Ξεφτιλισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δουλευα σαν σκλαβος 20 χρονια και πηρα το 2008 ενα αυτοκινητο 2.000 κυβ ..που να τα βρω τα 660 ευρω για σημα τωρα…την καταρα μου κεραταδες

loading...

8 thoughts on “Ξεφτιλισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δουλευα σαν σκλαβος 20 χρονια και πηρα το 2008 ενα αυτοκινητο 2.000 κυβ ..που να τα βρω τα 660 ευρω για σημα τωρα…την καταρα μου κεραταδες

  1. Θα συμψωνήσω μαζί σου, αλλά γιατί σου φταίνε μόνο οι συριζαίοι και όχι οι προηγούμενοι; Ο Τσίπρας φταίει γιατί δεν έκανε όλα αυτά που υποσχόταν, αλλά τα 660. καθώς και το φόρο πολυτελείας, το παχύδερμο, ο Βενιζέλος, μαζί με το Σαμαράκο στα φόρτωσαν! Καταλαβαίνω τον πόνο σου και συμπάσχω, αλλά να είμαστε και δίκαιοι: Σκατά σε όλους!

  2. Ο ηλίθιος ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ δεν φταίει για το 660 ,αλλά για άλλα πολλά 660 που μας φόρτωσε

  3. ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΝΑ 500αρακι 2000 ΚΥΒΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ?

  4. ρε αρθογραφε το 2015 ηρθες στην Ελλαδα;

  5. Ι) Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 θα έχουν τις παρακάτω τιμές άναλογα με τα κυβικά και τα γραμμάρια εκπομπής αερίων:
    Από 1.929 κ.ε έως 2.357 κ.ε 660 ευρώ.
    Δεν είναι αθώος ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μωρ΄ αδελφάκι έχεις μνήμη χρυσόψαρου.

  6. Σκατα στα μουτρα μας ολων μαζι.
    Η αφελεια και ο παρτακισμος των τελευταίων 40 χρονων αποκαμαν την ζημια.
    Εάν δεν ξυπνήσουμε να αναλάβουμε ευθηνη, δεν πρόκειται να δουμε ασπρη μερα ποτε.
    Σταθήκαμε αναξιοι των παλαιων.

  7. EDULEVES 20 HRONIA SAN SKLAVOS KE SAN MALAKAS TUS TA EPISTREPSES!!!! TORA TI ZITAS? TA RESTA??? ALA GIA PESMAS TI TO ITHELES TO MIHANOKINITO KOSERVOKUTI????????? GIA NA DXIS OTI ISE TO IDIO OPOS TO SA EKATOMIRIA ERGAZOMENI SAN MALAKES OTI KERDIZUN TA EPISTREFUN STUS VIOMIHANUS!!!!!!!!!! OPOS I SKLAVI TON PALEOTERON HRONON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SKLAVOS GENITHIKES MALAKAS THA PSOFISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Εσύ, ο τελευταίος, ο 3,34…..έχεις επίπεδο βρε αδερφέ!
    Άσε που και η γνώση σου της ελληνικής γλώσσας είναι κι αυτή σε άλλο επίπεδο, σύμφωνα με αυτά που γράφεις!

Comments are closed.