ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ THN EΛΛAΔA ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. 
 
Γράφει ο Υποστράτηγος ε. α. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
 Μετά την πρόσφατη τραγωδία το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Για το λαό υπάρχει υπεύθυνος που πρέπει επί τέλους να λογοδοτήσει. Πρόκειται για το ανίκανο κλεπτοκρατικό πολιτικό μας σύστημα που μας έχει χρεοκοπήσει.
 Είναι τόσο επικίνδυνο που βάλθηκε  να μας εξαφανίσει από το πρόσωπο τής γης. 
 Υπεύθυνοι τής  πρόσφατης  τραγωδίας είναι όλοι οι μεταπολεμικοί υπουργοί ΥΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών, οι δήμαρχοι τής κατεστραμμένης περιοχής και όχι μόνον αυτής αλλά και όλης τής επικράτειας επειδή αμέλησαν, όταν έρρεε ο πακτωλός τών κονδυλίων τής Ε. Ε και τών  δανείων να εκτελέσουν τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα, στην ύπαιθρο και αλλού. Τότε τα έτρωγαν.
 Το εγκληματικό πολιτικό μας σύστημα έχει νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα (όπως πρόσφατος νόμος) ακόμη και αυτά που βρίσκονται εντός μπαζωμένων ρευμάτων και χειμάρρων.  Πολλά και ατιμώρητα εγκλήματα   διαπράττονται  στη  χώρα και κανένας δεν είναι ποινικά υπεύθυνος παρά μόνον φέρουν… “πολιτική ευθύνη”.  
Η ατιμωρησία έχει αποθρασύνει τους εγκληματίες. Έτσι, κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τις πυρκαγιές. Φταίνε μονάχα οι εμπρηστές και ο άνεμος. Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για την πανωλεθρία στις εθνικές οδούς. Φταίει η ταχύτητα. 
Κανένας πολιτικός δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο τής νεολαίας μας εξ αιτίας τών ναρκωτικών και την διάδοση των.  Φταίνε οι έμποροι τών ναρκωτικών, οι Τούρκοι και οι Αλβανοί  Όμως τους χαρίζουν την ποινή και τους βγάζουν από την φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

3 thoughts on “ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ THN EΛΛAΔA ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

  1. ANTIΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ??

    να δουμε πότε θα το καταλαβουμε ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΨΣΙΛΟΓΩΝ.
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΤΑΝΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
    ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΝΗΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΘΞΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ????

  2. ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο Μητρ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

    Αφόρισε για μια ακόμη φορά τον οικουμενισμό, εκκλησιαστικό και πολιτικό ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ !!!!!

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/11/blog-post_16.html

  3. Ελεύθεροι σκοπευτές πιάστε δουλειά επιτέλους τί κάνει ό σύλλογος εφέδρων Καταδρομών μέ παρελάσεις καί καταθέσεις στεφάνων δέν σώζεται ή πατρίδα θά πρέπει νά στοχοποιηθούν καί δικαστικοί λειτουργοί εξίσου ίσως καί παραπάνω υπεύθυνοι γιά προδοσία μέ τούς προδότες πολιτικούς

Comments are closed.