Ασύλληπτη πρόκληση – Κιλιτσντάρογλου σε Καμμένο: Θα έρθω το 2019 να τα πάρω όλα

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας να παίρνει τη σκυτάλη.

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», τόνισε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απαντώντας στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε, «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

loading...

6 thoughts on “Ασύλληπτη πρόκληση – Κιλιτσντάρογλου σε Καμμένο: Θα έρθω το 2019 να τα πάρω όλα

  1. ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

  2. Φρόντισε να είναι Πρωτοχρονιά γιατί τότε θα παίζουν και άλλοι "πάρτα όλα". Δοκίμασε και συ μογγόλε και καλή τύχη. Που ξέρεις, μπορεί να κερδίσεις. Τα φρύδια μου !

  3. Ε, καλά, μη το κάνεις θέμα τώρα. Αν σου τα δώσουν θα τα πάρεις και την Κύπρο προσφορά τα φιλαράκια σας την έκαναν. Οι Ελληνες το πολύ-πολύ να σου δώσουν τα … τρία!!!

  4. ΒΑΛΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ.ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΜΕ ΝΤΟΥΣΕΣ.

  5. Δεν θα ερθει σημερα…ουτε αυριο…ουτε την επομενη εβδομαδα…θα ερθει λεει το…2019!(Περιμενει ο μογγόλο να ερθει ο…Κουλης,γιατι ο Τσιπρας ειναι… φοβιστικος,δεν μασαει λεμε) χαχαχαχα αχα χαχαχα

Comments are closed.