ΟΜΟΦΩΝΟ ΒΕΤΟ από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο ΓΕΣ για ενδεχόμενη μεταφορά της 32ης ΤΑΞΑΣ

Η κοινή ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής και βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πληροφορίες για απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα
του Βόλου και μετεγκατάστασή της στον Αυλώνα, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σχετικά με πληροφορίες περί απομάκρυνσης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα του Βόλου και μετεγκατάστασή της στον Αυλώνα για επιχειρησιακούς λόγους, μετά από ενημέρωσή μας δεν υπάρχει σχετική ειλημμένη απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, καθώς είναι σε εξέλιξη μελέτες και έρευνες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε κάθε ενδεχόμενο εφαρμογής μίας τέτοιας απόφασης, η ΝΕ και όλοι οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε την πλήρη αντίθεσή μας και θα αγωνιστούμε για την παραμονή της στη πόλη μας.

Η 32η Ταξιαρχία είναι ιστορικά συνδεδεμένη με την πόλη του Βόλου και η λειτουργία της βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τοπική κοινωνία και οικονομία. Αποτελεί την μεγαλύτερη στρατιωτική μονάδα του Νομού Μαγνησίας με το μεγαλύτερο ποσοστό στρατιωτικών και στρατιωτών, οι οποίοι κατοικούν με τις οικογένειές τους και δραστηριοποιούνται στην πόλη του Βόλου και μια ενδεχόμενη μετακίνησή τους θα επέφερε καίριο πλήγμα στην ήδη χειμαζόμενη περιοχή μας.

e-volos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οταν η αμυντική σχεδίαση της χώρας υποκειται στην έγκριση του μπακάλη του μανάβη και του περιπτερά που φοβάται μη χασει μερικούς πελάτες τότε το μόνο που μένει είναι να αποδεχθούμε ότι δυστυχώς είμαστε ένας λαός ώριμος γιά υποδούλωση (το ζούμε άλωστε) που περιμένει τον κατακτητή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]