Viral η… Νάξος σε ταινία Bollywood

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, έφτασαν στη Νάξο τον περασμένο Οκτώβριο οι πρωταγωνιστές και 75 επαγγελματίες χορευτές από την Ινδία

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο, βίντεο από μουσικοχορευτική σκηνή ταινίας – υπερπαραγωγής Bollywood, που γυρίστηκε πρόσφατα στη Νάξο. Οι προβολές στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατ.  και αυξάνονται συνεχώς, προβάλλοντας τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για την ταινία πολεμικής δράσης «Tiger Zinda Hai», με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς σταρ της Ινδίας Salman Khan και η Katrina Kaif, τελευταία παραγωγή της Jash Raj Films που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στη χώρα.

Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, πραγματοποιήθηκαν μόνο τα γυρίσματα της συγκεκριμένης μουσικοχορευτικής σκηνής, διάρκειας τριών λεπτών.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, έφτασαν στη Νάξο τον περασμένο Οκτώβριο οι πρωταγωνιστές και 75 επαγγελματίες χορευτές από την Ινδία κ.α. καθώς και δεκάδες τεχνικοί και υπεύθυνοι της παραγωγής. Τα γυρίσματα έγιναν στο ναό του Απόλλωνα, αφού εξασφαλίστηκαν οι αναγκαίες άδειες, και στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Νάξου.

Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία της απαγωγής και αιχμαλωσίας 46 Ινδών νοσοκόμων το 2014, από άνδρες του ISIL στο Ιράκ. Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 22/12/2017 στο Νέο Δελχί.

Το τρέιλερ της ταινίας έχει ήδη ξεπεράσει τις 43 εκατ. προβολές.

loading...