ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 200 ΑΤΟΜΑ. Η ΝΔ ΤΩΝ OFFSHORE ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ!

Δεν είναι τυχαίο που οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκλεισαν το Βελλίδειο, όπως συνηθιζόταν. Δεν κατάφεραν να γεμίσουν ούτε το λόμπυ ενός ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί δεν τραβάει. Το παπατζιλίκι των δεκάδων χιλιάδων συμμετοχών στο δήθεν διαδικτυακό διάλογο για το συνέδριο δεν επιβεβαιώνεται πουθενά. Λένε νούμερα για να εντυπωσιάσουν το κόσμο. Είναι σαν τις δημοσκοπήσεις όλες μία μούφα. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ταβανιάσει στο 18% συμπεριλαμβάνοντας εκείνους που ψηφίζουν για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνους τους «πυροβολημένους» του μητρώου στελεχών που θέλουν να δουλέψουν για την οικογένεια Μητσοτάκη όπως λένε… ή να βρουν δουλειά στην ίδια οικογένεια…

Δύο εκατομμύρια ψηφοφόρων κάθονται σπίτι τους και χαζεύουν τα εκατομμύρια των offshore των πορφυρογέννητων αρπακτικών του νεοφιλελευθερισμού!

Ο κόσμος αδιαφορεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα των losers που οδηγούν τη ΝΔ στη συρρίκνωση. Τα ποσοστά του Μεϊμαράκη τα βλέπουν με τα κιάλια! Έριξαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να κάνουν τη ΝΔ τιτανοτεράστια και την έκαναν χειρότερα από Πολιτική Άνοιξη και ΛΑΟΣ σε ποιότητα και ποσοστά!

Ο κόσμος βλέπει τα ατελείωτα σκάνδαλα της «αγίας» οικογένειας ξανά στην επιφάνεια και έχει σιχαθεί, offshore, Κήρυκες Χανίων, αδήλωτα εισοδήματα λόγω της δήθεν διάστασης, Siemens, ξεδιάντροπη υποστήριξη μιντιαρχών, ο κατάλογος μακρύς.

Μέχρι τις εκλογές ο Τσίπρας θα μασάσει και θα φτύνει τον Μητσοτάκη, όπως λέει και ο Σαμαράς, αργά και σταθερά.

Έτσι όπως έχει γίνει η ΝΔ, ένα μαγαζί καιροσκόπων και τυχοδιωκτών, μετά τον Μητσοτάκη είναι κατάλληλη μόνο για τον Γεωργιάδη και τον Ζερβουδάκη.

Υ.Γ.1
Δες φωτογραφία Συνεδρίου. Κατάντια! Σαν κυβερνητική οργάνωση με μία Ελλάδα χρωματισμένη παρδαλά. Χωρίς λογότυπο! Κάθονται στα τραπεζάκια οι καρεκλοκένταυροι. Από τώρα… Αυτοί θα σε βγάλουν από το Μνημόνιο;

Θυμόμαστε τις εποχές του Κώστα Καραμανλή τότε που έπεφταν οι οροφές από το παλμό μέσα στο Βελλίδειο, τότε που ο φυσικός ηγέτης της Κεντροδεξιάς μιλούσε και έβγαιναν φλόγες. Θυμόμαστε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το 2015, όλοι όρθιοι με τις σημαίες του πυρσού στα χέρια περίμεναν να δουν την πατριωτική λαϊκή κεντροδεξιά στην κυβέρνηση και την Ελλάδα στα χέρια Ελλήνων, επιτέλους! Αλλά οι νταβατζήδες είχαν άλλη άποψη…

Υ.Γ.2
Αξίζει μία παράταξη να πληρώνει το τίμημα των «σκανδάλων» του ενός;
Μητσοτάκης: ο καλύτερος αντίπαλος του Τσίπρα!
Ποιος είπε ότι ο Τσίπρας ήθελε αντίπαλο τον Μεϊμαράκη;;;
Κλέβει εκκλησία ο Τσίπρας, τη δεύτερη τετραετία την έχει στο τσεπάκι!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

5 thoughts on “ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 200 ΑΤΟΜΑ. Η ΝΔ ΤΩΝ OFFSHORE ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ!

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΝΟΗΤΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ;

  2. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ..!

  3. ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ,ΟΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΟ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΔ ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΚΟΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ Η ΠΑΣΟΚΟΠΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΤΡΙΣ.ΝΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΦΩΦΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΡΥΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΣΠΥΡΑΚΗ,ΦΩΤΗΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ?

  4. ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ?ΜΗΛΙΟΥΝΙΑ.Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ?

  5. Μιζοτάκης «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος οικογενειακής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω»…

    Η αλλαγή της ταυτότητας και φυσιογνωμίας της ΝΔ είναι πλέον πολιτική πρώτης προτεραιότητας για τον Κυριάκο Μιζοτάκη και όχι τυχαία.

    Σκοπός πλέον είναι μία Νου-Δούλα μικρή αλλά ελεγχόμενη από στελέχη με κοινά νεοφιλελεύθερα στοιχεία και χωρίς κανένα ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο.

Comments are closed.