Π. Κουρουμπλής: Εκλογές το 2019, θα τα βρούμε με τον Καμμένο για το Σκοπιανό

Διαψεύδει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, επισημαίνει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του ορισμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν τρανταγμό στο
πολιτικό σύστημα» ενώ δηλώνει αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί σημείο συνεννόησης με τον Π. Καμμένο και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην κυβέρνηση με το Σκοπιανό.

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν νωρίτερα. Κάθε μέρα που περνάει κερδίζει πόντους η κυβέρνηση και χάνει η ΝΔ» τονίζει ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο ΑΜΠΕ και προσθέτει: «Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε αυτές τις πρωτοβουλίες για να στηρίξει τους μη έχοντες, πιστός στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του, στέλνοντας το μήνυμα στους πολίτες ότι τώρα που μπορεί, κάνει αυτό που πρέπει».

Για το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά τη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ στην ονομασία της ΠΓΔΜ, ο κ. Κουρουμπλής λέει ότι ο Πάνος Καμμένος «είναι πατριώτης» και «δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση. Με τον Πάνο Καμμένο συμπορευόμαστε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και θα βρούμε σημείο συνεννόησης και σε αυτό το θέμα» τονίζει, καλώντας τον κ. Μητσοτάκη «να πάρει ξεκάθαρη  θέση γιατί είναι θέμα εθνικό και να αφήσει τις υπεκφυγές περί μη ύπαρξης δεδηλωμένης αν δεν υπάρχει ενιαία κυβερνητική γραμμή».

Ο κ. Κουρουμπλής καλεί τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς να ξεκαθαρίσουν  το αργότερο μέχρι το συνέδριό τους, τον Μάρτιο, αν θα πάνε με τη «δεξιά του κ. Μητσοτάκη» και τους προειδοποιεί με «συντριβή» αν ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Προσωπικά δεν πιστεύει πάντως ότι «η Φώφη Γεννηματά είναι υπέρ της σύμπλευσης με τον κ Μητσοτάκη».

Επίσης, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναφέρει η κυβέρνηση θέμα απλής αναλογικής στη Βουλή.

Ο κ. Κουρουμπλής δηλώνει ότι «έχει πολλά να κάνει ακόμη στο υπουργείο Ναυτιλίας», επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του να ανασύρει όλα τα ναυάγια στον ελληνικό χώρο. Μάλιστα, χθες υπέγραψε απόφαση να ανασυρθεί από το λιμάνι του Πειραιά – εκεί όπου θα εγκατασταθεί η τεράστια δεξαμενή της COSCO- το βυθισμένο εδώ και 20 χρόνια επιβατηγό πλοίο Corfu island, χωρίς κανένα κόστος για το ελληνικό δημόσιο.

Τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που θα κοστίσει, θα τα πάρει η εταιρεία που θα το ανασύρει, πουλώντας το πλοίο για σκραπ σε τουρκικά ναυπηγεία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα ανασυρθούν και τα υπόλοιπα ναυάγια, είπε ο κ. Κουρουμπλής.

loading...

5 thoughts on “Π. Κουρουμπλής: Εκλογές το 2019, θα τα βρούμε με τον Καμμένο για το Σκοπιανό

  1. ΜΙΑΣΜΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΑΥΡΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!

  2. Τη βρομιά τη σαπίλα, θα τα βρούμε λέει, έτσι τα εθνικά θέματα το εθνικό γόητρο, απλά γύφτικο παζάρι μεταξύ ανάξιων και βρόμικων ανθρώπων, και ο λαός πάλι αμέτοχος να τρέχει στην ουρά των τραπεζών για πληρώνει άδικη φορολογία, ενός ανάλγητου και άδικου κράτους…

  3. ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . Α, ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΘΕ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΣΚΟΝΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΣΑΣ ,ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΓΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ,ΠΑΝΤΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΩΦΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ

  5. DeN VLEPI EKLOGES LEI O IPURGOS AFTOS DEN VLEPI ETSI KAI ALIOS.GAMO TIN MIZERIA SAS.LAMOGIA PU FERATE STON KOSMO

Comments are closed.