Γ. Κατρούγκαλος: Να μην αποκλειστούν κόμματα από τις προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα το 2018

Την ανάγκη να διαφυλαχτούν πλήρως οι δημοκρατικές και συνταγματικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, χωρίς κανένα αποκλεισμό, στις προεδρικές εκλογές της Βενεζουλέας, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη συνάντηση με τον Βενεζουελάνο υφυπουργό Εξωτερικών, Ιβάν Χιλ (Ivan Gil).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, τις θέσεις αυτές υποστηρίζει η χώρα μας και στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Ενωσης, επιδιώκοντας την ενεργότερη διπλωματική συμβολή της τελευταίας στην επίλυση της κρίσης.

Επίσης, ο κ. Κατρούγκαλος κατά τη χθεσινή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εξέφρασε εκ νέου την αλληλεγγύη του ελληνικού προς τον λαό της Βενεζουέλας, σε αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και επισήμανε ότι η διέξοδος από την κρίση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του ευρύτερου δυνατού πολιτικού διαλόγου. Για το λόγο αυτό, υπογράμμισε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στις συνομιλίες του Αγίου Δομίνικου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

2 thoughts on “Γ. Κατρούγκαλος: Να μην αποκλειστούν κόμματα από τις προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα το 2018

  1. Αφού πρόκοψε η δημοκρατία στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ καιρός να κάνουμε και εξαγωγή Μεγαλομανία μέχρι γελοιότητας ,

  2. Ο αντισυνταγματολογος και χηροκτονοςκατρουγκαλος κατρουγκαλος αφού πέρασε αντισυνταγματικά μέτρα που βγάζουν μάτια όπως το κόψιμο των συντάξεων χηρείας πήγε να βοηθήσει και την Βενεζουέλα…κλωτσιές και καρπαζιες του χρειάζονται του γελοίου ανθρωπαριου που το παίζει και καθηγητής συντάγματος που το έχει εξεφτελισει……

Comments are closed.