Ετοιμάζεται ελληνοτουρκικό «Survivor»

Το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης θα βγάλουν στις αρχές του καινούργιου χρόνου στον ΣΚΑΪ αλλά η τούρκικη εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει αρκετές αλλαγές και που ίσως ορισμένες να δημιουργήσουν και αντιδράσεις! Ωστόσο είναι σίγουρο ότι στο κανάλι του Φαλήρου θα
ακολουθήσουν πιστά καθώς έχουν πολλές… υποχρεώσεις στην «Acun Medya» οπότε δεν θα μπορούν να κάνουν πίσω…!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε αρχικά να δίνει στον ΣΚΑΪ τέσσερα επεισόδια τη βδομάδα ώστε το «Survivor» να μείνει στον αέρα περισσότερο διάστημα. Έτσι λοιπόν τους πρώτους μήνες το ριάλιτι θα προβάλλεται τέσσερις ημέρες ενώ στη συνέχεια θα είναι πέντε φορές τη βδομάδα στον αέρα.

Η μεγάλη αλλαγή όμως είναι στα σχέδια που έχουν κάνει στην τούρκικη εταιρεία και επιθυμία τους είναι να δημιουργήσουν ένα ελληνοτουρκικό «Survivor». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η αρχική πρόθεσή τους ήταν στις ομάδες να συμμετέχουν και τούρκοι παίκτες, αλλά αυτό πιστεύουν ότι θα δημιουργήσει αντιδράσεις οπότε φαίνεται να εξετάζουν το «Plan B» και με το οποίο οι ελληνικές ομάδες θα βρεθούν απέναντι από τις τούρκικες που την ίδια περίοδο θα συμμετέχουν στο «Survivor» που θα γυρίζεται για τη γειτονική μας χώρα.

Αυτό είχε συμβεί και στον πρώτο κύκλο μόνο που επιθυμία της εταιρείας παραγωγής είναι τώρα να υπάρχουν περισσότερες μάχες μεταξύ των δύο ομάδων. Βέβαια ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει το αρχικό τους σχέδιο οπότε δεν αποκλείεται στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ να είναι και τούρκοι παίκτες.

Η επιλογή των παικτών θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα αφού η εταιρεία παραγωγής έχει ενημερώσει τον ΣΚΑΪ ότι θα του δώσει το πρώτο επεισόδιο για προβολή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου…!

loading...