Σωκράτης Φάμελλος – Άδωνις Γεωργιάδης ..δείτε 2 απο τους 300 γελοίους της βουλής να τσακώνονται σαν τις κατίνες !!! βιντεο

«Φωτιά» στο σκηνικό της Ολομέλειας όπου συζητείται για τρίτη ημέρα ο κρατικός προϋπολογισμός και χαρακτηρίζεται από αδιάφορους μονολόγους έβαλε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας μύδρους για τα παχυλά πόθεν έσχες των στελεχών της κυβέρνησης.

«Ο κ. Τσακαλώτος που κατά τα άλλα έχει κηρύξει πόλεμο στους φορολογικούς παραδείσους έχει επενδύσεις -όπως διαβάζω στο πόθεν έσχες του- σε Morgan Stanley και Black Rock που δουλειά τους είναι να διανέμουν τα κέρδη των αμοιβαίων κεφαλαίων μέσω φορολογικών παραδείσων. Τα κάνει αυτά και μετά σας φταίει ο Γεωργιάδης» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχίσει: «ο κ. Τσακαλώτος που πριν λίγα χρόνια φώναζε για τα μνημόνια από την πλατεία των αγανακτισμένων και δηλώνει κομμουνιστής, χθες καμάρωνε γιατί χτύπησε το καμπανάκι στην Wall Street. Είστε με όλους και με όλα. Δεν σας πιάνει κανείς πουθενά».
«Κατηγορείτε το μνημόνιο αλλά φέρνετε το σκληρότερο προϋπολογισμό» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης ενώ δείχνοντας προς την πτέρυγα της πλειοψηφίας είπε «να ποιοι είναι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε τη σφοδρή παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου που είπε «οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ επέτρεψαν στους δανειστές να κάνουν λάθη και εσείς το δεχθήκατε το εφαρμόσατε. Δεν παίζατε Μονόπολη αλλά με ανθρώπινες ζωές. Αποτύχατε! Δεν σεβαστήκατε την ζωή των πολιτών. Τώρα παίζετε θέατρο και κάνετε σεμινάριο πειθούς. Εμείς δεν είχαμε εμπειρία αλλά καθαρά χέρια» για να προσθέσει σε άλλο σημείο «εσείς στη ΝΔ διαλέξατε οι κόποι των Ελλήνων να πηγαίνουν σε offshore – τώρα με τη δική μας κυβέρνηση γύρισαν αυτά τα χρήματα. Από αυτά δόθηκε το μέρισμα».

Ο κ. Φάμελλος επέλεξε να κάνει και προσωπικές επιθέσεις υπογραμμίζοντας «ρίχνει ο κ. Γεωργιάδης λάσπη για τον κ. Τσακαλώτο που έχει καταθέσεις στο εξωτερικό. Αυτά τα δούλεψε και τα δήλωσε. Εσείς γιατί δεν έχετε πάρει ακόμα θέση για την offshore της συζύγου του κ. Μητσοτάκη που αποδείχτηκε από τα Paradise Papers και δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες;».

Λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «κ. Φάμελλε είδα το σθένος με το οποίο υπερασπιστήκατε τις καταθέσεις του Υπουργού Οικονομικών στην BLACKROCK και Goldman Sacks και το συνδέσατε με τις νόμιμες απολαβές μου για σεμινάρια ρητορείας που κάνω. Ο Υπουργός Οικονομικών πάει σε όλο τον πλανήτη να πείσει τους επενδυτές να φέρουν στην Ελλάδα τα λεφτά τους την ώρα που ο ίδιος τα δικά του τα έχει στο εξωτερικό».

«Τα δουλέψανε και τα δήλωσαν» ανταπάντησε ο κ. Φάμελλος και συνέχισε «Γιατί δεν έχει δηλωθεί η offshore εταιρεία κ. Μητσοτάκη και κυρίας Μαρέβα; Σ’ αυτό πάλι δεν πήρατε θέση γι’ αυτό σας θίγω προσωπικά κ. Γεωργιάδη».

Δείτε τα βίντεο

loading...

5 thoughts on “Σωκράτης Φάμελλος – Άδωνις Γεωργιάδης ..δείτε 2 απο τους 300 γελοίους της βουλής να τσακώνονται σαν τις κατίνες !!! βιντεο

  1. φιλαρακια ειναι, τιποτα δεν τους χωριζει, απο το ιδιο μαντρι ειναι, απλα κανουν σοου για τους μαλακς. 45 χρονια θεατρο παιζουν και κανανε την ελλαδα ζητουλα , ισλαμικο παραρτημα και κεντρο ανωμαλιας, δολοφονων και βιαστων. αυτο καταφεραν οι 300 της βουλης 44 χρονια μεταπολιτευσης. απο χουντα σε χουνταρα.

  2. απο τον πατο δεν γυριζεις πισω ρε αθεο χουφταλο

  3. Κάνει σεμινάρια ρητορείας ο άδωνις; Ρε το θηρίο…Και που βρίσκει τότε καιρό να κάνει και σεμινάρια μαλακίας;

Comments are closed.