ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΕΤΗ Η ΟΜΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η βασική αιτία της παρακμης της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν το εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Το εωσφορικο δωδεκαθεο μεταξυ αλλων εχει ως πιο βασικο τελετουργικο του τις ανθρωποθυσιες και την σεξουαλικη διαφθορα.

Επισης υπαρχε και ο θεσμος της δουλειας.

 Ο εωσφορικος θεσμος της δουλειας υπηρξε ανασταλτικος παραγοντας δια την παραπέρα εξέλιξη της ρωμαικης οικονομίας, για την ανάπτυξη και την εξελιξη νέων παραγωγικών μοναδων, διοτι καθώς οδήγησε στην εξαθλίωση τα λαικα στρώματα (μικροαγρότες, μικροβιοτέχνες, τεχνίτες, χειροτέχνες κ.λ.π.). 


Η κρίση, όμως, δεν ήταν μόνον οικονομική αλλα πανω απο ολα ηταν ηθικη και πνευματικη. 

Οταν υπαρχει ισχυρη πνευματικη, ηθικη κριση τοτε συνεπεια αυτων των δυο ειναι η πολιτικη, στρατιωτικη και κοινωνικη καταπτωση.

 Η πτωση τη ρωμαικης αυτοκρατορίας ήταν πλέον και μαθηματικα αναπόφευκτη. 

Αρκετοι απλοι ρωμαιοι πολιτες είχαν μείνει πλέον άνεργοι, ενω ηταν υποταγμένοι, και το μόνο το οποιο  ζητούσαν ήταν «άρτος και θεάματα» ενω μερικες φορες ζητουσαν απο τους ρωμαιους κυβερνοντες να τους δώσουν λιγα χρηματα παραπανω για την εργασια τους.

Η τοκογλυφία είχε γίνει κοινωνική μάστιγα, και οι φόροι, η δεκάτη, τα χαράτσια γονάτιζαν όσους ακόμη είχαν δουλειά, στέλνοντας νέους ανέργους στην ήδη υπάρχουσα στρατιά ανέργων ή ακόμη χειρότερα οδηγώντας τους δανειολήπτες που αδυνατούσαν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, στο καθεστώς της δουλείας. 


Η απόγνωση του απλου λαου εξαιτιας της πεινας και της βαριας φορολογιας τους οδήγησε αρκετές φορές σε στασιαστικά κινήματα. 


Τα κινήματα, όμως, αυτά δεν είχαν στόχο την ανατροπή του καθεστώτος των ρωμαιων αξιωματουχων, αλλά ειχε στοχο να τους δώσουν κάτι παραπάνω ως μισθο.


 Εξαιτιας της ελειψεως παιδειας και ηθικων αρχων, ενω πανω απο ολα διοτι δεν γνωριζαν τον αληθινο Θεο για αυτο και είχε σχηματιστεί μία ψυχολογία συμβιβασμού με την ρωμαιους αρχοντες. 




Η οριστικη πτωση της ρωμαικης αυτοκρατορίας είχε ήδη αρχίσει και δεν υπηρχε κατι το οποιο θα την σταματουσε.

Η διοικητική παραλυσία, η σεξουαλικη και η κοινωνική διαφθορά, σε συνδυασμο με τον ηθικο ξεπεσμο δεν ειχαν το προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. 


Η ηθική κατάπτωση έφερε την απελπισία τον φοβο και την απογνωση. 

Ολοι οι ανθρωποι και οι λαοι οι οποιοι ειναι αποκομενοι απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και τον Ιησου Χριστο ειναι τελειως αδυνατον να επιβιωσουν.

Παντοτε οι λαοι αυτοι παρουσιαζουν, κακια, δουλικοτητα,  
ενω παραμενουν αδρανεις σε ολα τα φοβερα εθνικα και κοινωνικα δεινα.


 Η ηθική κατρακύλα ήταν πλέον παρα πολυ ισχυρη στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, στην αριστοκρατία της ρωμαϊκής κοινωνίας, οπως ηταν στα μεσαια και στα κατωτερα. 

Αρχηγοι στην ηθικη και σεξουαλικη διαφθορα ηταν ολοι οι αρχαιοι ρωμαιοι αξιωματουχοι.

Την ιδια στιγμη που αναγεννιοταν ο Ελληνισμος ο χρονος

Ο χρονος πλεον μετρουσε αντιστροφα για την καποτε πανίσχυρη ρωμαικη αυτοκρατορία.



Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.
Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.

Αυτο διοτι το Ελληνικο εθνος ειχε καταστρεψει το Φοινικικοδωδεκαθεο.

Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.


Ο αγιος ηταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.


 Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος ο μεγαλος πολιτικος ο Φλαβιος Βαλεριος διεγνωσε αριστα,ολα τα θεικα σημαδια, που του εστειλε ο Θεος, αν και πρωην σατανιστης , ηταν τεραστιο μυαλο, δεν ηταν μέθυσος, ενω δεν πηγαινε για σεξ με την αδερφη του, με την μητερα του στα πλαισια “θρησκευτικης” λατρειας του Εωσφορου, οπως εκαναν ο Καλιγούλας, Καρακαλλας, Κομμοδος, Νερων, κλπ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ 
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ 
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ 
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. 

Ο Αγιος Κωνσταντινος καταλαβε οτι ακομη και η ανερχομενη χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο της και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο ιερο Ελληνικο πολιτισμο. 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση νσ μεταφερει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.


Ο αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.

Γνωριζε πολυ καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Αγιος Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους οτι παραχωρει την διοικηση του κρατους,δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.

Οι Εχθροι του Χριστου, οι εχθροι της Ελλαδος, δεν μπορουν να συγχωρεσουν τον Αγιο Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο.


Αυτό διοτι από εωσφοριστης εγινε Χριστιανος και μεγας εθνικος ευεργέτης
των Ελλήνων.

 Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).


Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.

Οι Ελληνες δεχομενοι πλεον τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.

Αντιθετος η ρωμαικη αυτοκρατοριια, με την σειρα της σαπιζε πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα , στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο , και τον παγανισμο. 




Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, ο Ελληνισμος, οι Ελληνες αναστηθηκαν πνευματικα ,ηθικα μεσω του χριστιανισμου, της ηθικης ζωης, και των χρηστων ηθων. 



Το κομβικο σημειο για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 




Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, και να μην εχει το τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος. 




Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα (ανωμαλια), η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη.

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.


 Οι Αρχαιοι Ελληνες, και oi αρχαιοι ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.



Ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντισνος εδωσε 880 χρονια παραταση ζωης στην Ρωμαικη αυτοκρατορια με μια απιστευτη πολιτικη ενεργεια.

Εξαιτιας της απαφασεως του αγιου , συμβαινει ένα απιστευτο γεγονος, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα. 





Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 




Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους.


 Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 


Ειναι τιτλοι πολιτικης-στρατιωτικης και παγκοσμιας εξουσιας.



Το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια , δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της
αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των υπολοιπων σε πνευματικο και πολιτιστικο επιπεδο επρεπε να τιμησουμε τους δυο κληροδοτες.αγιους οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.
Οι προγονοι μας γνωριζαν καλα ότι μια τοσο μεγαλη εθνικη ευεργεσια   δεν θα γινοταν ποτε ξανα, για αυτό μεταξυ αλλων προτομησαν προς τιμην του μεγα Εθνικου ευεργετου να συνεχισει το κρατος να ονομαζεται ρωμαικο, 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ.


Σε επιστολή του προς τον νεοταξιτη παπα, αναφερει μεταξυ αλλων ο Ελληνας βασιλιας, Ιωαννης δουκας Βατατζής, ότι προς τιμην του δωρητη της αυτοκρατοριας προς τους Ελληνες, του Αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, συνεχισαν να ονομαζουν οι Ελληνες το κρατος τους Ρωμαικο, και τους βασιλιαδες τους Ρωμαιους αυτοκρατορες, ενω στο γεννος είναι Ελληνες. 



Εντουτοις, μονον εμεις εχουμε το δικαιωμα να αποκαλούμαστε Ρωμαιοι αυτοκρατορες εγραψε μεταξυ αλλων ο Βατατζής στον παπα Γρηγοριο. 


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα.



 Διοτι το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια , δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους. 


Σε περιπτωση που οι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα εδάφη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Δεν απαγορευουταν λοιπον το ονομα Ελληνας, αυτό είναι ένα ακομη ανυποστατο ψεμα των δωδεκαθειστων. 


Σε καποιες περιοχες μονον. οπου υπηρχαν νεοταξιτες εωσφοριστες αλλοδαποι επισκοποι, αυτοι δημιουργουσαν εσκεμενα ακροτητες.


Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ 
ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
Συμφωνα με τους αγιους, οι γονεις που δεν φροντιζουν για τη μορφωση των παιδιων τους, με βαση τον πλατωνα θεωρουνται δολοφονοι και ανθελληνες.


Γιατί η μόρφωση είναι εκείνη που θα καλλιεργήσει την ψυχή και κατ επεκτασιν την ηθικη ενος παιδιου.


Βέβαια, μας διδαξαν ότι όπως κάθε τι χρησιμο και δημιουργικο στην ζωη χρειαζεται κοπο για να αποκτηθει. Όμως οσο δύσκολα και αν είναι, αξίζει να κατακτησουμε το πιο υψηλο επιπεδο της αρχαιας Ελληνικης παιδειας. 


Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε ολοκληρωμένοι Ελληνες.


Οι αγιοι θεολογοι-φιλοσοφοι μας προτρεπουν να στολίσουμε τις ψυχές των παιδιών με τον τις διδαχες του Κυριου Ιησου Χριστου και του Πλατωνα, ωστε να επιβιώσουμε στο περασμα των αιωνων ως Ελληνικο εθνος. 


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ


Οι αγιοι Ιεραρχες μας διδαξαν ότι μεσα από την αρχαια Ελληνικη παιδεια  και τον χριστιανισμο θα αποκτησουμε τον σωστο Ελληνικο χαρακτήρα. Όλα αυτά τα οποια διδασκαν πρωτα τα ειχαν κανει πραξη όπως ολοι οι μεγαλοι αρχαιοι προγονοι.


Οι φωστηρες της τρισηλιου θεοτητος ειχαν τεραστιο ηθος,  ειλικρινεια, και ψυχικό πλουτο, ενω παραλληλα ειχαν πολυ μεγαλη αγαπη για ολους τους ανθρωπους. 


Η κάθε τους διδασκαλια αποτελει είναι και μια λύση σε κάποιο πρόβλημα της ζωής, της Ορθοδοξιας και  του Ελληνικου εθνους.


Ο άνθρωπος αποτελείται από δύο στοιχεία, το πνεύμα και το σώμα.


 Αυτά τα δυο πολύτιμα δώρα του θεού πρέπει να τύχουν ειδικής μεταχείρισης από τον καθένα μας. 

Όπως οι μελισσες διαλεγουν το νεκταρ από τα λουλούδια, το ιδιο και οι σωστοι Ελληνες θα πρεπει να διαβαζουν μονο Πλατωνα και αγια γραφη, ώστε να εχουν το μεγιστο οφελος. 



Παντα από ότι διαβαζεται να κρατατε μονον τα χρήσιμα, αυτά τα οποια σε κανουν καλυτερο ανθρωπο.


Οι αγιοι αυτοι μεσα από τον σωστο τροπο ζωης και της Ελληνοχριστιανικης παιδειας, μας εδειξαν την μεγαλη ανθρωπιά, την ειλικρίνεια και την ευθύτητα του χαρακτήρα τους και την 
τεραστια αγαπη -αφοσιωση τους στον Χριστο, τον Πλατωνα και τους αδυναμους συνανθρώπους.


Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια-πολιτισμος είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετες. 

Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.


Οι αγιοι ιεραρχες ειχαν πολύ μεγαλη προσήλωση στο δίκαιο, την παιδεια και την αλήθεια. 

Θεωρουσαν  την φιλαργυρία και την πλεονεξία φοβερές αμαρτίες που φθείρουν την ψυχή και το πνευμα.


Σύμφωνα με τις απόψεις των Aγιων τα μεγιστα ηθικα αξιωματα, δεν είναι τα πλούτη, οι σεξουαλικες ανωμαλίες,οι ασκοπεςδιασκεδάσεις, τα ιπποδρόμια και τα θέατρα, αλλά μονον ο συνεχής αγώνας για την πνευματική ανάπτυξη και την ψυχική τελείωση των Ελλήνων μεσα από τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.


Οι αγιοι ιεραρχες διδαξαν, με βαση το ιερο αξιώμα του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων ότι αξιος τιμης σε μια πολη είναι οποιος δεν αδικει. Όμως όλα τα αξιωματα και τις τιμες μιας πολεως της αξιζουν οσοι σταματουν της αδικιες. 


Για αυτό με την σειρα τους οι αγιοι Ιεραρχες ανεφεραν ότι ολοι οι γνήσιοι Ελληνες πρέπει να πολεμάμε για την αλήθεια και το δίκαιο, να ειμαστε προσηλωμενοι στους στόχους μας, να έχουμε το αίσθημα του καθήκοντος, της ευθύνης και της φιλοπατρίας. 

Όλα τα  προαναφερομενα μας τα  διδαξαν ωστε μεσα αρχαια Ελληνικη παιδεία, και να προσπαθούμε για την πνευματική-ψυχική μας εξελιξη.


Ακομη ζητησαν-διδαξαν να αγαπάμε ολους τους συνανθρώπους μας, να είμαστε παντατοτε φιλάνθρωποι και να βοηθούμε αυτούς που έχουν ανάγκη, αυτούς που δεν έχουν φαγητό να φάνε και ρούχα να ντυθούν.


Χαρακτηριστικα αναφερουν ότι εκείνοι που αφαιρουν τα ρούχα από κάποιον και τον αφήνουν γυμνό είναι απατεωνες. 


Το ψωμί που κρατάμε ανήκει στον πεινασμένο. Τα ρούχα που φυλάμε ανήκουν στους αδικημενους φτωχούς. 


Τα πολλά παπούτσια που έχουμε ανήκουν στους ξυπόλητους. Τα παραπανισια χρήματα δεν είναι δικά μας, αλλα ανήκουν σε ολους οσους τα έχουν ανάγκη.

Όταν ενας και μόνο άνθρωπος εχει πιστη στην καρδιά και διαθετει
αρχαια Ελληνικη παιδεια μπορεί να διορθώσει μια ολόκληρη πόλη.
Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, ηταν ξενοφερτο με βαση τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους,σοφιστες, ποιητες, ρητορες κλπ και φυσικα δεν  ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, διοτι ηταν αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου οπωςς διδαξαν οι αρχαιοι Ελληνες πανεπιστημονες.


Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων.
 Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου.


Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι. 
Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.


Ο εκχριστιανισμός της Πλατωνικης διδασκαλιας από τους αγιους ιεραρχες είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο.


Από την ημερα που ηρθε ο Χριστος, μεχτρι σημερα, σε κανενα άλλο εθνος δεν είχε τοσο μεγαλη αποδοχη ο Χριστιανισμός,παρα μονον στον Ελληνικό λαό. Αυτό φυσικα εξαγριωνε ακομη περισσοτερο τους φανατικούς Εβραίους εωσφοριστες του δωδεκαθεου.




Το Ελληνικο εθνος στο περασμα των αιωνων ανεδειξε τους μεγαλύτερους αγιους, Πατέρες και Διδασκάλους.
 Αναμεσα στους κορυφαιους είναι και οι αγιοι ιεραρχες.




Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.




Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.




Ο εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει 
εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 
Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 
Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστ.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).






Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια, για αυτό διαμαρτύρονται εντονα προς τον εωσφοριστη Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες-δαιμονικες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


loading...

18 thoughts on “ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙ 1500 ΕΤΗ Η ΟΜΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
    ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
    ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ
    ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ
    ΒΥΖΑΝΤΙΟ.

    ΔΙΚΑΙΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ.

  2. Bre κοίτα να πας σε κανέναν ψυχίατρο Γιαννόπουλε παιδί μου.

  3. ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 12ΘΕΑ
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ
    ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΗΡΕ
    ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΚΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ,
    ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΡΘΡΟ 120,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ
    ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.

  4. ΠΑΛΙ ΒΑΘΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ
    ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

    ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

  5. Δηλαδή όποιος λέει σωστά και αληθή πράγματα, πρέπει να πηγαίνει στον ψυχίατρο;

  6. Το Χριστιανικό Βυζάντιο α ν έ σ τ η σ ε και
    δ ι έ δ ω σ ε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό που παρήκμασε και υποδουλώθηκε το 146 π.Χ. στους Ρωμαίους.
    Εάν δεν συμφωνείς, πες μας ποιος α ν έ σ τ η σ ε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Εδώ σε θέλω μάστορα ! ! !
    Περιμένω.

  7. Η χριστιανική θεολογία έρχεται σε αγεφύρωτη αντίθεση προς κάθε αρχή, ση- μείο, επιτυχία, έκφανση, δραστηριότητα, επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και επί- τευγμα του Ελληνικού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
    Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
    Την ελευθερία με την πολιτική.
    Το κάλλος με την αισθητική.
    Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
    Η δεύτερη στη δημοκρατία.
    Η τρίτη στην τέχνη.
    Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!

    Η δε χριστιανική θεώρηση της ζωής
    Πρόκειται για θεολογία και δογματική: Ανοησίας, αντιφάσεως, τρέλας, σχιζο- φρένιας, ακαταστασίας, λάθους, ψεύδους, στρεψοδικίας, αοριστίας, υπεκφυ- γής, γενικολογίας, συγκαλύψεως, παραλογισμού, θηριωδίας, φόβου, εκφοβισ- μού, καταναγκασμού, πολλών κακών, απαξίας της εδώ ζωής και του κόσμου, καταστροφής, εσχατολογίας, αποκαλύψεως, θαυματοποιίας, αιωνίου τιμωρίας ή ανταμοιβής, μισαλλοδοξίας, αντιγνώσεως, αντιεπιστήμης, αντισοφίας, αντι- φιλοσοφίας, πένθους, εναντίον κάθε χαράς της εδώ ζωής. Αλλού άλλα είναι θέσεις και αλλού τα ίδια αντιθέσεις! Αλλού άλλα επιτρέπονται και αλλού τα ίδια απαγορεύονται! Άκρη δεν βρίσκεις! Παντού αλλοπρόσαλλη, στρεψόδικη, κλπ.

  8. ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ
    ΕΒΡΑΙΩΝ 12ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
    ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ Ο
    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ 12 ΒΟΔΙΑ,
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ.

  9. Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνω εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.
    Όλα τα εγκλήματά του είναι πάρα πολλά για να τεθούν σε καταλόγους. Η βαρβαρότητά των ήταν μάλλον πρωτοφανής και άκρως ανατριχιαστική. Για ατιμίες, πολέμους, φόνους, δολοφονίες, φρικαλεότητές, αυθαιρεσίες, απάτες, κ.λπ., του ιδίου και της μάνας του Ελένης

  10. Από την αυγή του, το Βυζάντιο, νομοθετικά, υιοθέτησε την καθεστηκυία τάξη της προχριστιανικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, παραχωρώντας στους επισκόπους της νέας θρησκείας δικαστικές εξουσίες που οι τελευταίοι εκμεταλλεύτηκαν για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Διαιωνίζοντας τα βίαια θεάματα του ιπποδρόμου, το Βυζάντιο εντάσσει τους ακρωτηριασμούς, τις εκτυφλώσεις και τον αγωνιώδη θάνατο (3) στην ποινική της νομοθεσία.
    Η εικόνα στο Βυζάντιο με τους ακρωτηριασμούς θα πάρει μεγάλη έκταση τον επόμενο αιώνα που ο Ιουστινιανός θα αναγκαστεί με νόμο (4) να προτρέψει «μίαν μόνον χείρα τέμνεσθαι» προκειμένου να αποτρέψει την αποτρόπαιη εικόνα των αναπήρων και το οικονομικό κόστος που, τέτοιες αναπηρίες, επέφεραν στο κράτος!
    Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρεθεί κανείς με κατηγορία που επέσυρε τον ακρωτηριασμό. Λίγο κλέψιμο στο ζύγι ή στη γη, οργώνοντας μια πιθαμή από το χωράφι του διπλανού ή κλέβοντας λίγα σταφύλια από το ξένο αμπέλι, κινδύνευε κανείς να χάσει το χέρι του. Πίσω από την καταδίκη της αλητείας βρισκόταν ο ακρωτηριασμός και των δύο ποδιών. Πίσω από την προδοσία, ο εκτυφλωτισμός και από τη βρισιά η γλωσσοτομία από το φάρυγγα. Πίσω από τη μοιχεία και παιδεραστία ο ευνουχισμός, η φύτευση μυτερών καλαμιών στην ουρήθρα και άλλα επώδυνα μαρτύρια, ταυτοπάθειας (5) που πολλές φορές ήταν θανατηφόρα όπως η καυλοκοπία και το παλούκωμα. (6)
    Περπατούσε κανείς στους δρόμους του Βυζαντίου και έβλεπε παντού το ίδιο θέαμα. Ανάπηρους με κομμένα χέρια και πόδια, τυφλούς να αιμορραγούν απ’ τις κόγχες των ανύπαρκτων ματιών τους. Ανθρώπους τέρατα, χωρίς γλώσσα, μύτη και αφτιά, κλαδεμένους σαν δέντρα και μαζεμένους από τρόμο και πανικό.

  11. Από τη ρινότμηση, σαν τη συνηθέστερη καταδικαστική ποινή του Βυζαντίου δεν απέφυγαν ούτε αυτοκράτορες. Με αφορμή τον Ιουστινιανό Β΄ το Ρινότμητο, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μια παρένθεση.
    Ο επονομαζόμενος Ιουστινιανός Β΄ ο Ρινότμητος (688-695) στιγματίστηκε από το λαό της Κωνσταντινούπολης που εξεγέρθηκε από τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Καλλίνικο (7) και τον πατρίκιο Λεόντιο που πήρε βίαια και ύπουλα το θρόνο. Παρά τη βαθιά πίστη του Ιουστινιανού στο χριστιανισμό και την Εκκλησία, (8) η τελευταία με μίσος τον καταδίωξε όταν ο αυτοκράτορας θέλησε να προστατέψει τη μικρή αγροτική ιδιοκτησία των πολιτών σε βάρος των οικονομικά ισχυρών γαιοκτημόνων που έθιγε παράλληλα και την περιουσία της Εκκλησίας. Με αφετηρία την Αγία Σοφία και πατριαρχικό σύνθημα «Αυτή η ημέρα ην εποίησεν ο κύριος», ο λαός της Κωνσταντινούπολης υπέβαλλε στον Ιουστινιανό την ταπεινωτική για αυτοκράτορα ποινή, κόβοντας τη μύτη του. Τους συνεργάτες του, Στέφανο και Θεοδόσιο, αφού τους έσυραν μέχρι το χάλκινο ομοίωμα βοδιού στην ομώνυμη πλατεία, τους έψησαν ζωντανούς, βάζοντας φωτιά κάτω απ’ το μνημείο, στο οποίο κρύφτηκαν για να σωθούν. Ο Λεόντιος δεν έμεινε πολλά χρόνια στην εξουσία. Οι ταραγμένοι εκείνοι καιροί ήταν δύσκολοι για τους αυτοκράτορες, ενόψει εσωτερικών ταραχών, από τις διαμάχες ορθόδοξων-μονοφυσιτών και εξωτερικά, από την εμφάνιση μιας νέας δύναμης, της αραβικής, που έμπαινε κυρίαρχα στη σκακιέρα της Μεσογείου. Ο Λεόντιος ανατράπηκε από τον Τιβέριο Β΄ (698-705) ο οποίος του έκοψε τη μύτη και τον φυλάκισε σε φρούριο.

  12. Ο Άγιος Θεοδόσιος ο βασιλεύς ο Μέγας (εορτάζει για την Εκκλησία στις 17 Ιανουαρίου).
    "Ήταν φανατικός χριστιανός, βυζαντινός αυτοκράτορας, ισπανικής καταγωγής. Βαφτίστηκε το 380 στη Θεσσαλονίκη από τον επίσκοπο Αχόλιο. Αναμείχθηκε ενεργά στα διάφορα εκκλησιαστικά ζητήματα. Κάλεσε τη Β' Οικουμενική Σύνοδο στην Κωνσταντινούπολη, καταδίωξε τους ειδωλολάτρες και τους αιρετικούς, δήμευσε τις περιουσίες τους, σταμάτησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και ως επίσημη θρησκεία επέβαλε το χριστιανισμό. Το 390 στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης σφάχτηκαν με διαταγή του 7.000 άνθρωποι (κατ' άλλους 15.000), ανεξάρτητα από την ηλικία τους, γιατί μερικές μέρες πριν είχαν στασιάσει κι είχαν σκοτώσει τον Γότθο στρατιωτικό διοικητή της Θεσσαλονίκης, Βουθέριχο. Γι' αυτή τη θηριωδία, ο επίσκοπος Μεδιολάνων Αμβρόσιος "τιμώρησε" το Θεοδόσιο με με την "οδυνηρή" απαγόρευση να πάει στη Θεία Ευχαριστία για λίγους μήνες!".

  13. Ο Μέγας Κωνσταντίνος) τα ιερά και πάντας τους ναούς των Ελλήνων κατέστρεψε…

    […] Τους δε ναούς των Ελλήνων, πάντας κατέστρεψε έως εδάφους ο αυτός Θεοδόσιος βασιλεύς… Πολλά δε ιερά (των Ελλήνων) εποιήσεν (χριστιανικές) εκκλησίας και ηυξήθην τα των χριστιανών πλέον επί της βασιλείας αυτού… Τον δε ναό της Αρτέμιδος εποίησεν ταβλοπαρόχιον τοις κιττίζουσιν…τον δεν της Αφροδίτης ναόν εποίησεν καρουχαρείον του επάρχου των πραιτωρίων, κτίσας πέριξ οσπήτια και κελεύσας δωρεάν μένειν εν αυτοίς τα πάνυ πενιχράς πόρνας…

  14. Διαβαστε οσοι ενδιαφερεστε τις αποκρουστικες καταφορες κατα των Ελληνων του ιερωμενου Μιχαηλ Καμενιατη στο χρονικο της αιχμαλωσιας του το 904 μχ απο τους Σαρακηνους που εξανδραποδησαν την Θεσσαλονικη.Ειναι χαρακτηριστικο πως εβλεπε ενας Βυζαντινος κληρικος τον Ελληνισμο.Τι μιαρους τι ανοητους και τι μωρους προσονομαζε τους Ελληνες Φιλοσοφους!!!Γεματη ειναι η ιστοριογραφια απο τα εγκληματα των Χριστιανων κατα των Ελληνων.Αν και τα περισσοτερα ντοκουμεντα και μαρτυριες καηκαν στην πυρα απο τους αφιονισμενους ρασσοφορους παλι εμειναν πολλα τα τεκμηρια της θηριωδιας τους!!……..Ειναι ματαιοπονια βεβαια να διαλεγεται καποιος με φανατικους θρησκευομενους ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.Χαριν ομως της ενοτητας του εθνους τους λεω οτι πρεπει να ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ εναντι της Ελλαδος.Ειδικα τωρα που η χωρα σιγα σιγα αφυπνιζεται! Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.Επισης η ανεξιθρησκεια που δοθηκε στους Χριστιανους στο Μεδιολανο το 313 μχ να μην ειναι προσχηματικη γιαυτους.Το λεω αυτο γιατι δυστυχως εκει εχουν γυρισει.Να μην εχουν φοβικα συνδρομα!!Αυτα που θα κερδισουν με την ανοχη την συνυπαρξη την δημοκρατια και την συνεργασια με τους υπολοιπους Ελληνες θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα προνομια που με μανια υπερασπιζονται!Γιατι περι αυτου προκειται.Μολις ενοιωσαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να μειωθει η επιρροη τους στην πολιτικη,οικονομικη και πνευματικη ζωη ξαναγυρισαν στο σκοτεινο Βυζαντιο και στα επιχειρηματα εκεινης της μακρυνης εποχης.

  15. ΣΩΣΤΟΣ Ο 9:09,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ" ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  16. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΟΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

Comments are closed.