ΓΕΕΘΑ: 14.269 μερίδες φαγητού από τις ΕΔ για τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα


Στους  22.269 ανέρχεται  ο αριθμός των αλλοδαπών που διαμένουν στα 30 συνολικά ΚΕΠΑ των ΕΔ. Συνολικά οι ΕΔ παρείχαν στους αλλοδαπούς  14.269 μερίδες φαγητού από τις οποίες 1.356 μερίδες διανέμονται σε ΚΕΠΑ οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους.


Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών, διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ......ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.....ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ Ο Λ Α ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ......ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΑΣΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.......500 ΕΥΡΩ......ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ.....ΚΡΑΤΟΣ......ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ......ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;.......ΥΓΕΙΑ......ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ Ο Λ Α ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΤΑ....ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ........ΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗ ΤΡΑΒΑΣ........ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΓΚΟΥΒΕΡΝΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΤΙ ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΤΕΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ 65 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ''ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΟΥΣ'' ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΑ ΕΚΑΥΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ 1000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ 170 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 64 ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε μένα, μπάρμπα, γιατί δεν δίνεις καμιά μερίδα;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή