Τσίπρας: Τον Αύγουστο του 2018 θα πάρουμε πίσω τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου μας – Τι είπε για τον Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ορόσημο χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας τον Αύγουστο του 2018 υποστηρίζοντας ότι τότε «θα πάρουμε πίσω τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου του δημοσίου προϋπολογισμού».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αυτά τα τρία χρόνια προχωρήσαμε και σε επιλογές δύσκολες που δεν ήταν δικές μας, διότι τα κλειδιά ανήκαν στους δανειστές μας» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκε ότι υποχρεώθηκε η κυβέρνηση σε ένα συμβιβασμό που εμπεριείχε και δύσκολες αποφάσεις.
Για τους πλειστηριασμούς ο πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει λαϊκή κατοικία που θα βγει στο σφυρί, ενώ ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σώσω τις βίλες του 1,5 εκατ. ευρώ με τις πισίνες και τους στρατηγικούς κακοπληρωτές που χρεοκόπησαν τις επιχειρήσεις τους, έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό και σήμερα δεν πληρώνουν μία».
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η μετεξέλιξη του νόμου Κατσέλη μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις του Γιώργου Σταθάκη στην α΄ αξιολόγηση το οποίο προβλέπει προστασία για χρέη έως 200.000 ευρώ και για αντικειμενική αξία έως 280.000 ευρώ, δεν τελειώνει στο τέλος του 2018 αυτό, ισχύει εσαεί. Στα τέλη του 2018 τελειώνει ο χρόνος που μπορεί κάποιος να υπαχθεί σε αυτή τη διαδικασία» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Οι διαδικασίες πλειστηριασμών που γίνονται και θα γίνονται το επόμενο διάστημα σας υπογράφω και εδώ θα είμαστε, δεν θα αφορούν σπίτια που θα είναι αυτό που όλοι ονομάζουμε λαϊκές κατοικίες. Θα είναι καραμπινάτες περιπτώσεις κακοπληρωτών. Διότι αυτά τα σπίτια θέλουν οι Τράπεζες με αυτές τις περιπτώσεις θέλουν να ξεμπερδέψουν. Να εξυγιανθεί, επιτέλους, το τραπεζικό σύστημα και να μπορέσουν οι Τράπεζες να παίξουν τον ρόλο τους. Σήμερα ένα νέο ζευγάρι που θέλει να χτίσει το μέλλον του δεν μπορεί να πάρει δάνειο. Αυτό είναι δίκαιο;
Γίνεται μεγάλη σπέκουλα από αυτούς που πολύ όψιμα νοιάστηκαν για τα κεραμίδια των βιοπαλαιστών.
Δεν θα υπάρξει λαϊκή κατοικία η οποία θα “βγει στο σφυρί”. Η διαδικασία, όμως, των πλειστηριασμών πρέπει να προχωρήσει για να εξυγιανθούν οι Τράπεζες και θα αφορά στρατηγικούς κακοπληρωτές και θα αφορά καραμπινάτες περιπτώσεις για τις οποίες όποιοι σπεύδουν ή θα τολμήσουν να σπεύσουν να τις υπερασπιστούν, θα πρέπει να ντρέπονται”.
Εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019
Ο πρωθυπουργός τοποθέτησε τις βουλευτικές εκλογές στο τέλος της τετραετίας και σημείωσε: “Εγώ επιδιώκω και επιθυμώ η επόμενη εκλογική αναμέτρηση τον Σεπτέμβρη του 2019 να είναι μια εκλογική αναμέτρηση που θα αφορά την επόμενη μέρα της χώρας”.
Όπως είπε οι πολίτες θα κληθούν να κρίνουν τα αποτελέσματα της σημερινής διακυβέρνησης και υπογράμμισε: “Αναλάβαμε μια ανεργία στο 27%. Θα την παραδώσουμε κάτω από 17%, μείον δέκα μονάδες. Εμείς παραλάβαμε μια χώρα που ήταν στο χείλος του γκρεμού. Θα παραδώσουμε μια χώρα η οποία θα βρίσκεται στον πυρήνα της Ευρώπης, στην Ευρωζώνη με ανακτημένο το κύρος της και το δυναμισμό της σε διεθνές επίπεδο, παράγοντας και πυλώνας σταθερότητας και μια οικονομία η οποία θα τρέχει με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μια ανεργία που θα αποκλιμακώνεται και, βεβαίως, με κοινωνική δικαιοσύνη την οποία δεν την είδαμε ούτε στα χρόνια της ανάπτυξης ούτε στα χρόνια των μνημονίων. Εκεί θα μας κρίνει ο ελληνικός λαός γι αυτά που κάναμε, αλλά το κρίσιμο θα είναι και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα.
Κι εγώ θέλω να εστιάσω μετά το καλοκαίρι του 2018 τη συζήτηση στην επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα που πρέπει να αλλάξουν και θα κριθούμε όλοι για τις θέσεις μας απέναντι σε αυτά”.
Δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς την κυβέρνηση ότι παρεμβαίνει στη δικαστική εξουσία
Σε ερώτηση για τη δικαστική εξουσία ο πρωθυπουργός απάντησε ότι οι κυβερνήσεις οφείλουν να σέβονται τις αυτόνομες διαδικασίες της δικαστικής εξουσίας, οφείλουν να μην παρεμβαίνουν στο έργο της και αφού τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη δική του κυβέρνηση για τέτοιου είδους παρεμβάσεις παρατήρησε: “Οταν βλέπω δικαστικές αποφάσεις οι οποίες είναι σε αντίθετη κατεύθυνση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα του μέσου πολίτη κι εγώ ,ως απλώς πολίτης, αγανακτώ. Οταν βλέπω να επιχειρούν ή να επιθυμούν να βγάζουν αντισυνταγματικούς νόμους που αφορούν τα δικά τους εισοδήματα ή όταν βλέπω να επιχειρούν ή να επιθυμούν και σπεύδουν να μην ελέγχονται, όπως όλοι οι υπόλοιποι έχοντες θέσεις ευθύνης, τότε και εγώ και ως πολίτης αγανακτώ και ως έχων τη βαρύνουσα ευθύνη, με εξέλεξε ο ελληνικός λαός προφανώς όχι για να κρατάω τη γνώμη μου μέσα μου, οφείλω να εκφράζω αυτή τη δυσαρέσκεια και οφείλω να το κάνω και για την προστασία του ίδιου του θεσμού”.
Συμπαθής πολιτικός που κουβαλάει πολλά βαρίδια ο κ. Μητσοτάκης
Σε ερώτηση για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός απάντησε πως “ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας συμπαθής πολιτικός που κουβαλάει πολλά βαρίδια και από το παρελθόν του και από το παρόν. Δεν θέλω να κρίνω τις προσθέσεις του. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεων, θέλω να πω όμως ότι κάθε πολιτικός και ιδιαίτερα όποιος θέλει να διεκδικήσει ανώτατα αξιώματα οφείλει να μην αφήνει καμιά σκιά και σε σχέση με τα εισοδήματα του και σε σχέση με τη δραστηριότητα την επιχειρηματική, τη δική του και της οικογένειας του και σε σχέση με τις θέσεις του για το αύριο της χώρας”.
«Είμαι σκληρό καρύδι»
Όσον αφορά στον εαυτό του και πως θα ήθελε να καταγραφεί στην ιστορία ο κ. Τσίπρας απάντησε: “Εγώ θα ήθελα να καταγραφεί η πολιτική μου παρουσία ως μια παρουσία επιδίωξης στήριξης του δίκιου, της ισότητας και της δημοκρατίας. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό που θα ήθελα να μείνει, ότι πάλεψα για το δίκιο”.
Σε ερώτηση αν ως πρωθυπουργός ζει τη ζωή του απάντησε πως το γεγονός ότι είναι νέος έχει το θετικό ότι διαθέτει αντοχές και μεγάλο πείσμα. “Είμαι σκληρό καρύδι”, είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα σημείωσε πως δεν έχει προσωπική ζωή και θέλει να διατηρήσει τις λίγες στιγμές που καθημερινά βρίσκεται με τα παιδιά του.
Άστοχη η παρέμβαση Τουσκ
Για το προσφυγικό και την παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ ο πρωθυπουργός είπε πως «είναι μια άστοχη παρέμβαση , άκαιρη άσκοπη η οποία δεν έχει πιθανότητες, ευτυχώς για μας να υιοθετηθεί, δεν θέλω να καταλογίσω προθέσεις σημασία έχει ότι βάζει ξαφνικά από το παράθυρο στην ατζέντα της Συνόδου μια συζήτηση η οποία είχε λήξει με ένα τρόπο ο οποίος άφηνε ήδη πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της Ευρώπης διότι η συζήτηση αυτή αφορά την ιδιοσυγκρασία και την ταυτότητα της ίδιας της Ευρώπης. θα είμαστε ένα σύνολο κρατών όπου ο καθένας θα κοιτάζει την πάρτι του και θα θεωρεί ότι η Ευρώπη είναι μια a la cart υπόθεση μέχρι εκεί που μπορεί να έχει οφέλη και μετά και από εκεί και πέρα καμία συνεισφορά ή θα είμαστε μια Ένωση κρατών που θα μοιραζόμαστε τις ευθύνες και τα βάρη.
Αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα συζήτησης για την επόμενη ημέρα. Και αν θέλετε όλη αυτή η διαδικασία που έχει ξεκινήσει και με την επίσκεψη Μακρόν , τις ομιλίες που κάναμε στην Πνύκα αλλά ένας προβληματισμός που έχει διαπεράσει και τη δομή της συζήτησης στις Συνόδους μέχρι και τον Ιούνιο του 2018, αφορά αυτό τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε στη θεσμική οργάνωση της ΕΕ για να δούμε ότι δεν μπορεί κάποιες χώρες που δεν αντιλαμβάνονται την Ευρωπαϊκή ενοποίηση ως μια προοπτική επιμερισμού ευθύνης και βαρών πως αυτοί δεν θα εμποδίσουν όλους τους υπόλοιπους να προχωρήσουν μπροστά».
Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε «είναι πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έρχεται να δικαιώσει αυτούς τους λίγους που εμποδίζουν τη συζήτηση για να προχωρήσουν όλοι οι υπόλοιποι μπροστά. Εγώ δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου αύριο διότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει πληγεί διπλά από λάθη και αδυναμίες της ίδιας της ΕΕ, αναφέρομαι στην οικονομική κρίση είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του κ. Ντάισελμπλουμ το πρώτο και δεύτερο μνημόνιο έγιναν στο πόδι και με μοναδικό σκοπό να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και όχι η ελληνική οικονομία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Πάντως επέμεινε τονίζοντας «μετά το 2015 δεν φτάνει που είχαμε την οικονομική κρίση, βρεθήκαμε στο επίκεντρο της μεγαλύτερης προσφυγικής κρίσης που έχει αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ήπειρος μετά το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Ε! αυτό δεν μπορεί να πέφτει μονομερώς στις πλάτες μιας μικρής χώρας. Η Ελλάδα είναι το ανατολικό σύνορο της Ευρώπης, εμείς είμαστε τα σύνορα της Ευρώπης και άρα οι άνθρωποι που έρχονται εδώ πρόσφυγες , οικονομικοί μετανάστες δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι δεν έρχονται για να μείνουν στη χώρα έρχονται για να πάνε στο κέντρο. Είμαι πολύ καθαρός σε σχέση με αυτό που λέω και αυτό που εννοώ , η Ελλάδα επαναλαμβάνω ή θα βρίσκεται μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με υποχρεώσεις και δικαιώματα και αντιστοίχως υποχρεώσεις και δικαιώματα θα έχουν και οι άλλοι , εμείς τηρούμε τις υποχρεώσεις μας σε όλο το πλαίσιο το θεσμικό το Ευρωπαϊκό , πρέπει αυτές τις δεσμεύσεις να τις τηρήσουν και οι άλλες χώρες. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα είναι σαφές ότι από την πλευρά μας δεν θα γίνει αποδεκτό να ενταχθεί στα συμπεράσματα της Συνόδου οποιαδήποτε φράση η οποία θα παραπέμπει σε μια εκδοχή του καταμερισμού με τις ποσοστώσεις τις αντίστοιχες σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη -μέλη της Ε.Ε» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Για την κατάσταση στα ελληνικά νησιά ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε πως δεν είναι καλή και είναι δύσκολη στην αντιμετώπιση της «έχουμε να εφαρμόσουμε μια δύσκολη συμφωνία , βεβαίως εάν δεν υπήρχε αυτή η συμφωνία η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη» τόνισε και υπογράμμισε πως αν και πιέζονται τα νησιά μας η κατάσταση δεν είναι το ίδιο δύσκολη όσο ήταν πριν τη συμφωνία. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε «το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ενώ υφίστανται ακόμα έστω και μειωμένες οι ροές η διαδικασία που απαιτείται για το άσυλο είναι χρονοβόρες».
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ3:

loading...

13 thoughts on “Τσίπρας: Τον Αύγουστο του 2018 θα πάρουμε πίσω τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου μας – Τι είπε για τον Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΡΙΦΥΛΙΑ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ…

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΣΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ??

  2. εαν εισαι ηλικιωμενος απαταιωνας εχεις και μια τσιπα
    τουλαχιστον βαζεις την ουρα στα σκελια και δεν μιλας
    εαν εισαι μικρος εισαι και θρασυς αλητηριος
    ΟΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ
    ΟΠΩς ΠΡΕΠΕΙ
    ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ

  3. Εσενα εβραιοι δεν σε πληρωνουν σταγουκογλου????

  4. Salom Aβρααμ….ωωω Salom σεβαστε Ραββινε καλη hanuka hava nagila hava….Ευχαρiστω Αδελφε Αβρααμ Αvenusalom melehem Καλη Hanuka ξερεις σε πηρα να μεριμνησεις για τον ταλαιπωρο γεροντα πρωην υπαλληλο μας να στειλεις μερικες τσαπελες και το παραδοσιακο μας γλυκο το kipur tsimet να φαει και αυτος τον θυμαμαι οταν τον ειχαμε κοντα μας πωσ ειχε μαθει τους χορους μας και εσερνε πρωτος τον χορο της hanuka με το μαυρο του γουνινο καπελο που του ειχαμε δωσει οταν πεθανε ο Αδελφος Μωυσης ωραιος ηταν αλλα βγηκε πολυ απατεωνας τελος παντων στειλτου εκει να φαει και οπως παει θα ειναι τα τελευτεα του οι πορτες ειναι ανοικτες στον κορυδαλλο και τον περιμενουν…χα χαα ημαρτον ημερα hanuka πηγα να ευθυμησω ναι ενταξει θα στειλω να φαει εκει να ξεβρωμισει ο τοπος….Καλα Αβρααν κανε το σωστο και φουνταρετον στον γυαλο αντε και παλι ευτυχια και καλη hanuka….salom….salom..

  5. αυτο δεν ισχυει ομως για τον εβραιοχαφιε στον σταγουκογλου.
    το ενα ποδι στο ταφο εχει η νεκροκεφαλη και μενει πιστος στοο ραββινο ποσταροντας εβραιοαπατεωνιες το ζομπι

  6. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!!

  7. ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΧΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ…

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΟΠΟΙΣ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΦΥΛΟΞΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ…

    ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…

  8. ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

  9. Εμεις δεν ειμαστε τουρκογυφτοι αθεοι καλικατζαροι εβραιοχαφιε να χορευουμε γυρω απο τις φωτιες αρκουδιαρικους χορους σαν τα ψωρρογιδα του γυφτου

  10. "Νοημονες ελληνες" θεωρεις αυτους που πιστευουν εναν γυφτοχιμπατζη που κοριιδεψε τους αμερικανους και τους πηρε 3 τρις?? Η οτι φερνει ελλανιο νερο απο τον σειριο και θεραπευει τον καρκινο????
    Αει στο διαλο εβραικη νεκροκεφαλη

  11. ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ? ΓΛΥΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ε? ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΛΕΙΩΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ….

  12. -Τον καυμενο τον κοντο αρτεμη
    με τον π@υτσο στον κ@λο του
    τωρα τρεμει…
    -Την τσαμουρω την βαιτσα που ο κυρ
    φωτηs τηs εβαλε στην κ@λοτρυπιδα
    τηs μια ψ@λη τρανη σαν γκλιτσα…
    -Σταγκο-σταγκο φραγκο φραγκο σου
    εκανε ο π@υτσοs στον κ@λο σου εμπαργκο;
    Το καυμενο πρωην Γιωργο Π-Μπατερακη
    παντα με π@υτσεs @ρχιδια και ψ@λεs
    το γιομιζε το δολιο του το κ@λαρακι
    Τον κ@λο του του τον ξεσκισανε οταν
    ηταν στον λα.γ.ο.σ γιατι υποστηριζε
    οτι δεν ηταν π@υστηs το λαμογιο η κουραδα
    ο καταδικασμενοs βαψωμαλλιαs Μιζαs-Νονοs…

  13. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΑΡΧΙ- ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ !

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ Α Π Ο Ζ Η Μ Ι Ω Σ Η ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ !

    ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Π Ο Ι Ο Ι ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ?

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΣΥ, ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Ε.Ο.Κ = Ε.Ε ?

    Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ Ε Ι Σ Α Γ Ε Ι ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ .

    Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΌΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Τ Ρ Ι Σ Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Α ΒΑΡΕΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΕΤΣΙ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ??

    ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ??

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ- ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ : " ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ " , ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ !

    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ- ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ !

    ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ :

    ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Α Υ Τ Ο Κ Ρ Α Τ Ο Ρ Ι Κ Ο Σ ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ!

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΜΩΫΣΗ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ !

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΜΑΓΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟ- ΦΥΛΗ ΣΟΥ ?

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΙΝΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙΟ-ΒΡΩΜΙΑΡΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ !

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ …

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.