“Μέσα σε 2 χρόνια, Αλέξη στην πραγματικότητα έκανες άλλα…”

«Μέσα σε δυο χρόνια, έχουμε προχωρήσει. Από τον φόβο στην ψυχραιμία. Από την υποτίμηση στην αξιοπρέπεια… Από το ανήθικο στην εντιμότητα. Από την αντάρα στην κανονικότητα. Από το άδειο στο νόημα. Από τη λύπη στη χαρά» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter.

Και συμπληρώνει ο Βασίλης Πολυχρόνης 

Μόνο που παρέλειψε να μνημονεύσει κάποιες από τις…επιτυχίες της κυβέρνησης του (της…”αριστεράς” ντε).Ίσως από…μετριοφροσύνη.Να του τις θυμίσω εγώ λοιπόν:

-Από την αλήθεια περάσατε στο ψέμα,στον γκεμπελισμό και στη στοχοποίηση όσων διαφωνούν κι αγωνίζονται

-Από το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” περάσατε στο “κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη”

-Από το “αν πέσει κι άλλο το αφορολόγητο θα παραιτηθώ” περάσατε στις συνεχόμενες μειώσεις του

-Από το “δεν πειράζουμε τις συντάξεις” περάσατε στο πετσόκομμα τους και στην πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ

-Από το “τέλος στην ασυδοσία των τραπεζών” περάσατε στο “οι πλειστηριασμοί είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών”

-Από το “στους δρόμους κατακτάμε τα δικαιώματα μας” περάσατε στην ψήφιση του ιδιώνυμου,στην ποινικοποίηση και την καταστολή των κινημάτων.

Αυτά έκανες πράξη Αλέξη και…ηγέτη 100ετίας και δεν αξίζουν σε αυτό το λαό,ο οποίος αργά ή γρήγορα θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σε στείλει κι εσένα στον ίδιο σκουπιδοτενεκέ με τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά με τον Βενιζέλο!

kafeneio-gr.blogspot.com

loading...

2 thoughts on ““Μέσα σε 2 χρόνια, Αλέξη στην πραγματικότητα έκανες άλλα…”

  1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…
    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».

    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/?page_id=66647

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ…σταση πληρωμων, σταματας να πληρωνεις τους δωσιλογους, αν τους πληρωνεις τους αναγνωριζεις οτι υπαρχουν και οσο τους πληρωνεις τοσο θα σου ζητανε κιαλλα.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .!!!
    ΚΕΙΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

Comments are closed.