέων σε βάρος των οποίων διατυπώθηκαν σοβαρές κατηγορίες, αλλά η εξέταση των αρχείων των αρχιεπισκοπών από τις υπηρεσίες της εισαγγελίας της πολιτείας κατέδειξε πως ήταν ενήμερες για «καταγγελίες σε βάρος τουλάχιστον 500 ιερέων επιπλέον», υπογράμμισε η εισαγγελέας Λίσα Μάντιγκαν σε προκαταρκτική αναφορά της.

    700 ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΗΔΙΑΣΑ!!!!!!

  14. Κάθε μέρα η ίδια ιστορία, τα χριστιανά αναρτούν ύβρεις, ψέματα
    και οτιδήποτε τους πει το ιουδαιοχριστιανικό ιερατίοκατά
    των Ελλήνων και τα σεβασματα τους, αλλά γιατί?

    Ας σταθούμε σε αυτήν την ερώτηση, γιατί βρίζουν και αφορίζουν
    κάθε μέρα στις εκκλησίες τους οι παπάδες τον Ελληνισμό και
    παρακινούν και τα ανόητα ποίμνια και δούλους τους?

    Δεν υπάρχει τίποτα καλό στην αρχαιότητα? H' μήπως?…

  15. Οι Έλληνες χριστιανοί κατώτερε ανήκουν βασικά σε 4 κατηγορίες

    1) Ένα 10% είναι καθαρά άθεοι
    2) Ένα 50% του πληθυσμού που λέει είμαι χριστιανός, αλλά καμία σχέση δεν
    έχει με τον χριστιανισμό, ούτε που ξέρει τι σημαίνει χριστιανισμός.
    3) Ένα 30% είναι ένα μίγμα χέστηδων που πιστευουν από φόβο, μέσα σε αυτούς
    και οι ζαμανφουτιστές όπου άμα λάχει ρίχνουν και χριστοπαναγίες
    4) Ένα 10% (ίσως 5%) είναι οι σατανοπαρμένοι που πιστευουν οι ζωγραφιστές
    σανίδες δακρίζουν και οι πατέρες μας είναι ο αβραάμ και ιακώβ.

    Ούτε εγώ ούτε ο Ευταξίας είμαστε 12θεϊστές, άθεοι είμαστε.
    Ρίξε τώρα μια δέηση στον γιαχβέ και πες τρεις το πάτερ ημών εκ σιών, πρόβατο.

  16. που ξερεις εσυ ορνιο σε τι πιστευει ο ευταξιας αφου δεν τον γνωριζεις????
    η @@@τανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει λεει ο σοφος Ελληνικος Λαος

    το θεμα της αναρτησης ειναι για τους σφαγιασθεντες Έλληνες απο υους Εβραιους
    και βλεπουμε θεμα για τις παιδεραστιες που ολοι καταδικαζουμε
    γιατι ομως η γνωστη ομαδουλα Ζαγκλαρας και ΣΙΑ αλλαζει το θεμα????
    γιατι πληρωνονται τα τρολ για αντιχριστιανικο αγωνα απο ποιους μα φυσικα απο το σιωνιστη Σορος που συντηρει
    τη Μ.Κ.Ο των φονιαδων
    οπου ανηκει ο ζαγκλαρας πρωην τρολ γνωστου δωδεκαθειστη βουλευτη με στεντωρια γαιδουροφωναρα
    βεβαια ο καλος και υπακουος διαχειριστης εσβησε τα σχολια του ζαγκλαρα που δεν τον συμφερουν και αφησε επιτηδες αυτα που ειναι εκτος θεματος και νομιζουν οτι μερικα ανωμαλα ερπετα θα σπιλωσουν το ονομα του Χριστου πλανασθε πλανην οικτρα
    δουλοι του Σορος εισασταν δουλοι του Σορος θα πεθανετε Κρητικα Ελληνοφωνα Τουρκογεννηματα Σατανιστες

  17. Η ανάρτηση ψυχωτικό ντουβάρι αναφέρεται για τα εγκλήματα
    των ιουδαιοχριστιανών κατά των Ελλήνων Εθνικών.

    Και όπως πάντα έσκασαν τα λοβοτομημένα χριστιανά με ύβρεις και
    προβοκάτσιες για να παρακλινουν την συζήτηση, όταν βρίζετε τα
    σεβασματα των Ελλήνων, θα ακούτε ύβρεις για τα εβραϊκά δικά σας, μούργε.

    Ο Ευταξία το έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι άθεος, δεν τον γνωρίζω
    προσωπικά και λυπάμαι για αυτό. εσύ καραπουτάνας έκτρωμα όλο σου το
    σχόλιο είναι ύβρεις και προβοκάτσια, γαμώ το σπίτι σου μπάσταρδε.

  18. Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας την ζωή, εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός, να σας στείλει κάποιον άλλον.

    Αυτά τα λόγια είπε ο Σωκράτης στην απολογία του, στα ζώα που πίστευαν στο δωδεκάθεο.
    χα χα χα ίσως ο μέγιστος Σωκράτης να μην είχε τη μόρφωση του Ευταξία με τα (κατεβατά)- του μεταμορφωμένου σε Ζαγκλάρα,ίσως
    να είχε τη μόρφωση της πατρινιάς κατσικοκέρατης!!!!!!!!!!που έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο λιμάνι με καθηγητή τον ΨευτοΠατεράκη!!!!!!!!!!

  19. Και δε με λες, με το "θεό" ενοούσε τον γιαχβέ, έτσι δεν είναι?
    Αυτώνανε ντε που δίνει εντολές διαταγές να σφάξουν όλους
    τους κατοίκους πόλεων, τα παιδιά τους καμήλες και όνους!

    Και τι του έφταιξαν του διεστραμένου παιδόφιλου τα
    καημένα τα γαϊδουράκια ρε, που είναι φιλήσυχα?

    Μα τέτοια διαστροφή, τέτοιο μίσος για τους ναθρώπους
    που βασανίζει αιωνεια στην κόλαση όποιος έχει αυνανιστή!

  20. ”Εξολόθρευσε κάθε τι απ’ τους Αμαληκίτες, μη λυπηθείς, αλλά εξόντωσε άνδρες, γυναίκες
    και παιδιά, από νήπια έως και θηλάζοντα, βόδια, πρόβατα, καμήλες και όνους”.
    (Μασ.) Α΄Σαμ.15.3. ή (Ο΄)Α΄Βασιλειών 15.3.

Comments are closed.