ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, 900.000 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ 4.400.000 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

Η γενετική έρευνα διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια, χρησιμοποιώντας εκτενή βιβλιογραφία από περίπου 500 επιστημονικές πηγές και σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, είχε δημοσιευθεί αρχικά το 2010, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στα Σκόπια το 2014 και επανέρχεται και πάλι σήμερα από σκοπιανά ΜΜΕ (2017), που ψάχνουν να βρουν “ποίοι τελικά είναι οι κάτοικοι των Σκοπίων“.

300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Σύμφωνα λοιπόν με το γράφημα του iGENEA το 15% των Σκοπιανών είναι Έλληνες στο DNA τους! Δηλαδή 300.000 Έλληνες! (2 εκ. κάτοικοι επί 15%).

Επίσης οι Σλάβοι (Σέρβοι) είναι 15% (300.000), οι Αλβανοί μόλις 10% (200.000), οι Τεύτονες(γερμανικό φύλο της Βαλτικής που πέρασε τον Δούναβη) 20% (400.000) και οι πλαστογράφοι που αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” μόλις 30%, δηλαδή 600.000! Όπως γνωρίζουμε δε, ένα μεγάλο μέρος από αυτούς, τους Σκοπιανούς, έχει βουλγαρική συνείδηση και γι΄ αυτό προσπαθεί να τους προσεταιριστεί εντατικά τελευταία η Σόφια…

900.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ


Στην Αλβανία πάλι, υπάρχει μεγάλη ανατροπή, αφού στην γενετική έρευνα του iGENEA, προκύπτουν 14% Έλληνες, δηλαδή σχεδόν 400.000 (2.831.000 κάτοικοι επί 14%), ενώ αναφέρονται και 18% Θράκες, στην ουσία και πάλι Έλληνες, δηλαδή άλλοι 500.000! Συνολικά επομένως στην Αλβανία ζουν 900.000 Έλληνες! Αυτό προδίδουν και τα χαρακτηριστικά πολύ μεγάλης μερίδας νοτίων “Αλβανών”, αλλά και οι εκτιμήσεις ιστορικών για ελληνικής καταγωγής “Τόσκηδες”!

900.000 Έλληνες, είναι όμως το 1/3 της σημερινής Αλβανίας! Και επομένως μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο της Βορείου Ηπείρου!

Σημειώνουμε πως στα χρόνια των επιδρομών από τη Δύση αρχικά των Οστρογότθων και μετέπειτα των Νορμανδών κυρίως, το Βυζάντιο έστειλε ελληνικό στρατό και κατοίκους να πυκνώσουν την περιοχή του Δυρραχίου (αρχαία Επίδαμνος), ώστε να εμποδίζονται οι εισβολές! Πολλοί Στρατηγοί μας έγιναν τότε εκεί και γαιοκτήμονες και πολλοί επίσης στρατιώτες μας εγκατέστησαν τις οικογένειές τους, ώστε να τονωθεί η αμυντική θωράκιση της στρατηγικής περιοχής. Από το Δυρράχιο άλλωστε ξεκινούσε η Εγνατία Οδός και μέσω Θεσσαλονίκης κατέληγε στην Κωνσταντινούπολη.

Η Άννα Κομνηνή, εκθειάζει μάλιστα τα ψηλά, δωδεκάμετρα βυζαντινά τείχη του Δυρραχίου (δύο ράχες – βουνά), που ήταν τόσο φαρδιά ώστε να προχωρούν πάνω τους τέσσερις ιππείς ταυτόχρονα με τα άλογά τους!

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τα σκοπιανικά δημοσιεύματα, οι έρευνες της iGENEA σχετικά με την Βουλγαρία, έδειξαν ότι το 49% είναι “Θράκες” δηλαδή Έλληνες, ενώ υπάρχει και ένα 11% με την καθαρή αναφορά “Έλληνες”! Αυτά σημαίνουν πως στη Βουλγαρία (μεγάλο μέρος της οποίας είναι η Βόρεια Θράκη μας, γνωστή και σαν Ανατολική Ρωμυλία) υπάρχουν 60% Έλληνες, δηλαδή 4.400.000! Επί συνόλου 7.351.000 κατοίκων!


Χάρτης Βόρειας Θράκης (Ανατολική Ρωμυλία) με όλα τα ελληνικά χωριά και πόλεις μας – πηγή χάρτη


Χάρτης μικρής, αρχικής Βουλγαρίας και της ελληνικής Ανατολικής Ρωμυλίας
(Βόρειας Θράκης) πριν την άνανδρη αρπαγή της το 1878 – πηγή χάρτη

Τονίζουμε ότι στην έρευνα των Ελβετών, υπάρχουν εξόφθαλμες σκοπιμότητες, όπως η αναφορά σε “Μακεδόνες” και “Ιλλυρίους”, εθνότητες που δεν υπάρχουν και μπήκαν με τις λέξεις αυτές για να στηρίξουν τα Σκόπια και να πλήξουν την Σερβία ή ο σκόπιμος διαχωρισμός Ελλήνων από τους Θράκες. Ωστόσο μέσα και από αυτό ακόμη το κλίμα, προκύπτουν συνταρακτικά στοιχεία για τις ρίζες του Ελληνισμού στα κράτη της Χερσονήσου, πολλά από τα οποία τολμούν και μας κουνούν ακόμη το δάχτυλο!

Αν όμως δουν τους αριθμούς που προκύπτουν, θα νιώσουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Διότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλα τα “πιόνια” στη σκακιέρα της, θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν… Και ο νοών νοείτω…

loading...

18 thoughts on “ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, 900.000 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ 4.400.000 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

  1. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΟ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ DNA ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩΜΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

  2. Ηρθε!!!!!!!!!
    Ειναι ο αφραγκος μπατιρογυφτας ωνασης με τα τρις και το ελλανιο νερο που θεραπευει μεχρι και τον καρκινο

  3. ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΕΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΖΑΡΙΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ..!!!

    Χωλίδης Κωνσταντίνος
    ·
    ΗΜΕΡΑ 18η

    ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΧΕΙ 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΕΣ 4 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 7.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ…!!! ΑΑΑΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!!!

    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ 115 ΤΡΙΣ$…

    ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΛΙΛΑ ΘΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. Ο KING ALBERT II ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (THE COMMITTEE OF 300 THREE HUNDRED) ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !!!

    ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ…

    ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24993353_10214879590486147_6919016064842705746_n.jpg?oh=5af18bbdbc3c04ae766fed3c1201e517&oe=5A8C8FC8

    ΥΓ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ "Ε" ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΙΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΟΛΑ"…

    ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Χωλίδης Κωνσταντίνος

  4. Πώς πιστοποιείται η παρουσία αρχαίων Ελλήνων στην Αμερική, από κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Το ψέμμα των Ισπανών και της Καθολικής Εκκλησίας για την «πρωτιά» του Χρ. Κολόμβου.

    Η γενοκτονία των Ινδιάνων.

    Οι Έλληνες Σπαρτιάτες Αραουκάνοι της Χιλής

    Ο Σταύρος Δωρικός γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λαρίσης. Πυρηνικός και Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Τουρίνου. Ειδικεύτηκε στην εφαρμογή της Πυρηνικής Ενέργειας στην Ναυτική Πρόωση.

    Έλαβε μέρος στο Πυρηνικό Ναυτικό Πρόγραμμα της ιταλικής κυβέρνησης και ειδικώτερα στην έρευνα επί των πυρηνικών αντιδραστήρων σκαφών επιφανείας και υποβρυχίων. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γεωγραφικής Εταιρείας και είναι μέλος του Σωματείου «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά».

    Από ετών ασχολείται με την αποκρυπτογράφηση της Μινωικής Γραμμικής Γραφής Α. Είναι ερευνητής θεμάτων σχετικών με την καταγωγή των πολιτισμών από γλωσσολογικής κυρίως απόψεως και μελέτης των γλωσσών των ιθαγενών λαών της Αμερικής και όχι μόνον.

    ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….

    http://www.maiandrosnews.gr/post/5053-pos-pistopoieitai-i-paroysia-arxaion-ellinon-stin-ameriki-to-psemma-ton-ispanon-tis-katholikis-ekklisias-i-genoktonia-to

    Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και εργασίες στον αθηναϊκό περιοδικό και ημερήσιο Τύπο. Είναι μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού «Ιχώρ» από της εκδόσεώς του.

  5. Θανασης Θωδης

    ΕΡΜΗΣ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΣΕΛΗΝΗ,ΑΡΗΣ,ΔΙΑΣ,ΚΡΟΝΟΣ,ΟΥΡΑΝΟΣ,ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ,ΠΛΟΥΤΟΝΑΣ,ΤΙΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ (ΑΡΧΑΙΟ)ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΓΗ''?

    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΟ.

    ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ,ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

  6. ΤΟ 1947-48, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΡΑΝ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ.

    ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ), ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ, ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΕΡΕΥΝΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

    ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 1971, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ, «ΕΛΕΑΝΝΑ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΣΩΘΗΚΑΝ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΒΑΡΚΑ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟ.

    ΚΑΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΟΥΤ.

    Le mond ΚΑΙ Provencal du Dimanche ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΙΓΗ

    ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΑΝΝΑ

    http://alfeiospotamos.gr/?p=29025

  7. Ελληνικη Φυλη δεν σε εσωσε ο Χριστιανισμος σου,

    αλλα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ όπως θα σε σωσει εις το ΜΕΛΛΟΝ και μονο ΑΥΤΟΣ…

    Περικλης Γιαννοπουλος (1869-1910)

  8. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΥΘΙΑ: Δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος..

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ.

    Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απώτατου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον Ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του. Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ΕΛ» σημαίνει φως και «ΛΑΣ» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη».

    Και από αυτή την Γη του Φωτός, την γη που πρώτη αντίκρισε το φως του ήλιου, γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη. Η γέννηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Γλώσσας. Όπως σημειώνει η επιστήμη της Γεωλογίας και των άλλων συναφών κλάδων, προ 140 εκατομμυρίων ετών ήταν όταν ολόκληρος ο πλανήτης σκεπαζόταν από νερά και χέρσα γη δεν εφαίνετο πουθενά, μια γιγαντιαία ανοδική ορογεννητική κίνησης ανύψωσε υπέρ την επιφάνεια της υδρόσφαιρας, προς τον ήλιο, την λεγόμενη Πελαγονική Οροσειρά, μια στενή ζώνη ξηράς που περιελάμβανε την βορειότερη Μακεδονία (Πελαγονία), τον Όλυμπο, την Ανατολική πλευρά της μετέπειτα Θεσσαλίας και την Βόρειο Εύβοια. Επί 115 εκατομμύρια χρόνια, αυτή η μοναδική νησίδα, η Ελλάδα μας εν μέρει, αντίκριζε ολομόναχη την πανθάλασσα που την περιτριγύριζε.

    Εις αυτήν την νησίδα για 80 εκατομμύρια έτη, πριν ακόμα αναδυθούν άλλες οροσειρές, άρχισε η διαδικασία των νέων μορφών της γενέσεως όντων. Πριν 35 εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή 105 εκατομμύρια έτη μετά την άνοδο της Πελαγονικής οροσειράς στην επιφάνεια, αναδύονται ως άλλα νησιά οι ορεινοί όγκοι όπως η Πίνδος, οι Δειναρικές Άλπεις, τα Πυρηναία και τα Ιμαλάϊα. Η λογική λέει, λοιπόν, η παρουσία του ανθρώπου, σε όποια εποχή και εάν εμφανίστηκε στην γη αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να αναζητείται στον Όλυμπο. Είναι δε αδύνατον ποτέ σε μια περιοχή που για λόγους ανερμήνευτους αναδύεται η πρώτη χέρσος γη, ο άνθρωπος της προνομιούχου αυτής γης να σχηματίζεται όμως αργότερα από ότι οι άλλοι άνθρωποι, που η ανάδυση της γης τους καθυστερούσε κατά πάρα πολλά εκατομμύρια έτη. Χώρος και άνθρωπος εδώ μεταξύ Ολύμπου και Πίνδου εσχημάτιζαν την πανάρχαια Ελληνική γλώσσα, η οποία και δάνεισε τις λέξεις του πολιτισμού της

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ…
    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_87.html#comment-form
    ==============================
    Η ομιλία της πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2007 στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ritz» γιά την εορτή των ''Ελληνικών Γραμμάτων'', με την παρουσία του μητροπολίτη Σικάγου Ιάκωβου καιτο θέμα ήταν ο "ελληνοχριστιανικός" πολιτισμός.

    Ξεκινώντας την ομιλία της σε άπταιστη καθαρεύουσα, αν και με αμερικανική προφορά, η νεαρή μαθηματικός έθεσε το ερώτημα σχετικά με τα αίτια που κατέστρεψαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό αναλύοντας τις διώξεις του Ελληνισμού απο τον Χριστιανισμό.Ο υπεύθυνος για την εκδήλωση διέκοψε την βιντεοσκόπηση κι άρχισε έξαλλος και συνεπικουρούμενος από τέσσερις-πέντε ακόμα παρευρισκομένους να φωνάζει:

    «Έξω, έξω, βρωμοθήλυκο!», ενώ ορισμένοι άλλοι υποστήριζαν, ότι έπρεπε να αφήσουν την ομιλήτρια να ολοκληρώσει το λόγο της.

  9. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΣΙΚΑΓΟΥ ΙΑΚΩΒΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΕΒΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΧ….

    ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ….

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΕΕΕΕΕΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…!!!!

  10. Περιμενεις εσυ ρε εβραικο ζομπι ορθοδοξους χριστιανους που ειναι το 97%της Ελλαδος να ερθουν μαζι με αθεα εβραιομασωνικα πληρωμενα τομαρια σαν κ εσας?ΟΟυυυυυσσσσττττττ εβραικο χτικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Το βιολι τους οι γυφτοχιμπατζηδες!!!!!!
    Γιατι δεν φερνεται ρε τον κομπζαρ να κανει μια συνεντευξη τυπου να τα πει αναλυτικα με στοιχεια??????
    Γιατι θα σας πιασουν ομαδικως ολα τα αναπηρα και θα σας στειλουν στο δαφνι και μετα κορυδαλλο γιδια!

  12. ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΡΕ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ???????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΖΩΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ!!!!!!!!

  13. οι πηγες του ψωρρογιδου ειναι απο τον σειριο που φερνει ο γυφτος το νερο που γιατρευει τον καρκινο.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  14. χαχαχαχα

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣ …ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΑΝΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΥΔΩΡ….ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ …ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

  15. χαχαχαχα

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΣ …ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΑΝΙΟ ΕΝΕΡΓΟ ΥΔΩΡ….ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ …ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

Comments are closed.